Lemoniada Posted March 8, 2011 Share Posted March 8, 2011 Pipi, jaką kreskę masz na myśli? Do głosowania na wątku w KrakVecie musi Cię ktoś po prostu zgłosić, tak samo jak tu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Finetta Posted March 8, 2011 Share Posted March 8, 2011 Zgłoszenia na KrakVecie są do 16-go. Możesz zgłosić się sama (podając dane kontaktowe i krotko opisując swoją działalność) Może to też zrobić ktoś w Twoim imieniu. Kolorek paska w ankiecie ( ja go widzę jako seledynowy) o niczym nie świadczy (taki jest przypisany do 5-tej pozycji w ankiecie). Zobacz w ubiegłorocznej ankiecie [url]http://www.dogomania.pl/threads/181512-KrakVet-wybieramy-kandydata-na-marzec-pom%C3%B3%C5%BC[/url]! Edycja:W związku z usunięciem archiwalnych wątków głosowania na KV link już nie działa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipi Posted March 8, 2011 Share Posted March 8, 2011 I wszystko jasne, dziękuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rozi Posted March 8, 2011 Share Posted March 8, 2011 TYGRYSica, może poproś o zmianę tytułu tego zamkniętego wątku np. na "Krakvet - archiwum 2008-luty 2011". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ockhama Posted March 8, 2011 Share Posted March 8, 2011 zagłosowane na Pipi - trzymam kciuki! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maupa4 Posted March 8, 2011 Share Posted March 8, 2011 [quote name='ockhama']zagłosowane na Pipi - trzymam kciuki![/QUOTE] [quote name='Maupa4']To dobrze że można bo ja już zagłosowałam ...[/QUOTE] To ja dopiszę - zagłosowałam na Pipi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipi Posted March 8, 2011 Share Posted March 8, 2011 [B]ockhama, dziękuję [/B][quote name='Maupa4']To ja dopiszę - zagłosowałam na Pipi.[/QUOTE], dziękuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ockhama Posted March 8, 2011 Share Posted March 8, 2011 a nam to niby za co podziękowania? to Ty sama pomagasz tak wielu zwierzakom. właśnie najbardziej potrzebują wsparcia dla swoich podopiecznych ci nie zrzeszeni i nie dotowani/nie wspierani ustawowo-finansowo a samotnie pomagający bezdomnym i niczyim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iv_ Posted March 8, 2011 Share Posted March 8, 2011 Mój głos na Pipi :loveu: trzymam :kciuki: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
magda222 Posted March 8, 2011 Share Posted March 8, 2011 Oddaję swój głos na schronisko w Radomsku. Wiem, że Pipi to cudowna kobieta z ogromnym sercem, ale tam psiaki nie mają co jeść... :( Edit. Sorry dopiero teraz przeczytałam, że do wczoraj można było zgłaszać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lemoniada Posted March 8, 2011 Share Posted March 8, 2011 [quote name='magda222']Oddaję swój głos na schronisko w Radomsku. Wiem, że Pipi to cudowna kobieta z ogromnym sercem, ale tam psiaki nie mają co jeść... :( Edit. Sorry dopiero teraz przeczytałam, że do wczoraj można było zgłaszać.[/QUOTE] Schłonisko w Radomsku już zostało zgłoszone i zawarte w ankiecie. Link do ankiety jest na poprzedniej stronie, zapraszamy do głosowania :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzunchi Posted March 8, 2011 Share Posted March 8, 2011 Na Pipi :bigcool::bigcool::bigcool: głosuję na Pipi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soema Posted March 8, 2011 Share Posted March 8, 2011 Tygrysica zmień tytuł wątku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nevada Posted March 8, 2011 Share Posted March 8, 2011 oddaję głos na Pipi, naszą "Siłaczkę" :-) powodzenia! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
annnaka Posted March 8, 2011 Share Posted March 8, 2011 Głos na Częstochowskie Zwierzaki!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oris Posted March 8, 2011 Share Posted March 8, 2011 głos na Fundacja dla Zwierząt Animalia z Poznania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MARGOL Posted March 9, 2011 Share Posted March 9, 2011 [quote name='Nevada']oddaję głos na Pipi, naszą "Siłaczkę" :-) powodzenia![/QUOTE] Nevada jaki piekny masz AVATAR :) Nasza Hienka nadal w schronisku, niby radosna, skoczna ale nikt sie nia do tej pory nie zainteresował oprocz oleski :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nevada Posted March 9, 2011 Share Posted March 9, 2011 [quote name='MARGOL']Nevada jaki piekny masz AVATAR :) Nasza Hienka nadal w schronisku[/QUOTE] pięęęękny mam avatar :-) bo liczę, że ktos się w tym cudzie zakocha od pierwszego wejrzenia, jak ja :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MARGOL Posted March 9, 2011 Share Posted March 9, 2011 Hienka jest niesamowita!!!!! może uda mi się nakręcić jakis krótki filmik w schronisku - przesle do ciebie :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TYGRYS-ica. Posted March 10, 2011 Author Share Posted March 10, 2011 ja muszę najpierw poczytać o kandydatach i dopiero zagłosuję ;) [quote name='rozi']TYGRYSica, może poproś o zmianę tytułu tego zamkniętego wątku np. na "Krakvet - archiwum 2008-luty 2011".[/QUOTE] Pianka pisała że tamten stary wątek będzie skasowany jak już wszyscy się przeniosą na nowy.... ale ok napiszę ;) [quote name='Soema']Tygrysica zmień tytuł wątku.[/QUOTE] zmienione. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rozi Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 Już skasowany chyba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nevada Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 [quote name='MARGOL']Hienka jest niesamowita!!!!! może uda mi się nakręcić jakis krótki filmik w schronisku - przesle do ciebie :)[/QUOTE] byłoby super :-), dzieki! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tweety Posted March 13, 2011 Share Posted March 13, 2011 głos na Animalię, jako jedni z bardzo nielicznych nie odmówili pomocy maleńkiej, ciężko chorej suni Tince Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
supergoga Posted March 13, 2011 Share Posted March 13, 2011 Pięknie dziękujemy!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czoko Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 Bardzo przydałby się banerek dotyczący głosowania na Krakvet, narazie chociaż w formie podlinkowanego napisu, wydarzenia na Facebook znalazłam dwa: [URL="http://www.facebook.com/login/setashome.php?ref=home#%21/event.php?eid=162103147178241"]http://www.facebook.com/login/setashome.php?ref=home#!/event.php?eid=162103147178241[/URL] [URL="http://www.facebook.com/login/setashome.php?ref=home#%21/pages/Schronisko-dla-Bezdomnych-Zwierz%C4%85t-w-Radomsku/160989087288590"]http://www.facebook.com/login/setashome.php?ref=home#!/pages/Schronisko-dla-Bezdomnych-Zwierz%C4%85t-w-Radomsku/160989087288590[/URL] , coraz więcej znajomych widzę że dołączyło do wydarzenia Torunia... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts