Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no i tak - nie pokazali dziewczynom żadnych kart adopcyjnych, wróciły i pojechałyśmy z sunią na obdukcje,żeby wet stwierdził kiedy rodziła. I od dwóch wetów mamy potwierdzenie,że mogło to być ok. 3 tygodni.I z tym pojechały na policję i z policją znowu do schrona. Schron w tym czasie spreparowal 6 kart adopcyjnych:angryy: i jak nie chciały pokazać weszła policja i musieli;) i we wtorek dziewczyny znowu przyjadą i jadziem robić kontrolę tych niby domków - zobaczymy co z tego wyjdzie, ale mam nadzieje,ze w końcu ta cała sitwa schroniskowo-urzędowa zacznie się bać i może w końcu coś się ruszy!

Sunia jutro pojedzie do W-wy i szukamy domku!!!!

• Replies 76
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Andzia tylko nie odpuscie.Jestem pewna ze to pic na wode te niby adopcje.Szczeniaki uspili,to pewne.trzeba ich zdemaskowac.Wreszcie moze cos ruszy w tym waszym schronie.Trzymam kciuki.

Posted

Andzia69 Jak Ty będziesz pisać posty takie, ze Ty się do niczego nie nadajesz, to ja w końcu wysiądę z tego dogomaniackiego pociągu jadącego ... do ....przecież nie do nikąd ! Jak nie Ty się nadajesz, to kto?:crazyeye:
Wierzę, że nie odpuscicie! W razie czego to możesz liczyć na moją skromną pomoc!

Posted

Sunia jest już w domku tymczasowym.
Gosia z W-wy przyjechała dzisiaj po sunię razem ze swoim rotkiem - 2xwiększym!
I jak już zapakowałam sunie do samochodu to nie moglam znieść widoku jej oczu - tak patrzyła pytając czy ja też jadę...no i oczywiście się popłakałam:placz::placz::placz: czy ja jakaś nienormalna jestem????

a wieści z nowego domku:

Buba jest słodka. Zjadła i teraz pcha się na kanapę i daje łapę. Trochę się kręci niespokojnieale już się usmiecha!

Mam nadzieję,że sunia szybko zapomni o szczeniaczkach przy boku Małgosi i jej psiurka - bo ona strasznie biedna była, bardzo tęśkniła za maluszkami i ich ciągle szukała jak się z nią wychodziło:-(

Posted

[QUOTE]I jak już zapakowałam sunie do samochodu to nie moglam znieść widoku jej oczu - tak patrzyła pytając czy ja też jadę...no i oczywiście się popłakałam czy ja jakaś nienormalna jestem????[/QUOTE]

Andzia, calkowicie normalna jestes! Ja sie poplakalam, jak jechal Bruno staruszek wyzelek do Pancia do Gdanska, i jak Carus jechal do Sabinki, tez mi lzy stanely...a przeciez nie bylam z nimi dluzej nic Ty z Buba.

Biedne suczydlo tyle przezylo, ta wiedza o tym, co Buba przezyla, to dodatkowy stres dla tak wrazliwego czleka jak Ty. Kazda normalna kobieta musi podswiadomie czuc, to co przezywa Buba. I zwyczajnie zal psiny, bo za co tyle okropnych przezyc :shake:

I wierze w to,ze AgnieszkaP i Ksera nie odpuszcza. A jako, ze sa cudne i mocne baby z krwi i kosci, wierze, ze skrusza ten kelecki beton.

Posted

andzia ja jestem pewna ze uspili maluchy i spreparowali karty adopcyjne.Teraz trzeba ich zdemaskowac i wylac na zbity pysk.Jest ich za co zlapac i dlatego nie mozna odpuscic:angryy:Dla dobra kolejnych psiakow z tego schronu.Trzeba koniecznie sprawdzic te niby-domki.Bedzie za co ich zlapac wreszcie.Bo to co sie tam wyprawia wola o pomste do nieba.Psiaki nie umieja mowic to nie powiedza ale wy dobrze wiecie o czym mowie.Trzymam kciuki i piszcie co zalatwilyscie.Uda sie.W Radomiu sie udalo to i Wam sie uda.

Posted

Hmmm Ja do końca nie jestem taka pewna Raczej skłaniam się do tych wersji innych wydarzeń, ale poczekajmy
Cieszę się, że Buba dotarła szczęśliwa do DT (Imię ma trafne, bo ona taka właśnie Buba jest:cool3: )
Andzia Ty normalna jesteś całkiem To świat wokół nas wariuje :placz:

Posted

Sytuacja wyglada nastepująco ,w UM jest zamieszanie ,faksujemy dzis pismo na policje o oudostepnienie danych ,schronisko ma problem bo odz panstwo od których została zabrana mamy oswiadczenie i zdjecia ze sczeniaków było siedem do schronisko dotarło sześć jakimś dziwn=ymj cudem jeden wyparował ,ciekawe jak sie z tego wytłumaczą

Posted

Andzia masz fotki szczeniaków? czekam na [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]
Zaczynam mieć wątpliwości, bo myślałam, że szczeniaki na handel zostały przeznaczone, jednak z info wynika, że były czarne i rude czyli kundelki, no i niestety zaczynam mieć czarne myśli :shake: . No nic jutro zobaczymy, czy zostaną nam udostępnione dane, jeżeli nie już mamy kolejny pomysł.

Posted

jeszcze nic nie dostałam:shake: dzwoniłam,ale była jakaś starsza pani, która mówiła,że maja wysłać...czekamy

a to Bubusiątko:
[IMG]http://img296.imageshack.us/img296/4452/buba2yo2.jpg[/IMG]

Posted

dla chcących poczytać jak to było u nas w schronie (za poprzedniego kierownictwa - ale do dzis się nic nie zmieniło na lepsze) - proszę:
[url]http://www.slowoludu.com.pl/gazeta/codzienna/2002/IV/26/5.pdf[/url]

Posted

Zdjeć na razie nie dostałam...dzwoniłam i obiecali wysłać w ciagu 2 dni.
No i na razie czekamy...choc to bardzo wkurzajace:angryy: A nasz Toz - ech, szkoda gadać...:angryy::angryy::angryy:
Ponieważ jutro wyjeżdzam słuzbowo proszę pamiętajcie o psiakach!!!!
Będę we wtorek! Tel w razie co 604275553

Posted

[quote name='andzia69']A nasz Toz - ech, szkoda gadać...:angryy::angryy::angryy:
[/quote]
No to Andziu69 PODPADŁAŚ! :evil_lol: Tak jak ja :cool3: Jak można tak mówić o kieleckim TOZ! :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: (strasznie to jednak przykre .... :placz: :placz: :placz:) Spodziewaj się "telefonu do przyjaciela" ! :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :angryy:
[quote name='andzia69']Ponieważ jutro wyjeżdzam słuzbowo proszę pamiętajcie o psiakach!!!!
[/quote]
Pamiętamy Pamiętamy !!!!!!!! Więc podnosimy !!!!

Posted

Andzia sie nie boi...:mad: i bardzo dobrze...bo kto to widzial, zeby tak TOZ "dzialal" :angryy: Gdyby nie grupka zapalencow, to co byloby z psami :sadCyber: :sad: :nonono2: