Casablanca Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 My już zgłoszeni :) CASABLANCA Eminentia Canis, chihuahua długowłosy w pośredniej i ja w MP grupie młodszej na niedzielę będę z nowofunlandem ;) Quote
Hawanka Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 a czy jedzie ktoś z okolic kołobrzegu koszalina na niedziele i ma wolne miejsce dokładam sie do kosztów paliwa będzie mały piesek 5 kg i pańcia :) Quote
PaniKapsla Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 My z naszym Bouvierem GRAFF'em już zgłoszeni teraz tylko kaskę przelać.TO będzie nasz debiut na międzynarodówce a zarazem druga wystawa w ogóle.Startujemy w szczeniakach :) Quote
Asiaczek Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 [quote name='Iza.']termin przedłużony do 26[/QUOTE] To juz się stało normą, że Oddziały przedłużają termin... [quote name='PaniKapsla']My z naszym Bouvierem GRAFF'em już zgłoszeni teraz tylko kaskę przelać.TO będzie nasz debiut na międzynarodówce a zarazem druga wystawa w ogóle.Startujemy w szczeniakach :)[/QUOTE] Będzie dobrze:) Pzdr. Quote
Sprytna Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 My już zgłoszeni i na MP i do klasy babyków :) Quote
bouvcia Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 [quote name='PaniKapsla']My z naszym Bouvierem GRAFF'em już zgłoszeni teraz tylko kaskę przelać.TO będzie nasz debiut na międzynarodówce a zarazem druga wystawa w ogóle.Startujemy w szczeniakach :)[/QUOTE]A to będziemy kibicować. Psa już dawno nie mam, ale lubię trzymać kciuki za młode bouviki. :) Quote
Itske Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 [quote name='bouvcia']A to będziemy kibicować. Psa już dawno nie mam, ale lubię trzymać kciuki za młode bouviki. :)[/QUOTE] Debiutantom zawsze się przyda życzliwa oklaskująca dusza :-) Quote
bouvcia Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 A pewnie. Pamiętam, jak my z Cezarem zaczynaliśmy, ile to było nerwów i stresów (niepotrzebnych). :D Quote
Paatrycja Posted July 26, 2011 Author Posted July 26, 2011 [B]Asiaczek[/B], bardzo chętnie pomogę na grupie. ;) Quote
Asiaczek Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 [quote name='Paatrycja'][B]Asiaczek[/B], bardzo chętnie pomogę na grupie. ;)[/QUOTE] Trzymam za słowo. Podejdziesz do naszego ringu? pzdr. Quote
PaniKapsla Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 [quote name='bouvcia']A to będziemy kibicować. Psa już dawno nie mam, ale lubię trzymać kciuki za młode bouviki. :)[/QUOTE] Nie dziękujemy żeby nie zapeszyć :) A w szczeniakach będziemy mieli konkurencję w osobie suńki Fady z Filosa :) Quote
katarzynaG Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 tradycyjnie będę ;) niestety bez swoich bo wlos został w jeziorze ;))) Quote
Paatrycja Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 [quote name='Asiaczek']Trzymam za słowo. Podejdziesz do naszego ringu? pzdr.[/QUOTE] Oczywiście. Jesteście w sobotę, tak? :) Quote
Asiaczek Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 [quote name='jamnicze']Tak, baski są 13. w sobotę :)[/QUOTE] Zgadza się:) pzdr. Quote
Matagi Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 [quote name='Asiaczek']Zgadza się:) pzdr.[/QUOTE] Siem spotkamy:eviltong::lol: [quote name='mychaaaaa']uh, mogliby już podać stawkę ;)[/QUOTE] iiiiiiiiiiiii...taaaam stawka:evil_lol: Quote
mychaaaaa Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 [quote name='Matagi']iiiiiiiiiiiii...taaaam stawka:evil_lol:[/QUOTE] no co? ciekawa jestem czy dużą konkurencję będziemy mieli :eviltong: Quote
Matagi Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Oj,stawka....towarzystwo jakie będziesz miała:lol:,to ważne:evil_lol: Quote
mychaaaaa Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 [quote name='Matagi']Oj,stawka....towarzystwo jakie będziesz miała:lol:,to ważne:evil_lol:[/QUOTE] No ba! W końcu udało mi się załatwić, że będę osobiście :evil_lol: w dodatku podróż z taką osobą jak Matagi to sama przyjemność hahahah :loveu::evil_lol: Hanisek będzie szczęśliwy, że jedzie z miłością swojego życia - Misaki :diabloti: szkoda, że ona nie podziela jego entuzjazmu :eviltong: a tak na serio, to właśnie fajnie zapowiada się towarzysko, dlatego tak kombinowałam, żeby osobiście jechać :) Quote
Matagi Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 [quote name='mychaaaaa']No ba! W końcu udało mi się załatwić, że będę osobiście :evil_lol: w dodatku podróż z taką osobą jak Matagi to sama przyjemność hahahah :loveu::evil_lol: Hanisek będzie szczęśliwy, że jedzie z miłością swojego życia - Misaki :diabloti: szkoda, że ona nie podziela jego entuzjazmu :eviltong: a tak na serio, to właśnie fajnie zapowiada się towarzysko, dlatego tak kombinowałam, żeby osobiście jechać :)[/QUOTE] Haahaaa,taaaa,wielka przyjemność hiihiiii:evil_lol: A co do Misaki,to może jej sie odmienić...baby zmienne są..:roll::lol: Ja sie baaardzo cieszę,że jedziesz!:multi::lol: Quote
mychaaaaa Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 [quote name='Matagi']A co do Misaki,to może jej sie odmienić...baby zmienne są..:roll::lol:[/QUOTE] Hhahaah taaa, pewnie z nim się tylko tak droczyła :evil_lol: a on oszalał na jej punkcie :lol: Quote
FredziaFredzia Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 No właśnie też jestem ciekawa stawki. ;) mychaaaaa - ja do Ciebie podchodzę i Ty cierpliwie znosisz moje towarzystwo na wystawie! Jesteś cierpliwa? :diabloti: Quote
Asiaczek Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 [quote name='Matagi']Siem spotkamy:eviltong::lol: iiiiiiiiiiiii...taaaam stawka:evil_lol:[/QUOTE] No to siem spotkamy:) [quote name='FredziaFredzia']No właśnie też jestem ciekawa stawki. ;) mychaaaaa - ja do Ciebie podchodzę i Ty cierpliwie znosisz moje towarzystwo na wystawie! Jesteś cierpliwa? :diabloti:[/QUOTE] Dobre! Pzdr. Quote
Recommended Posts