Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

cudny reportaż,bardzo wzruszający,GRATULUJĘ Pani :) takich EFEKTÓW PRACY :) żeby u NAS w B-stoku trochę chętniej współpracowali z wolontariatem pewnie również było by lepiej POZDRAWIAM SERDECZNIE :)

• Replies 942
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kierownik schroniska']Marcin juz wyszedł[/QUOTE]
Super, niech mu sie wiedzie i nigdy nie wraca do przeszlosci.

Posted

[quote name='kierownik schroniska']Marcin wyszedł ale jego pies Kafa wróciła do schroniska po nagraniu programu, właścicielka twierdziła że jest niesforna i duży szkodnik. Przykre ale prawdziwe największy problem to są właściciele[/QUOTE]

Kafa drugi raz wróciła z adopcji? ona już chyba była kiedyś adoptowana jako szczeniak.

Posted

[quote name='psi']cudny reportaż,bardzo wzruszający,GRATULUJĘ Pani :) takich EFEKTÓW PRACY :) żeby u NAS w B-stoku trochę chętniej współpracowali z wolontariatem pewnie również było by lepiej POZDRAWIAM SERDECZNIE :)[/QUOTE]
Białystok schronisko miejskie dotacje wysokie, wolontariat zapełniony pracownicy normalni, weterynarz na miejscu, kierownik z odpowiednią płacą i pomocnym biurem, a my bez niczego i jeszcze nikt nie stara się mi pomóc tylko szuka czegoś by się pokłócić i by od nas się odsunąć. Nie mogę tego zrozumieć dlaczego tak jest gdzie jest dobrze tam wszyscy się garną a gdzie źle wszyscy czekają aż będzie bardzo źle by móc jeszcze opluć. PRZEPRASZAM JEŚLI MOJE SŁOWA KOGOŚ OBRAŻAJĄ ALE JESTEM NA SKRAJU WYCZERPANIA I ZACZYNAJĄ MI PUSZCZAĆ NERWY na ludzi którzy mnie otaczają i tych którzy chcą mnie jeszcze wykorzystać i naciągnąć

Posted

Też tego nie mogę zrozumieć tej ludzkiej zawiści i złośliwości .....Proszę się nie załamywać bo te pieski bez Pani nie przeżyją....kto o nie zadba jak nie Pani.....Życzę dużo siły i wytrwałości i proszę się nie przejmować "ŻYCZLIWYMI" nie warto tracić na takich energię ;)

Posted

Ala, tak juz jest i bedzie, ale trzeba robic swoje, isc do przodu, bo psy Ciebie potrzebują. Jestes im oddana i dasz rade.
A ci, ktorzy juz poszli, nie wrocą, bo bardzo sie "zmeczyli". Nie wszyscy wytrzymaja dystans. Dasz rade.

Posted

[quote name='Pipi']Ala, tak juz jest i bedzie, ale trzeba robic swoje, isc do przodu, bo psy Ciebie potrzebują. Jestes im oddana i dasz rade.
A ci, ktorzy juz poszli, nie wrocą, bo bardzo sie "zmeczyli". Nie wszyscy wytrzymaja dystans. Dasz rade.[/QUOTE] Dzięki za otuchę to mi było bardzo potrzebne tym bardziej że niektórzy traktują mnie jak durną blondynkę( blondynką jestem od urodzenia, ale rozumu nauczył mnie życie) i chcą naciągnąć biedne zwierzaki ale ja oczywiście na to nie pozwolę. Kiedyś napiszę o tym ale do wyjaśnienia sytuacji nie mogę.

Posted

[quote name='kierownik schroniska']hura udało się pierwsze wstawione prze zemnie zdjęcie. Agnieszka i Dorota dziękuję za fachowa pomoc[/QUOTE]

świetnie że się udało:happy1:! Miło mi było Cię wczoraj poznać !pozdrawiam:)

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='kierownik schroniska']Mi też był miło was poznać tym bardziej że prawdziwych przyjaciół psów jest mało więc musimy trzymać się kupy[/QUOTE]
Takie mądre i miłe słowa. Ciesze się z naszego poznania , co prawda okoliczności były
bardzo nietypowe, ale u "psiar" tak juz bywa. Spotkanie w czasie jakiejś akcji to normalka.

Posted

[LEFT][SIZE=3][COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Zacznijmy trochę dyskusji- czy wiecie coś o firmach budowlanych i ich procedurach. Ja już wiem jak one działają i jak chcą wyciągnąć pieniądze od biednych piesków. Znalezienie majstrów to jest może gorsze od znalezieniu darczyńców każdy chce się na chapać bo to jest budowa firmowa więc kosztorysy są brane z księżyca a za to zapłacić mamy my i wy moi kochani pomocnicy w BUDOWIE.[/FONT][/COLOR]

[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Ale po wielu trudach znalazłam ekipę która wzięła budowę naszą bo żal im się zrobiło nas, byśmy nie płacili za to że ktoś chce sobie wybudować dom za nasze pieniądze. Kosztorys też jest do przyjęcia a tym bardziej że pod uwagę weszło nawet to że nasi pracownicy będą pomagać z czego jedyna ekipa jest zadowolona. RUSZAMY DO BUDOWY JEŚLI JESTEŚCIE W STANIE JESZCZE NAM POMÓC POMÓŻCIE.[/FONT][/COLOR][/SIZE][/LEFT]

Posted

Na temat wszelkich robot moge juz ksiazke napisac. Wiem jak to jest i bez firmy nawet. Ludzie narzekaja, ze pracy nie ma, ale robotnika znalezc to tak jak igle w stogu siana.
Ale widze, ze sa jeszcze normalni ludzie i maja serca. Ciesze sie Ala, ze te zwierzaki maja Ciebie. Choc masz czasem chwile zwatpienia, to nie poddajesz sie i stajesz na glowie zeby bylo dobrze. Tak trzymaj dobra kobieto, tak trzymaj.

Posted

A ja sie witam z Wami.
Dzien dobry [url=http://smayliki.ru/smilie-90149991.html][img]http://s.rimg.info/aeb3c8d4e9246acf49df55d2ba5e1651.gif[/img][/url]
Dzis spotkamy sie w Lecznicy, wiec do zobaczenia.

Posted

[quote name='Pipi']A ja sie witam z Wami.
Dzien dobry [URL="http://smayliki.ru/smilie-90149991.html"][IMG]http://s.rimg.info/aeb3c8d4e9246acf49df55d2ba5e1651.gif[/IMG][/URL]
Dzis spotkamy sie w Lecznicy, wiec do zobaczenia.[/QUOTE]
No i się nie widziałyśmy:oops:

Posted

no wlasnie nie udalo się nam spotkac :shake:;) ,

. . . . przeczytalam na fb, ze klopoty masz z budynkiem gospodarczym(?)

Posted

[quote name='Pipi']przeczytalam na fb, ze klopoty masz z budynkiem gospodarczym(?)[/QUOTE]
Też to czytałam.O co chodzi ?Niech sie dobiora do d...y w innych schronach gdzie warunki są masakryczne.