Jump to content
Dogomania

Ma DS!!! WRÓCIŁA z adopcji, NIE MA na hotelik:-(!!Nina-szczeniaczka z cmentarza.

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo dziękujemy za wszystko!!!
Z tego co widzę Sunia ma jednorazowo od:
50 Awit, 50 Luna007, 50 malvaa czyli 150zł.
I co m-c od Olusia88 40.

Co z numerem konta?
Aga dasz numer na fundację?
Aga co małą dalej, co robimy?
Ja też uważam że Jola nie da rady.
U Megii 11zł doba z karmą, ale to chyba kojce zewnętrzne, a szczeniaczek powinien być w domu z ludźmi i psami.

Kto nam pomoże??????

Posted

Nie ma nic, nie znalazł się żaden domek:-(
Dzwoniłam do Agi, doszedł jej jeszcze problem zdrowotny z innym psem.
Ogólnie wg mnie sytuacja małej jest coraz trudniejsza, miała wczoraj iść do DT, nie znalazł się żaden inny domek, w kojcu bez żadnej socjalizacji nie powinna mieszkać.
Pieniędzy nie ma. A trzeba jej weta, odrobaczenia, szczepienia, ewentualnej sterylizacji.
Bo inaczej nie ma szansy na dom:-(

Posted

[quote name='Awit']A trzeba jej weta, odrobaczenia, szczepienia, ewentualnej sterylizacji.
Bo inaczej nie ma szansy na dom:-([/QUOTE]
Czemu nie ma szans...? Ogłaszacie ją?

Posted

[quote name='primaverca']sytuacja może jest ciężka ale czy beznadziejna? :([/QUOTE]
Właśnie...? Bo ona jest w jakimś hoteliku, tak? Czyli nie już tam na cmentarzu, jest zabezpieczona...? To NIKT ZDJĘĆ NIE MOŻE ZROBIĆ...? Gdzie ten hotelik :)???

Posted

[quote name='Awit']Nie ogłaszam, nie ma zdjęć do ogłoszeń, nic o niej nie wiadomo, nie widział jej lekarz.[/QUOTE]

Sunia nie ma zdjęć jeszcze bo nie mam czasu w tygodniu żeby podjechać do hoteliku .Zajmujemy się bardzo chorym psem , dodatkowo mamy jeszcze pod opieką 15 psów !!!!!
KAŻDA Z NAS PRACUJE ZAWODOWO OPRÓCZ TEGO MAMY RODZINY !!!!!!! zdjęcia będą w weekend!
Chyba ze ktoś ma ochotę podjechać w tygodniu zrobić małej sesję to zapraszam .

Posted

[quote name='AGA35']Sunia nie ma zdjęć jeszcze bo nie mam czasu w tygodniu żeby podjechać do hoteliku . KAŻDA Z NAS PRACUJE ZAWODOWO OPRÓCZ TEGO MAMY RODZINY !!!!!!! zdjęcia będą w weekend!
Chyba ze ktoś ma ochotę podjechać w tygodniu zrobić małej sesję to zapraszam .[/QUOTE]

Oooo i już wiadomo :) weekend zaraz... i ok :)

Posted

[quote name='obraczus87']A nie lepiej byloby przeniesc watek na dzial ogolny??

Jest szansa ze wiecej osob zajrzy...[/QUOTE]
Dobrze gada :D, przerzućcie...