Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']
[I][B][FONT=Arial][COLOR=red]ale ja nie lubię na błysk:razz:[/COLOR][/FONT][/B][/I]
[/quote]
NO TO PO WSZYSTKIM DA SZ MU COSIK DO PAPANIA I JUŻ TAKIEGO BŁYSKU NIE BĘDZIE:evil_lol:

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agnes1']NO TO PO WSZYSTKIM DA SZ MU COSIK DO PAPANIA I JUŻ TAKIEGO BŁYSKU NIE BĘDZIE:evil_lol:[/quote][FONT=Arial][COLOR=Red][B][I]nooo życzliwa:eviltong:[/I][/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][CENTER]:megagrin: :vamp: [/CENTER]
[/quote][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[COLOR=Red]wyczaiłam cię:diabloti:
do domu ...legwana macać:eviltong:
[/COLOR][/I]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[COLOR=red]wyczaiłam cię:diabloti:[/COLOR][/I]
[I][COLOR=red]do domu ...legwana macać:eviltong:[/COLOR][/I]
[/quote]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]Bedzie macany z samego rańca... i w razi czego w sobote kurs-> wet sosnowiec :-([/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]Bedzie macany z samego rańca... i w razi czego w sobote kurs-> wet sosnowiec :-([/COLOR][/FONT][/B][/quote][B][I];)[FONT=Arial][COLOR=Red]nie będzie źle ....jak ja juz mam poskręcane kciukasy to wiesz:razz:....
:calus:
[/COLOR][/FONT][/I][/B]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]pić... pić... pić....[IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/15/15_6_25.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]dopiero teraz sie napiłach :diabloti: [/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]dopiero teraz sie napiłach :diabloti: [/COLOR][/FONT][/B][/quote][B][I]:razz:[COLOR=Red]ale chyba nie tego odrdzewiacza Coca coli tylko cos z witaminami:eviltong::diabloti:[/COLOR][/I][/B]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:razz:[COLOR=red]ale chyba nie tego odrdzewiacza Coca coli tylko cos z witaminami:eviltong::diabloti:[/COLOR][/I][/B][/quote]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]ja.. naturliś... cola jest dla słabych :razz: [/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]spadam do doma- trza rano robić legusiowi macu-macu[/COLOR][/FONT][/B] :oops:

Posted

[quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]ja.. naturliś... cola jest dla słabych :razz: [/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]spadam do doma- trza rano robić legusiowi macu-macu[/COLOR][/FONT][/B] :oops:[/quote][B][I];)[FONT=Arial][COLOR=Red]Cola osłabia ......trzeba pić napoje z wit.B ;)
i nie macaj smoka za bardzo..
[/COLOR][/FONT][/I][/B]

Posted

[quote name='dealer'][B]Witojcie:) i jak tam? legwaniczek wymacany??[/B][/quote]

[quote name='Basia_Sz']Wpadłam z wizytacją i co widzę? Macanie legwana się odbywa? :crazyeye: Biedak...
Jak Klockowa go zacznie macać, to.... :oops:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]wymacany... czy wam sie to podoba czy nie... :eviltong:
cosik mu dolega i muszę zdać sprawozdanie wetowi co i jak, więc macanko było nieuniknione... a jemu sie podobało :diabloti:

tyle na dziś...
[COLOR=PaleTurquoise]
[/COLOR] [/B][COLOR=PaleTurquoise]rano sie dowiedzieliśmy o śmierci kolegi...i jest mi smutno :-([/COLOR][/COLOR][/FONT]

Posted

.......................melduje się........................
.......................byłam...............................
......................jeszcze jestem, a co!...........
:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']Klocuszkowa byłam tu ;)[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]zaś po 18tej... jak mnie juz nie ma w pracy... :mad:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Alicjarydzewska'][I][B]:calus:[COLOR=Red][FONT=Arial]doberek Klocuszki.....trzymajcie sie cieplutko......
[/FONT][/COLOR][/B][/I][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]czymam sie ramy aż sie os**** :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]zaś po 18tej... jak mnie juz nie ma w pracy... :mad:[/B][/COLOR][/FONT]

[/quote]
byłam wcześniej ,ale było zamknięte :diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]czymam sie ramy aż sie os**** :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:diabloti:ciekawe kto bedzie TO sprzątał .....:mad:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Vectra']byłam wcześniej ,ale było zamknięte :diabloti:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]to czamu nie robiłaś... pu[COLOR=MediumTurquoise](n)[/COLOR]k, pu[COLOR=MediumTurquoise](n)[/COLOR]k :mad: otworzyłabym dźwierza :p[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:diabloti:ciekawe kto bedzie TO sprzątał .....:mad:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]legwan... zawsze my po nim- raz on po nas może :mad:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]to czamu nie robiłaś... pu[COLOR=MediumTurquoise](n)[/COLOR]k, pu[COLOR=MediumTurquoise](n)[/COLOR]k :mad: otworzyłabym dźwierza :p[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
dzwoniłam dzwonkiem :cool1: