Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 322
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A my jeszcze nie zgłoszone i ja sobie jeszcze poczekam na listę startową. :eviltong: :lol: [I][SIZE=1]Mam nadzieję, że limitu zgłoszeń nie ma? ;) [/SIZE][/I]

Posted

My oczywiście będziemy, zgłoszenie wysłane, i będzie to nasz debiut w MA2:multi: (i ślicznie prosimy o dużo zgłoszeń w A1 bo będziemy rano z wwy na zawody jechać, i jak się spóźnimy, to mnie dziewczyny ubiją, bo to znowu przeze mnie na ostatnią chwilę będziemy jechać:oops: )

Posted

[quote name='belgunia']Lista startowa na Czekoladowy Puchar Polski :
[URL="http://www.agility-psi-sport.strefa.pl/agility/zawody/2006/czeko-2006/czekoladalista.htm"]tutaj![/URL][/quote]
Blusiu to juz tak w MA3 biega;)

Posted

O, widze, że Dino = konkurencja ;) Niee no, tak serio, to mój mały pewnie biegać nie będzie chciał po obcych przeszkodach...

Czy będą może gdzieś z boku jakieś resztki ;] toru wystawione, żeby pies mógł "poznać" przeszkodę? Choćby jedna malutka hopeczka...? :)

Posted

Jakies hopeczki na boku sie znajda, chociaz u nas dosc ciasno jest. A najwiekszego pietra to mam ja. U nas to nie murawa stadionowa, tylko lekuchne górki i dolinki. Zreszta kto był (a Poznań był) to wie. Ale twardo i grunt piaszczysty, wiec nawet jak popada to wsiaka i błota nie ma

Posted

[quote name='Magda i Saga']Jakies hopeczki na boku sie znajda[/quote]
Super :muti: po prostu mój to taki strachuś, co nieznanego nie przeskoczy etc :roll:

Eee tam, będzie dobrze :) W końcu chodzi o zabawę, a nie o super-hiper-mega-wypasiony tor czy teren :)

Posted

[quote name='Magda i Saga']A najwiekszego pietra to mam ja. U nas to nie murawa stadionowa, tylko lekuchne górki i dolinki. Zreszta kto był (a Poznań był) to wie. Ale twardo i grunt piaszczysty, wiec nawet jak popada to wsiaka i błota nie ma[/quote]
Ja tam żadnych górek dolinek nie wyczułam, biegało mi się super :kciuki: i gleby też nie zaliczyłam. :eviltong:

Nie martw się :calus: , na pewno wszystko się uda i będzie super. :thumbs:

[quote name='Taura']Ale ja się boje że nagle Dinowi coś odszczeli i ucieknie z ringu :oops: :evil_lol: [/quote]
Do tej pory jakoś sędziowie w zerówkach pozwalali biegać ze smakolami w łapkach, więc jeśli i tym razem sędzia na to pozwoli, to poradzicie sobie. :kciuki:

Posted

[QUOTE]Toś mnie chociaż troche pocieszyła :lol: Ale ja się boje że nagle Dinowi coś odszczeli i ucieknie z ringu :oops: :evil_lol:[/QUOTE]
Zawsze jak jadę z psem w miejsce "bardziej" publiczne to się o to boje, ale jedzonko może zdziałać cuda :)

[QUOTE]A najwiekszego pietra to mam ja. U nas to nie murawa stadionowa, tylko lekuchne górki i dolinki. Zreszta kto był (a Poznań był) to wie. Ale twardo i grunt piaszczysty, wiec nawet jak popada to wsiaka i błota nie ma[/QUOTE]
MI się róznież świetnie biegało :)[SIZE=1] Tylko tej bydgoskiej osie co bandziorka użądliła nie wybaczę :mad: :evil_lol: [/SIZE][SIZE=2] Uda się Wam na pewno! Macie fajną, zaangażowaną ekipę, która stworzy suuuper atmosferkę więc będzie git:cool3: :loveu: [/SIZE]

Posted

[quote name='Dinusia']A czy ktos jadacy z Poznania mialby miejsce dla mnie? bo ja chetnie sie wybiore ale bez psa bo moja Nela jeszcze za mloda na zawody ;)[/quote]
Gdybyś troszkę wcześniej napisała. :roll: Ale jeśli się okaże, że nasz dodatkowy pasażer jednak nie pojedzie (nie wiemy jeszcze na 100%), a będzie Ci odpowiadała podróż na tylnej kanapie w towarzystwie Bandziora i Asti, to nie ma sprawy. Postaram się jak najszybciej dać znać jak sprawy stoją.

Posted

[quote name='Dinusia']A czy ktos jadacy z Poznania mialby miejsce dla mnie? bo ja chetnie sie wybiore ale bez psa bo moja Nela jeszcze za mloda na zawody ;)[/quote]

Jeśli ja pojadę (a czy pojadę to też nie wiem na 100% jeszcze :roll:) - to też będę miała miejsce na tylnej kanapie - koło tylko jednego psa, ale za to szalonego :cool3:

Pozdrawiam
Marysia i Una

Posted

[quote name='Sajko']My oczywiście będziemy, zgłoszenie wysłane, i będzie to nasz debiut w MA2:multi: (i ślicznie prosimy o dużo zgłoszeń w A1 bo będziemy rano z wwy na zawody jechać, i jak się spóźnimy, to mnie dziewczyny ubiją, bo to znowu przeze mnie na ostatnią chwilę będziemy jechać:oops: )[/quote]
NIech Cię lepiej nie ubijają, bo nie będzie miał mi kto psa trzymać przy zapoznawaniu się z torem:painting: . Fajnie,że będziecie, u nas teren jak znalazł dla czołgistów;) .

Posted

[quote name='AniaP']Gdybyś troszkę wcześniej napisała. :roll: Ale jeśli się okaże, że nasz dodatkowy pasażer jednak nie pojedzie (nie wiemy jeszcze na 100%), a będzie Ci odpowiadała podróż na tylnej kanapie w towarzystwie Bandziora i Asti, to nie ma sprawy. Postaram się jak najszybciej dać znać jak sprawy stoją.[/quote]
Nasz dodatkowy pasażer na razie nie odwołał:cool3: