Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ulvhedinn']Melduję że wymiziałam małe białe cudeńko :loveu: jejku jaka ona jest mikroskopijna.......[/QUOTE]

A trochę włosków zostało po tym mizianiu? Czy po mizianiu w zapamiętaniu wszytkie wyszły? ;)

Posted

[quote name='ulvhedinn']Melduję że wymiziałam małe białe cudeńko :loveu: jejku jaka ona jest mikroskopijna.......[/QUOTE]

:loveu::loveu:

[quote name='unikatowydiament']zdrówka dla ślicznej:)

pozdrawiamy[/QUOTE]

Dziękujemy :)

[quote name='Gosiapk']A trochę włosków zostało po tym mizianiu? Czy po mizianiu w zapamiętaniu wszytkie wyszły? ;)[/QUOTE]

Ulv jest jedną z bardzo, ale to bardzo nie wielu osób, którym Dee dała się pogłaskać i nawet nie warknęła - byłam w szoku:loveu:
Wyczuwa moja maleńka dobrych ludzi;)
Ale coś czuję, że muszę jej pilnować, bo Ciocia Ulv to chętnie by się małą zaopiekowała:evil_lol:

Kiedy my się Gosiu spotkamy??:cool3:

Wybaczcie tą ciszę, ale chora jestem i nie mam na nic ochoty:mad: maaaaaaaaasakra:mad:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']
(...)
Ale coś czuję, że muszę jej pilnować, bo Ciocia Ulv to chętnie by się małą zaopiekowała:evil_lol:

Kiedy my się Gosiu spotkamy??:cool3:
Wybaczcie tą ciszę, ale chora jestem i nie mam na nic ochoty:mad: maaaaaaaaasakra:mad:[/QUOTE]

Uprzejmie informuję ciocię Ulv i inne zainteresowane osoby, że byłam pierwsza i jako pierwsza stoję w kolejce po Dee :diabloti:

Nio pewnie jak przyjedziesz do Wawy na wystawę? :hmmmm:

Może wzięła Cię jesienna chandra?

Posted

[quote name='RUDA ZUZIA']Witam chomiki:lol: Co słychać?

Biedna Dee.Kiedy będzie miała operację?[/QUOTE]

Nie wiem jeszcze.. nie mogę się zdecydować:roll:

[quote name='Gosiapk']Uprzejmie informuję ciocię Ulv i inne zainteresowane osoby, że byłam pierwsza i jako pierwsza stoję w kolejce po Dee :diabloti:

Nio pewnie jak przyjedziesz do Wawy na wystawę? :hmmmm:

Może wzięła Cię jesienna chandra?[/QUOTE]

Hahahah jak zaznaczyła:evil_lol:
A nawet mam zamiar odwiedzić Warszawę i to nie raz... jak będzie się nam miała rodzinka powiększać:diabloti:
Raczej zapalenie płuc:mad: duszę się jak niewiem, nos mam jak burak.. bleeeehhhh:roll:
Kto mnie przytuli?:evil_lol:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Nie wiem jeszcze.. nie mogę się zdecydować:roll:

A nawet mam zamiar odwiedzić Warszawę i to nie raz... jak będzie się nam miała rodzinka powiększać:diabloti:
Raczej zapalenie płuc:mad: duszę się jak niewiem, nos mam jak burak.. bleeeehhhh:roll:
Kto mnie przytuli?:evil_lol:[/QUOTE]

Nie zauważyłam Twojego wpisu.Chyba równo pisałyśmy.

Biedactwo,ja Cię przytulę
[URL="http://smayliki.ru/smilie-1213741383.html"][IMG]http://s19.rimg.info/807fb1d1418785de1ae9ebb63efa5951.gif[/IMG][/URL]

Zdrowiej szybciutko,nie daj się zarazom:diabloti:

A kiedy wreszcie Ta rodzinka Ci się powiększy?

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee'] (...)

