psi Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 cudny reportaż,bardzo wzruszający,GRATULUJĘ Pani :) takich EFEKTÓW PRACY :) żeby u NAS w B-stoku trochę chętniej współpracowali z wolontariatem pewnie również było by lepiej POZDRAWIAM SERDECZNIE :) Quote
malagos Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 Gratulacje, bardzo dobry reportaż, a i o Was zrobiło sie głośniej :) Quote
Pipi Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 [quote name='kierownik schroniska']Marcin juz wyszedł[/QUOTE] Super, niech mu sie wiedzie i nigdy nie wraca do przeszlosci. Quote
kierownik schroniska Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 Marcin wyszedł ale jego pies Kafa wróciła do schroniska po nagraniu programu, właścicielka twierdziła że jest niesforna i duży szkodnik. Przykre ale prawdziwe największy problem to są właściciele Quote
Vicky62 Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 Bardzo przykre...a ja zastanawiałam sie co z Kafą? Quote
sylwia1982 Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 [quote name='kierownik schroniska']Marcin wyszedł ale jego pies Kafa wróciła do schroniska po nagraniu programu, właścicielka twierdziła że jest niesforna i duży szkodnik. Przykre ale prawdziwe największy problem to są właściciele[/QUOTE] Kafa drugi raz wróciła z adopcji? ona już chyba była kiedyś adoptowana jako szczeniak. Quote
kierownik schroniska Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 [quote name='psi']cudny reportaż,bardzo wzruszający,GRATULUJĘ Pani :) takich EFEKTÓW PRACY :) żeby u NAS w B-stoku trochę chętniej współpracowali z wolontariatem pewnie również było by lepiej POZDRAWIAM SERDECZNIE :)[/QUOTE] Białystok schronisko miejskie dotacje wysokie, wolontariat zapełniony pracownicy normalni, weterynarz na miejscu, kierownik z odpowiednią płacą i pomocnym biurem, a my bez niczego i jeszcze nikt nie stara się mi pomóc tylko szuka czegoś by się pokłócić i by od nas się odsunąć. Nie mogę tego zrozumieć dlaczego tak jest gdzie jest dobrze tam wszyscy się garną a gdzie źle wszyscy czekają aż będzie bardzo źle by móc jeszcze opluć. PRZEPRASZAM JEŚLI MOJE SŁOWA KOGOŚ OBRAŻAJĄ ALE JESTEM NA SKRAJU WYCZERPANIA I ZACZYNAJĄ MI PUSZCZAĆ NERWY na ludzi którzy mnie otaczają i tych którzy chcą mnie jeszcze wykorzystać i naciągnąć Quote
psi Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Też tego nie mogę zrozumieć tej ludzkiej zawiści i złośliwości .....Proszę się nie załamywać bo te pieski bez Pani nie przeżyją....kto o nie zadba jak nie Pani.....Życzę dużo siły i wytrwałości i proszę się nie przejmować "ŻYCZLIWYMI" nie warto tracić na takich energię ;) Quote
Pipi Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Ala, tak juz jest i bedzie, ale trzeba robic swoje, isc do przodu, bo psy Ciebie potrzebują. Jestes im oddana i dasz rade. A ci, ktorzy juz poszli, nie wrocą, bo bardzo sie "zmeczyli". Nie wszyscy wytrzymaja dystans. Dasz rade. Quote
kierownik schroniska Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 [quote name='Pipi']Ala, tak juz jest i bedzie, ale trzeba robic swoje, isc do przodu, bo psy Ciebie potrzebują. Jestes im oddana i dasz rade. A ci, ktorzy juz poszli, nie wrocą, bo bardzo sie "zmeczyli". Nie wszyscy wytrzymaja dystans. Dasz rade.[/QUOTE] Dzięki za otuchę to mi było bardzo potrzebne tym bardziej że niektórzy traktują mnie jak durną blondynkę( blondynką jestem od urodzenia, ale rozumu nauczył mnie życie) i chcą naciągnąć biedne zwierzaki ale ja oczywiście na to nie pozwolę. Kiedyś napiszę o tym ale do wyjaśnienia sytuacji nie mogę. Quote
kierownik schroniska Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 [IMG]http://www.empikfoto.pl/albumy53/733069/1339898/previews/50898885_imag0046.jpg?1338840444[/IMG] Próba wstawienia zdjęcia- to jest Mania z reportażu ostatniego bardzo miła ma 2-3 lata wysterylizowana uczestniczy w programie szkoleniowym Quote
kierownik schroniska Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 hura udało się pierwsze wstawione prze zemnie zdjęcie. Agnieszka i Dorota dziękuję za fachowa pomoc Quote
