Jump to content
Dogomania

Międzynarodowa Wystawa Psów Rasowych w Sopocie - 13-14.08.11

Recommended Posts

Posted

a czy jedzie ktoś z okolic kołobrzegu koszalina na niedziele i ma wolne miejsce dokładam sie do kosztów paliwa
będzie mały piesek 5 kg i pańcia :)

Posted

My z naszym Bouvierem GRAFF'em już zgłoszeni teraz tylko kaskę przelać.TO będzie nasz debiut na międzynarodówce a zarazem druga wystawa w ogóle.Startujemy w szczeniakach :)

Posted

[quote name='Iza.']termin przedłużony do 26[/QUOTE]
To juz się stało normą, że Oddziały przedłużają termin...

[quote name='PaniKapsla']My z naszym Bouvierem GRAFF'em już zgłoszeni teraz tylko kaskę przelać.TO będzie nasz debiut na międzynarodówce a zarazem druga wystawa w ogóle.Startujemy w szczeniakach :)[/QUOTE]
Będzie dobrze:)

Pzdr.

Posted

[quote name='PaniKapsla']My z naszym Bouvierem GRAFF'em już zgłoszeni teraz tylko kaskę przelać.TO będzie nasz debiut na międzynarodówce a zarazem druga wystawa w ogóle.Startujemy w szczeniakach :)[/QUOTE]A to będziemy kibicować. Psa już dawno nie mam, ale lubię trzymać kciuki za młode bouviki. :)

Posted

[quote name='bouvcia']A to będziemy kibicować. Psa już dawno nie mam, ale lubię trzymać kciuki za młode bouviki. :)[/QUOTE]
Debiutantom zawsze się przyda życzliwa oklaskująca dusza :-)

Posted

[quote name='bouvcia']A to będziemy kibicować. Psa już dawno nie mam, ale lubię trzymać kciuki za młode bouviki. :)[/QUOTE]

Nie dziękujemy żeby nie zapeszyć :)
A w szczeniakach będziemy mieli konkurencję w osobie suńki Fady z Filosa :)

Posted

[quote name='Asiaczek']Zgadza się:)

pzdr.[/QUOTE]

Siem spotkamy:eviltong::lol:

[quote name='mychaaaaa']uh, mogliby już podać stawkę ;)[/QUOTE]

iiiiiiiiiiiii...taaaam stawka:evil_lol:

Posted

[quote name='Matagi']Oj,stawka....towarzystwo jakie będziesz miała:lol:,to ważne:evil_lol:[/QUOTE]

No ba! W końcu udało mi się załatwić, że będę osobiście :evil_lol:
w dodatku podróż z taką osobą jak Matagi to sama przyjemność hahahah :loveu::evil_lol:
Hanisek będzie szczęśliwy, że jedzie z miłością swojego życia - Misaki :diabloti: szkoda, że ona nie podziela jego entuzjazmu :eviltong:

a tak na serio, to właśnie fajnie zapowiada się towarzysko, dlatego tak kombinowałam, żeby osobiście jechać :)

Posted

[quote name='mychaaaaa']No ba! W końcu udało mi się załatwić, że będę osobiście :evil_lol:
w dodatku podróż z taką osobą jak Matagi to sama przyjemność hahahah :loveu::evil_lol:
Hanisek będzie szczęśliwy, że jedzie z miłością swojego życia - Misaki :diabloti: szkoda, że ona nie podziela jego entuzjazmu :eviltong:

a tak na serio, to właśnie fajnie zapowiada się towarzysko, dlatego tak kombinowałam, żeby osobiście jechać :)[/QUOTE]

Haahaaa,taaaa,wielka przyjemność hiihiiii:evil_lol:
A co do Misaki,to może jej sie odmienić...baby zmienne są..:roll::lol:
Ja sie baaardzo cieszę,że jedziesz!:multi::lol:

Posted

[quote name='Matagi']A co do Misaki,to może jej sie odmienić...baby zmienne są..:roll::lol:[/QUOTE]

Hhahaah taaa, pewnie z nim się tylko tak droczyła :evil_lol: a on oszalał na jej punkcie :lol:

Posted

[quote name='Matagi']Siem spotkamy:eviltong::lol:
iiiiiiiiiiiii...taaaam stawka:evil_lol:[/QUOTE]
No to siem spotkamy:)

[quote name='FredziaFredzia']No właśnie też jestem ciekawa stawki. ;) mychaaaaa - ja do Ciebie podchodzę i Ty cierpliwie znosisz moje towarzystwo na wystawie! Jesteś cierpliwa? :diabloti:[/QUOTE]
Dobre!

Pzdr.