Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 226
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Agula99']Zawsze może pojechać ;) ale wierzę, że sunia znajdzie fajny domek, ona jest taka śliczna, sunia jak biały kieł :)[/QUOTE]

U Roszpunki są już dwa inne pieski, tak ze miejsce Sagi zajęte.

Posted

[quote name='Agula99']Nigdy nie wiadomo kiedy się zwolni miejsce!!! Trzeba mieć wielką wiarę barb!!! :)[/QUOTE]

Oczywiście, mam nadzieję, że moje tymczasy szybciutko pójdą do swoich domków i miejsce się zwolni... tylko, czy kierownik zmieni zdanie?

Posted

[quote name='barb']Nie rozumiem was teraz Ciotki. Jak to Neczka sie stracila?[/QUOTE]

Cioteczce Szarotce, należy wybaczyć mało niekiedy precyzyjną polszczyznę - w końcu nie mieszka już w kraju jakiś czas...
Chodzi o to, że Neczka zrezygnowała ze schroniskowych wątków...

Posted

[quote name='Szarotka']Szkoda, ze Neczka sie zniechecila :(:([/QUOTE]
Szarotko ja się nie zniechęciłam. Nie można zniechęcić się do czegoś co się naprawdę kocha... Czasami poprostu jest tak, że inni ludzie, z którymi musimy mieć chcąc nie chcąc kontakt uniemożliwiają nam pomoc.
Nie zniechęciłam się, nie zostawiłam tych zwierząt.
Naprawdę bardzo mi na tym wszystkim zależy. Kocham to.

Posted

[quote name='Szarotka']Hm chyba wlasnie z tego powodu Neczka sie stracila ..........[/QUOTE]
Nic z tych rzeczy. To sprawy prywatne, nic związanego ze schroniskiem, z psiakami. Szkoda tylko, że przez głupie ludzkie porachunki tyle zwierząt straciło szansę na dom. Szkoda...

Szkoda też że wolontariusze z orzechowiec zajmujący się psami (a jest ich dwójka) nie szukają im domów... :splat:

Posted

[quote name='Neczka']Szarotko ja się nie zniechęciłam. Nie można zniechęcić się do czegoś co się naprawdę kocha... Czasami poprostu jest tak, że inni ludzie, z którymi musimy mieć chcąc nie chcąc kontakt uniemożliwiają nam pomoc.
Nie zniechęciłam się, nie zostawiłam tych zwierząt.
Naprawdę bardzo mi na tym wszystkim zależy. Kocham to.[/QUOTE]

[quote name='Neczka']Nic z tych rzeczy. To sprawy prywatne, nic związanego ze schroniskiem, z psiakami. Szkoda tylko, że przez głupie ludzkie porachunki tyle zwierząt straciło szansę na dom. Szkoda...

Szkoda też że wolontariusze z orzechowiec zajmujący się psami (a jest ich dwójka) nie szukają im domów... :splat:[/QUOTE]

Ciesze sie, ze dalej jestes, bo myslalam, ze przestaniesz przychodzic.

Posted

A to link do bazarku Nikaragui, ktora napisala wierszyki dla orzechowskiej Chaby - to jej wątek [[url]http://www.dogomania.pl/threads/205770-Sunia-z-domu-tymczasowego-w-Przemyslu-wrocila-do-schroniska-w-Orzechowcach[/url]. - koleżanki Saguni

[url]http://www.dogomania.pl/threads/214407-TELEFON-NOKIA-różności-po-2zł-)-błyskawiczny-bazarek-dla-Żabolka-do-18IX[/url]