vege* Posted December 11, 2015 Share Posted December 11, 2015 Oj gadacie, na bajki disneya człowiek nigdy nie jest za stary! :D :p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Magda* Posted December 11, 2015 Author Share Posted December 11, 2015 Oj gadacie, na bajki disneya człowiek nigdy nie jest za stary! :D :P Nie twierdzę, że jest się za starym, tylko miałyśmy już troszkę inne priorytety ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
łamAga Posted December 11, 2015 Share Posted December 11, 2015 Hahahahahahahhahahahahha dokładnie :D Anastazja kojarzy mi sie tylko i wyłącznie z córeczką koleżanki :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Magda* Posted December 11, 2015 Author Share Posted December 11, 2015 A mi z piosenką zespołu "Łzy" ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
łamAga Posted December 11, 2015 Share Posted December 11, 2015 A no fakt , fajna nuta ;) ale córce bym nie dała tak na imię , na pewno ;) A jak powiedziałam w domu u mojej mamy że chciała bym synka Natana to powiedzieli że chyba pojebana jestem hahahaha a jak dodałam że gdyby córka była to bym dała na imię Konstancja to powiedzieli że mam wyjść hahahaha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Magda* Posted December 11, 2015 Author Share Posted December 11, 2015 Konstancja mi się nie podoba :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksa. Posted December 11, 2015 Share Posted December 11, 2015 To się okaże Poza tym, nie musisz spać z nim w pokoju. To będzie Twój wybór jeśli będziesz chciała spać z nim w pokoju :P To, że mam wybór spania w innym pokoju, nie znaczy że mnie nie obudzi :D może i lepiej, że obudzi, bo inaczej prześpię cały dzień :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Magda* Posted December 11, 2015 Author Share Posted December 11, 2015 Czyli wyjdzie na to, że cały pobyt u mnie będziesz spać :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
łamAga Posted December 11, 2015 Share Posted December 11, 2015 A mi sie podoba , mówiła bym do niej Koni :D ale i tak wolała bym Natana ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Magda* Posted December 11, 2015 Author Share Posted December 11, 2015 Koni brzmi lepiej ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksa. Posted December 11, 2015 Share Posted December 11, 2015 Czyli wyjdzie na to, że cały pobyt u mnie będziesz spać :P No w tamtym roku u rodziców odsypiałam prace, szkołe, praktyki :D ale u ciebie to co innego :D będziecie mnie budzić, bo muszę się Wami nacieszyć :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
łamAga Posted December 11, 2015 Share Posted December 11, 2015 .... i te spacerki z Torą i dzieciakami , ja też chce !!!! ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Magda* Posted December 11, 2015 Author Share Posted December 11, 2015 No w tamtym roku u rodziców odsypiałam prace, szkołe, praktyki :D ale u ciebie to co innego :D będziecie mnie budzić, bo muszę się Wami nacieszyć :D Załatwię Ci specjalne pobudki w wykonaniu Theodora :D .... i te spacerki z Torą i dzieciakami , ja też chce !!!! ;) To chodź :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
łamAga Posted December 11, 2015 Share Posted December 11, 2015 Jak dokończe to co zaczęłam to pomyślimy :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Magda* Posted December 11, 2015 Author Share Posted December 11, 2015 Jak dokończe to co zaczęłam to pomyślimy :D Już w te Twoje obiecanki nie wierzę :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksa. Posted December 11, 2015 Share Posted December 11, 2015 ja jeszcze go przekupie, że warto się zdrzemnąć :D zaciągnę go do łóżka-jakkolwiek to brzmi hahaha :D na 8 mogę się zgodzić :D Pamiętam, jak byłam u cioci i wujka i megi miała kilka miesięcy..i rano ciocia chciała się ogaarnąć itp. i wujek miał Megi pilnować..kończyło się tym, że kładł malucha na mnie i koniec spania :D Ola opiekunka niańczyła od 6 ahhaha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksa. Posted December 11, 2015 Share Posted December 11, 2015 Już w te Twoje obiecanki nie wierzę :P No! Ja to jak coś mówię, to staram się dążyć do celu :D 'staram się' :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Magda* Posted December 11, 2015 Author Share Posted December 11, 2015 ja jeszcze go przekupie, że warto się zdrzemnąć :D zaciągnę go do łóżka-jakkolwiek to brzmi hahaha :D na 8 mogę się zgodzić :D Pamiętam, jak byłam u cioci i wujka i megi miała kilka miesięcy..i rano ciocia chciała się ogaarnąć itp. i wujek miał Megi pilnować..kończyło się tym, że kładł malucha na mnie i koniec spania :D Ola opiekunka niańczyła od 6 ahhaha Ola, chyba to co pisał Twój tata o Tobie, to nie do końca prawda :P Do 8 spokojnie damy Ci pospać ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Magda* Posted December 11, 2015 Author Share Posted December 11, 2015 No! Ja to jak coś mówię, to staram się dążyć do celu :D 'staram się' :P Ty bardzo szybko słowa przemieniłaś w czyny ;) A Aga tylko obiecuje :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
łamAga Posted December 11, 2015 Share Posted December 11, 2015 Ola ja niańcze od 5 :P idzie sie przyzwyczaić :D Oj Magda , jak będą fundusze to przyjade , na 100 % ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksa. Posted December 11, 2015 Share Posted December 11, 2015 Ola, chyba to co pisał Twój tata o Tobie, to nie do końca prawda :P Do 8 spokojnie damy Ci pospać ;) Jeszcze coś pisali ? :D o czymś nie wiem :D zatrzymałam się na pierwszej wiadomości hihi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Magda* Posted December 11, 2015 Author Share Posted December 11, 2015 Ola ja niańcze od 5 :P idzie sie przyzwyczaić :D Oj Magda , jak będą fundusze to przyjade , na 100 % ;) Zobaczymy ;) Jeszcze coś pisali ? :D o czymś nie wiem :D zatrzymałam się na pierwszej wiadomości hihi Nie, nic więcej :) Ale po tekście z zaciągnięciem mojego syna do łóżka (:P) nie wierzę, że jesteś taka spokojna :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
łamAga Posted December 11, 2015 Share Posted December 11, 2015 Magda ja bym się troszke obawiała tego zaciągania do łóżka :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksa. Posted December 11, 2015 Share Posted December 11, 2015 Zobaczymy ;) Nie, nic więcej :) Ale po tekście z zaciągnięciem mojego syna do łóżka ( :P) nie wierzę, że jesteś taka spokojna :D To była zmyła, że jak już kupiłam te bilety żebyś mnie przygarnęła :P Sorryyy, wydało sie! i co teraz zrobię :D no chyba wezmę śpiwór, i będę tydzień na lotnisku mieszkać :D Ale w sumie, podrzucić mi dzieciaki rano do łóżka, a Ty się możesz ogarnąć rano, to spoko. :D Ja nie mam nic przeciwko :D leżenie też odpoczynek :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Magda* Posted December 11, 2015 Author Share Posted December 11, 2015 Magda ja bym się troszke obawiała tego zaciągania do łóżka :P Zaczynam się bać jej przylotu :D To była zmyła, że jak już kupiłam te bilety żebyś mnie przygarnęła :P Sorryyy, wydało sie! i co teraz zrobię :D no chyba wezmę śpiwór, i będę tydzień na lotnisku mieszkać :D Ale w sumie, podrzucić mi dzieciaki rano do łóżka, a Ty się możesz ogarnąć rano, to spoko. :D Ja nie mam nic przeciwko :D leżenie też odpoczynek :P Nie musisz spać na lotnisku. Rozłożę Ci namiot w ogrodzie :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts