Agula99 Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Zawsze może pojechać ;) ale wierzę, że sunia znajdzie fajny domek, ona jest taka śliczna, sunia jak biały kieł :) Quote
Szarotka Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Szkoda, ze Neczka sie zniechecila :(:( Quote
barb Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 [quote name='Agula99']Zawsze może pojechać ;) ale wierzę, że sunia znajdzie fajny domek, ona jest taka śliczna, sunia jak biały kieł :)[/QUOTE] U Roszpunki są już dwa inne pieski, tak ze miejsce Sagi zajęte. Quote
Agula99 Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Nigdy nie wiadomo kiedy się zwolni miejsce!!! Trzeba mieć wielką wiarę barb!!! :) Quote
Roszpunka Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 [quote name='Agula99']Nigdy nie wiadomo kiedy się zwolni miejsce!!! Trzeba mieć wielką wiarę barb!!! :)[/QUOTE] Oczywiście, mam nadzieję, że moje tymczasy szybciutko pójdą do swoich domków i miejsce się zwolni... tylko, czy kierownik zmieni zdanie? Quote
Agula99 Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Będziecie się ładnie uśmiechać do kierownika, to serce mu zmięknie!!! :) Quote
Szarotka Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Hm chyba wlasnie z tego powodu Neczka sie stracila .......... Quote
Roszpunka Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 [quote name='Szarotka']Hm chyba wlasnie z tego powodu Neczka sie stracila ..........[/QUOTE] Obawiam się, że masz rację... Quote
barb Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Nie rozumiem was teraz Ciotki. Jak to Neczka sie stracila? Quote
Roszpunka Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 [quote name='barb']Nie rozumiem was teraz Ciotki. Jak to Neczka sie stracila?[/QUOTE] Cioteczce Szarotce, należy wybaczyć mało niekiedy precyzyjną polszczyznę - w końcu nie mieszka już w kraju jakiś czas... Chodzi o to, że Neczka zrezygnowała ze schroniskowych wątków... Quote
Agula99 Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 No ale zawsze jakaś nowa ciotka się przybłąka ;) Quote
barb Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 [quote name='barb']Neczka jest załozycielką tego wątku.[/QUOTE] I dlatego Ciotki tak ubolewaja :-(. Quote
Neczka Posted September 10, 2011 Author Posted September 10, 2011 [quote name='Szarotka']Szkoda, ze Neczka sie zniechecila :(:([/QUOTE] Szarotko ja się nie zniechęciłam. Nie można zniechęcić się do czegoś co się naprawdę kocha... Czasami poprostu jest tak, że inni ludzie, z którymi musimy mieć chcąc nie chcąc kontakt uniemożliwiają nam pomoc. Nie zniechęciłam się, nie zostawiłam tych zwierząt. Naprawdę bardzo mi na tym wszystkim zależy. Kocham to. Quote
Neczka Posted September 10, 2011 Author Posted September 10, 2011 [quote name='Szarotka']Hm chyba wlasnie z tego powodu Neczka sie stracila ..........[/QUOTE] Nic z tych rzeczy. To sprawy prywatne, nic związanego ze schroniskiem, z psiakami. Szkoda tylko, że przez głupie ludzkie porachunki tyle zwierząt straciło szansę na dom. Szkoda... Szkoda też że wolontariusze z orzechowiec zajmujący się psami (a jest ich dwójka) nie szukają im domów... :splat: Quote
Szarotka Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 [quote name='Neczka']Szarotko ja się nie zniechęciłam. Nie można zniechęcić się do czegoś co się naprawdę kocha... Czasami poprostu jest tak, że inni ludzie, z którymi musimy mieć chcąc nie chcąc kontakt uniemożliwiają nam pomoc. Nie zniechęciłam się, nie zostawiłam tych zwierząt. Naprawdę bardzo mi na tym wszystkim zależy. Kocham to.[/QUOTE] [quote name='Neczka']Nic z tych rzeczy. To sprawy prywatne, nic związanego ze schroniskiem, z psiakami. Szkoda tylko, że przez głupie ludzkie porachunki tyle zwierząt straciło szansę na dom. Szkoda... Szkoda też że wolontariusze z orzechowiec zajmujący się psami (a jest ich dwójka) nie szukają im domów... :splat:[/QUOTE] Ciesze sie, ze dalej jestes, bo myslalam, ze przestaniesz przychodzic. Quote
Neczka Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 Na dogo jestem. Pomogę jak będę mogła. Quote
Roszpunka Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Saguniu, pokazujemy się psinko... Dziś jeszcze w schronie ale jutro... kto wie... Quote
Agula99 Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Zaglądam do Saguni na koniec dnia!! Ja też Roszpunko wierzę, że jakiś domek się odezwie, ten jedyny!!! :) Quote
barb Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Sporo psow z Orzechowiec znalazło w ostatnim czasie nowe domy, a Sagula niestety nie :shake: Quote
Agula99 Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Oj barb, już przestań z tym pesymizmem, trzeba wiary!! Sunia słodka, kochana, domek na pewno się znajdzie!! :) Quote
barb Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Link do artykułu w Nowinach [url]http://www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110915/PRZEMYSL/417867460[/url] Quote
barb Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 A to link do bazarku Nikaragui, ktora napisala wierszyki dla orzechowskiej Chaby - to jej wątek [[url]http://www.dogomania.pl/threads/205770-Sunia-z-domu-tymczasowego-w-Przemyslu-wrocila-do-schroniska-w-Orzechowcach[/url]. - koleżanki Saguni [url]http://www.dogomania.pl/threads/214407-TELEFON-NOKIA-różności-po-2zł-)-błyskawiczny-bazarek-dla-Żabolka-do-18IX[/url] Quote
Agula99 Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Zaglądam do Saguni, ślicznej niuni!!:) Quote
barb Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 [quote name='Agula99']Zaglądam do Saguni, ślicznej niuni!!:)[/QUOTE] Widzę, że dalej rymujesz :lol: Quote
Recommended Posts