Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

[FONT=Calibri]Oskar to 8 tygodniowy szczeniak znaleziony w rowie w Święto Trzech Króli.[/FONT]
[FONT=Calibri]Jest strasznie wychudzony, same kosteczki mimo ze tego nie widać gdyż ma piękne gęste futerko. Jest bardzo grzeczny jak na szczeniaka[/FONT][FONT=Wingdings][FONT=Wingdings]J[/FONT][/FONT][FONT=Calibri] ale to pewnie dlatego że dochodzi dopiero do Siebie. [/FONT]
[FONT=Calibri]Przez zła dietę ma krzywice tylnych łapek ale dostał witaminy od weta i ma mu się polepszyć.[/FONT]
[FONT=Calibri]Gdy dorośnie będzie gdzieś taki koło kolana ok. 20-30kg obecnie wazy 2,3kg[/FONT]
[FONT=Calibri] A to zdjęcia Oskarka:[/FONT]

Edited by Rubi18
Posted

Oskar powoli przybiera na wadze,coraz wiecej sie bawi a coraz mnie spi(musial odespac przezycia) zachowuje sie jak kazdy szczeniak(rozrabia) ale potrafi tez grzecznie sie polozyc i sam pobawic.jest jedna Pani z Wrocławia zainteresowana Oskarkiem mieszkał by w kamienicy,ale to jeszcze nie jest pewne bo wciaz odzywaja sie nowi ludzie.ale jesli do poniedziałku nie odezwie jeszcze nikt konkretny bo bedziemy sprawdzac Pania z Wrocławia:)

Posted (edited)

Oskarek nadal szuka domku,to juz nie tam sam szczeniak,jest bardzo wesoły,lubi sie bawic,taki typowy szczeniak:) jest juz po pierwszym szczepieniu.

Edited by Rubi18
Posted (edited)

urosł i to sporo przez poltora tygodnia przytyl 1,3kg:) i w koncu wyglada jak szczeniak choc kosteczki jeszcze czuc.robie mu ogloszenia,dzwonia ludzie ale na tym sie konczy.Pani z Wrocławia wziela sobie innego pieska bo sasiadka chciała wyzucic bo meble gryzł.jeden Pan dzwonił bo chciał na prezent dla dziecka i zebym kurierem go wysłała ;/ a inny do suczki do rozmnazania... masakra. ale czekamy na ten jedyny odpowiedni domek:) aganela jak mozesz to napisz na forum owczarka ze z niego bedzie raczej kundelek jak owczarek,bo ja sie zalogowałam ale jeszcze nie wyslali mi linku z aktywacja.

Edited by Rubi18
Posted

umaszczenie ma jak najbardziej (tak mi sie wydaje:) ) ale prawdopodobnie bedzie wazyl jakies 20-30kg to chyba troche malo jak na owczarka chyba ze owczarek mini :)

Posted

Oskar rośnie jak na drozdach jutro postaram sie wrzucić jego zdjecie,nie ma zadnej traumy potym jak został porzucony w rowie to zwykły wesoły szczeniak ktory cieszy sie jak moze pobawic z człowiekiem albo jak da mu sie jakas zabawkę.załatwia sie juz coraz więcej na podwórku jak sie go często wypuszcza to potrafi w ciągu dnia nie nabrudzić w domu.i uwielbia podwórko najchętniej to by chyba stamtąd nie wracał.

Posted

Oskar znalazł dom:) u młodych bardzo fajnych ludzi,bedzie mieszkał w bloku ale w weekend beda wypady do lasu zeby mogł sie wybiegac,a w dalszej rodznie tez sa pieski z ktorymi bedzie sie widywał:)

• 2 weeks later...
Posted

Oskarek nie mógł trafic lepiej Panstwo bardzo sa przejeci posiadaniem szczeniaka,jesteśmy w stałym kontakcie wiec wiem ze Oskar to maly rozrabiaka próbuje owinąć sobie swoich ludzi wokół łapy ale oni się postawili i maja go zapisac na szkolenie:) a rozpieszczany jest jak tylko sie da:) a na zjeciu z kolezanka chyba psem rodzicow o ile dobrze pamiętam:)

• 1 month later...
  • 6 months later...