Trzeba dbać o własne interesy :diabloti:

A kiedy powiększenie nastąpi? :razz:

Zapalenie płuc?! Nie żartuj, to bardzo poważne :roll:

Ja, ja :calus: [COLOR=#a9a9a9](nie ma tam Twojego TZia?)
[/COLOR]

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Hmm.. mam nadzieję, że nie takiego całkiem szczeniaka - a z resztą wszystkiego się dowiecie w swoim czasie ;)[/QUOTE]

Za 15 lat tak właśnie będziesz go nazywać: szczeniak (np. szczeniak podskakuje i pyskuje ;) :D )

[quote name='Chiquita&DeeDee'](...) Hmm.. kto to wie ;) myślę, że na wiosnę może :) nie spieszymy się jak to ma być ten ostatni wymarzony ;)[/QUOTE]

Liczysz od końca, czyli najpierw ostatni, a potem pierwszy? Albo środkowy i na końcu dopiero pierwszy :D

Posted

Ty się ze mnie nie śmiej:D Mój G. to już sam nie wie jak do tego doszło... Miał być jeden piesek :siara: później drugi i ostatni:siara::siara: później trzeci i koniec końców ostatni:evil_lol: a teraz to już czwarty i amen... ani pół więcej, bo mam przydzieloną eksmisję na papierze:diabloti: Mało tego na 4 sam się zgodził i sam zaproponował jak to ma być:mdleje:
I teraz pytanie - jak do tego doszło?:hmmmm::hmmmm: nie wiem..:niewiem: :siara:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Ty się ze mnie nie śmiej:D Mój G. to już sam nie wie jak do tego doszło... Miał być jeden piesek :siara: później drugi i ostatni:siara::siara: później trzeci i koniec końców ostatni:evil_lol: a teraz to już czwarty i amen... ani pół więcej, bo mam przydzieloną eksmisję na papierze:diabloti: Mało tego na 4 sam się zgodził i sam zaproponował jak to ma być:mdleje:
I teraz pytanie - jak do tego doszło?:hmmmm::hmmmm: nie wiem..:niewiem: :siara:[/QUOTE]

Hehehe, myślałam, że mówisz o dzieciach ludzkich, a nie psich :roflt:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']:roflt::roflt::roflt:
Gosiaczku Ty jesteś jedyna... nawet ja bym na to nie wpadła:evil_lol:
Tych ludzkich to się spodziewajcie na wiosnę 2100 roku:diabloti:[/QUOTE]

2100? :roflt: Nie oczekuj prezentu z tej okazji ode mnie. :evil_lol:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Ty się ze mnie nie śmiej:D Mój G. to już sam nie wie jak do tego doszło... Miał być jeden piesek :siara: później drugi i ostatni:siara::siara: później trzeci i koniec końców ostatni:evil_lol: a teraz to już czwarty i amen... ani pół więcej, bo mam przydzieloną eksmisję na papierze:diabloti: Mało tego na 4 sam się zgodził i sam zaproponował jak to ma być:mdleje:
I teraz pytanie - jak do tego doszło?:hmmmm::hmmmm: nie wiem..:niewiem: :siara:[/QUOTE]
Hmmm... Ciekawe jakich użyłaś argumentów,że tak zmiękł:siara::evil_lol:

Posted

[quote name='Gosiapk']2100? :roflt: Nie oczekuj prezentu z tej okazji ode mnie. :evil_lol:[/QUOTE]

Wiesz co... a ja myślałam, że już po mału planujesz i będzie czekał na mego potomka:diabloti:

[quote name='RUDA ZUZIA']Hmmm... Ciekawe jakich użyłaś argumentów,że tak zmiękł:siara::evil_lol:[/QUOTE]

Ja się zakochałam w jednej suni.. memlałam o nią, a on był nie wzruszony.. po 2 tyg mojego gapienia się na jej zdjęcie i wzdychania powiedział, że 4 pies ok, ale na jego warunkach:diabloti: to ja korzystam oczywiście:evil_lol:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']

Kochana tulę:calus: mocno :calus:

tyż widzę chorósko przyczepiło się do Ciebie jak rzep :placz: szybciutko wracaj do zdrowia

[quote name='Chiquita&DeeDee']Mój G. to już sam nie wie jak do tego doszło... Miał być jeden piesek :siara: później drugi i ostatni:siara::siara: później trzeci i koniec końców ostatni:evil_lol: a teraz to już czwarty i amen... ani pół więcej, bo mam przydzieloną eksmisję na papierze:diabloti: Mało tego na 4 sam się zgodził i sam zaproponował jak to ma być:mdleje:

wiem ale nie powiem za to głośno pomyślę :roflt: :roflt:wszak urok osobisty i cierpliwość działa cuda:siara:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']No wiesz co Igiełko... że ja???:grins: nigdy w życiu...:roflt::roflt::roflt:[/QUOTE]

Romi wiem wiem :evil_lol: co mam zrobić wszak pewne wątpliwości są no ale Tobie:roflt: wierzę na słowo:roflt: :roflt: