Rubi18 Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 (edited) [FONT=Calibri]Oskar to 8 tygodniowy szczeniak znaleziony w rowie w Święto Trzech Króli.[/FONT] [FONT=Calibri]Jest strasznie wychudzony, same kosteczki mimo ze tego nie widać gdyż ma piękne gęste futerko. Jest bardzo grzeczny jak na szczeniaka[/FONT][FONT=Wingdings][FONT=Wingdings]J[/FONT][/FONT][FONT=Calibri] ale to pewnie dlatego że dochodzi dopiero do Siebie. [/FONT] [FONT=Calibri]Przez zła dietę ma krzywice tylnych łapek ale dostał witaminy od weta i ma mu się polepszyć.[/FONT] [FONT=Calibri]Gdy dorośnie będzie gdzieś taki koło kolana ok. 20-30kg obecnie wazy 2,3kg[/FONT] [FONT=Calibri] A to zdjęcia Oskarka:[/FONT] Edited February 12, 2012 by Rubi18 Quote
Elwira1992 Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 przeklejam na owczarka.pl a i przydałby się jakiś kontakt czy to telefon czy email Quote
Rubi18 Posted January 10, 2012 Author Posted January 10, 2012 dzieki! kontakt do mnie [FONT=Calibri][email protected][/FONT][FONT=Calibri] lub 668-627-057.niewiem tylko czy z niego choc troche owczarek bedzie:)[/FONT] Quote
Rubi18 Posted January 14, 2012 Author Posted January 14, 2012 Oskar powoli przybiera na wadze,coraz wiecej sie bawi a coraz mnie spi(musial odespac przezycia) zachowuje sie jak kazdy szczeniak(rozrabia) ale potrafi tez grzecznie sie polozyc i sam pobawic.jest jedna Pani z Wrocławia zainteresowana Oskarkiem mieszkał by w kamienicy,ale to jeszcze nie jest pewne bo wciaz odzywaja sie nowi ludzie.ale jesli do poniedziałku nie odezwie jeszcze nikt konkretny bo bedziemy sprawdzac Pania z Wrocławia:) Quote
Rubi18 Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 (edited) Oskarek nadal szuka domku,to juz nie tam sam szczeniak,jest bardzo wesoły,lubi sie bawic,taki typowy szczeniak:) jest juz po pierwszym szczepieniu. Edited January 19, 2012 by Rubi18 Quote
aganela Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 ale urósłłłłłłłłłł...... robicie mu ogłoszenia ? Quote
Rubi18 Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 (edited) urosł i to sporo przez poltora tygodnia przytyl 1,3kg:) i w koncu wyglada jak szczeniak choc kosteczki jeszcze czuc.robie mu ogloszenia,dzwonia ludzie ale na tym sie konczy.Pani z Wrocławia wziela sobie innego pieska bo sasiadka chciała wyzucic bo meble gryzł.jeden Pan dzwonił bo chciał na prezent dla dziecka i zebym kurierem go wysłała ;/ a inny do suczki do rozmnazania... masakra. ale czekamy na ten jedyny odpowiedni domek:) aganela jak mozesz to napisz na forum owczarka ze z niego bedzie raczej kundelek jak owczarek,bo ja sie zalogowałam ale jeszcze nie wyslali mi linku z aktywacja. Edited January 23, 2012 by Rubi18 Quote
aganela Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 dlaczego uważasz ,że nie wygląda owczarkowato?:razz: Quote
Rubi18 Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 umaszczenie ma jak najbardziej (tak mi sie wydaje:) ) ale prawdopodobnie bedzie wazyl jakies 20-30kg to chyba troche malo jak na owczarka chyba ze owczarek mini :) Quote
Rubi18 Posted January 22, 2012 Author Posted January 22, 2012 słodki jest jak spi:) a tak to rozrabia:) Quote
Rubi18 Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 Oskarek dla porównania z ala jakmnikie i ala pinczerkiem:) taki piekny jestem pierwszy raz na podwórku Quote
Rubi18 Posted January 27, 2012 Author Posted January 27, 2012 Oskar rośnie jak na drozdach jutro postaram sie wrzucić jego zdjecie,nie ma zadnej traumy potym jak został porzucony w rowie to zwykły wesoły szczeniak ktory cieszy sie jak moze pobawic z człowiekiem albo jak da mu sie jakas zabawkę.załatwia sie juz coraz więcej na podwórku jak sie go często wypuszcza to potrafi w ciągu dnia nie nabrudzić w domu.i uwielbia podwórko najchętniej to by chyba stamtąd nie wracał. Quote
Rubi18 Posted January 28, 2012 Author Posted January 28, 2012 Oskar bardzo lubi biegać po sniegu ale lubi tez spać i taki jestem duzy Quote
Rubi18 Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 Oskar znalazł dom:) u młodych bardzo fajnych ludzi,bedzie mieszkał w bloku ale w weekend beda wypady do lasu zeby mogł sie wybiegac,a w dalszej rodznie tez sa pieski z ktorymi bedzie sie widywał:) Quote
Rubi18 Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 Oskarek nie mógł trafic lepiej Panstwo bardzo sa przejeci posiadaniem szczeniaka,jesteśmy w stałym kontakcie wiec wiem ze Oskar to maly rozrabiaka próbuje owinąć sobie swoich ludzi wokół łapy ale oni się postawili i maja go zapisac na szkolenie:) a rozpieszczany jest jak tylko sie da:) a na zjeciu z kolezanka chyba psem rodzicow o ile dobrze pamiętam:) Quote
Rubi18 Posted April 2, 2012 Author Posted April 2, 2012 na pokrzepienie serc nowe zdjecia Oskara:) taki jestem piekny i szczesliwy:) Quote
Rubi18 Posted October 26, 2012 Author Posted October 26, 2012 Pozdrowienia od Oskara :) Oskarek jest oczkiem w głowie swoich Panstwa nawet został harcerzem i jezdzi na zbiorki i na wakcje ze swoja Pania:) Quote
Recommended Posts