buniaaga Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 [quote name='kierownik schroniska']hura udało się pierwsze wstawione prze zemnie zdjęcie. Agnieszka i Dorota dziękuję za fachowa pomoc[/QUOTE] świetnie że się udało:happy1:! Miło mi było Cię wczoraj poznać !pozdrawiam:) Quote
kierownik schroniska Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 [quote name='buniaaga']świetnie że się udało:happy1:! Miło mi było Cię wczoraj poznać !pozdrawiam:)[/QUOTE] Mi też był miło was poznać tym bardziej że prawdziwych przyjaciół psów jest mało więc musimy trzymać się kupy Quote
doris66 Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 [quote name='kierownik schroniska']Mi też był miło was poznać tym bardziej że prawdziwych przyjaciół psów jest mało więc musimy trzymać się kupy[/QUOTE] Takie mądre i miłe słowa. Ciesze się z naszego poznania , co prawda okoliczności były bardzo nietypowe, ale u "psiar" tak juz bywa. Spotkanie w czasie jakiejś akcji to normalka. Quote
kierownik schroniska Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 [LEFT][SIZE=3][COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Zacznijmy trochę dyskusji- czy wiecie coś o firmach budowlanych i ich procedurach. Ja już wiem jak one działają i jak chcą wyciągnąć pieniądze od biednych piesków. Znalezienie majstrów to jest może gorsze od znalezieniu darczyńców każdy chce się na chapać bo to jest budowa firmowa więc kosztorysy są brane z księżyca a za to zapłacić mamy my i wy moi kochani pomocnicy w BUDOWIE.[/FONT][/COLOR] [COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Ale po wielu trudach znalazłam ekipę która wzięła budowę naszą bo żal im się zrobiło nas, byśmy nie płacili za to że ktoś chce sobie wybudować dom za nasze pieniądze. Kosztorys też jest do przyjęcia a tym bardziej że pod uwagę weszło nawet to że nasi pracownicy będą pomagać z czego jedyna ekipa jest zadowolona. RUSZAMY DO BUDOWY JEŚLI JESTEŚCIE W STANIE JESZCZE NAM POMÓC POMÓŻCIE.[/FONT][/COLOR][/SIZE][/LEFT] Quote
Pipi Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 Na temat wszelkich robot moge juz ksiazke napisac. Wiem jak to jest i bez firmy nawet. Ludzie narzekaja, ze pracy nie ma, ale robotnika znalezc to tak jak igle w stogu siana. Ale widze, ze sa jeszcze normalni ludzie i maja serca. Ciesze sie Ala, ze te zwierzaki maja Ciebie. Choc masz czasem chwile zwatpienia, to nie poddajesz sie i stajesz na glowie zeby bylo dobrze. Tak trzymaj dobra kobieto, tak trzymaj. Quote
masza44 Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 Mało pisze ale często czytam, spróbuję ciutkę pomóc finansowo tylko muszę najpierw sprzedać suknię ślubną:) Quote
kierownik schroniska Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 [quote name='masza44']Mało pisze ale często czytam, spróbuję ciutkę pomóc finansowo tylko muszę najpierw sprzedać suknię ślubną:)[/QUOTE] Dziękujemy bardzo ale jest jeszcze taka pomoc jak podnoszenie wątku a o tym większość zapomina. Pozdrawiam Quote
kierownik schroniska Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 [LEFT][SIZE=4][COLOR=#333333][FONT=lucida grande]we wtorek 19.06.2012r będzie emisja programu Dzień dobry TVN w którym znowu będzie pokazane szkolenie psów i schronisko[/FONT][/COLOR][/SIZE][/LEFT] Quote
Pipi Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 A ja sie witam z Wami. Dzien dobry [url=http://smayliki.ru/smilie-90149991.html][img]http://s.rimg.info/aeb3c8d4e9246acf49df55d2ba5e1651.gif[/img][/url] Dzis spotkamy sie w Lecznicy, wiec do zobaczenia. Quote
kierownik schroniska Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 [quote name='Pipi']A ja sie witam z Wami. Dzien dobry [URL="http://smayliki.ru/smilie-90149991.html"][IMG]http://s.rimg.info/aeb3c8d4e9246acf49df55d2ba5e1651.gif[/IMG][/URL] Dzis spotkamy sie w Lecznicy, wiec do zobaczenia.[/QUOTE] No i się nie widziałyśmy:oops: Quote
Pipi Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 no wlasnie nie udalo się nam spotkac :shake:;) , . . . . przeczytalam na fb, ze klopoty masz z budynkiem gospodarczym(?) Quote
Vicky62 Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 [quote name='Pipi']przeczytalam na fb, ze klopoty masz z budynkiem gospodarczym(?)[/QUOTE] Też to czytałam.O co chodzi ?Niech sie dobiora do d...y w innych schronach gdzie warunki są masakryczne. Quote
Recommended Posts