P78 Posted September 19, 2011 Author Share Posted September 19, 2011 [quote name='anula42']witajcie- przeslijcie mi numer konta to dołożę te brakujące 70zł (a dlaczego nie wypalił ten domek u Czarodziejki?)[/QUOTE] Dziękuję! Już wysyłam na PW :) Domek u Czarodziejki to tylko DT miał być, znaczy hotelik... A tu też mamy super hotelik i blisko i co najważniejsze wystawia faktury, a Viva musi mieć faktury... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P78 Posted September 28, 2011 Author Share Posted September 28, 2011 Anula nie doszły pieniążki, własnie patrzyłam :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anula42 Posted October 2, 2011 Share Posted October 2, 2011 przepraszam ale troszkę miałam ostatnio zakręcone - dziś wysyłam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anula42 Posted October 10, 2011 Share Posted October 10, 2011 i co tam słychać u Szarika -jakaś cisza tu zapadła... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dominikabankert Posted October 10, 2011 Share Posted October 10, 2011 bo malo ludzi na watku:( szariczka wszyscy opuscili:( fajnie ze ty jestes u niego :)[quote name='anula42']i co tam słychać u Szarika -jakaś cisza tu zapadła...[/QUOTE] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jola_li Posted October 10, 2011 Share Posted October 10, 2011 Jak moja podopieczna znajdzie dom, to pomogę trochę Szarikowi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P78 Posted October 13, 2011 Author Share Posted October 13, 2011 Kochane, dziękuję, że jeszcze ktoś tu wchodzi, choć i mi trudno, bo mam tak już zje..ne życie, że słów brak :( O SZARYM NIGDY NIE ZAPOMNĘ i Was o to proszę, doszły wpłaty, oczywiście wpiszę kto i ile i dziekuję z Serca całego! Byłam z Szarym (Abra dziękuję Ci jak zawsze za pomoc!) w lecznicy w poniedziałek... Szary siedzi tam do teraz... dziś miał kardiologa,lecz nie znam jeszcze diagnozy... jedno jest pewne pies jest stary, ma chore stawy, jest ogromny i łapy mu ledwo funkcjonują... Do końca życia musi brać codziennie Artofos na stawy, potem wejdzie leczenie lekami, sterydami pewnie :( Szarik ma bardzo chore uszy, dostaje teraz krople... Wyniki badań krwi ok... Tylko czekam co z sercem Szarika... :( Od razu dam znać! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P78 Posted October 13, 2011 Author Share Posted October 13, 2011 [B]a tym ****, które go zostawiły... mogę tylko powiedzieć, że jesteście NIC NIEWARTE!!![/B] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lida Posted October 13, 2011 Share Posted October 13, 2011 Tak to jest niestety na starość. Wszystko po kolei wysiada. Trzymam kciuki za Szarika. Pamiętam o nim i mam nadzieję, ze moje wpłaty regularnie do Ciebie dochodzą. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hotel KADIF Posted October 18, 2011 Share Posted October 18, 2011 [quote name='Paulina78'][B]a tym ****, które go zostawiły... mogę tylko powiedzieć, że jesteście NIC NIEWARTE!!![/B][/QUOTE] Paulina! Ja nie opuściłam Szarego i Ciebie! Moje wpłaty idą regularnie, co miesiąc w zadeklarowanej kwocie! Bardzo Cię proszę odezwij się do mnie na maila ( [email][email protected][/email]) i powiedz jaka jest obecnie sytuacja Szarika!!! Cholera no..... :(:(:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jola_li Posted October 18, 2011 Share Posted October 18, 2011 Trzymam kciuki za zdrowie Szarika! [B]Poproszę o numer konta[/B], choć trochę pomogę... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anula42 Posted October 22, 2011 Share Posted October 22, 2011 i co tam słychać u Szariczka? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jola_li Posted October 22, 2011 Share Posted October 22, 2011 A ja nie dostałam numeru konta... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hotel KADIF Posted October 23, 2011 Share Posted October 23, 2011 [B][U][I][B][U][I][URL="http://www.dogomania.pl/threads/216530-Ma%C5%82y-Morisek....-Siekiera-Dlaczego-nie-Po-co-mu-quot-taka-quot-%C5%82apa....."][COLOR=blue][B][U][I]Mały Morisek... Siekiera? Dlaczego nie? Po co mu "taka" łapa....[/I][/U][/B][/COLOR][/URL][/I][/U][/B][/I][/U][/B] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abrakadabra Posted October 23, 2011 Share Posted October 23, 2011 [quote name='jola_li']A ja nie dostałam numeru konta...[/QUOTE] [B]Paulina chwilowo nie ma dostepu do internetu. Dowiem się o nr konta i wyślę Ci PW :)[/B] Przy okazji.. Może ktoś zajrzy do Diary, zagłodzonej suni z lasu? [url]http://www.dogomania.pl/threads/216514-Kto-sobie-drog%C4%99-skraca-ten-do-domu-wraca...-z-zag%C5%82odzon%C4%85-starsz%C4%85-suni%C4%85-%28-Diara-...?p=17860109#post17860109[/url] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P78 Posted November 6, 2011 Author Share Posted November 6, 2011 Witajcie sorry za ciszę, matka trafiła do szpitala na serce, a ja własnie po ostrym dyżurze, mam jakies zapalenie jelit i ledwo dycham... :( Podliczyłam Wasze wpłaty: bazarek 21 zł DIF 20 zł Lida 70 zł Lida 50 zł Anula 70 zł Dziękuję serdecznie! Tak jak pisałam teraz pieniążki zbierane są na konto Vivy, DIF i Lida, bo Wy mi wpłacałyście, faktycznie lepiej już wpłacać na Vivę od razu, bo robi się bałagan :( Dzięki wielkie!Zaraz prześlę te uzbierane pieniążki na konto Vivy. W tej chwili Szarik na koncie Vivy na 265 zł... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anula42 Posted December 2, 2011 Share Posted December 2, 2011 i jakos nic nie słychać u Szariczka... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jola_li Posted December 2, 2011 Share Posted December 2, 2011 A czy moja wpłata doszła?... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dominikabankert Posted December 2, 2011 Share Posted December 2, 2011 bo paulina glownie pisze o nim na facebooku jutro zobacze co u niego slychac i wam napisze:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P78 Posted December 2, 2011 Author Share Posted December 2, 2011 Cześć, nie miałam netu długi czas :(, czy wpłata doszła zajrzę, ale na priv konto czy na Vivę???, na Szarika zbieram teraz najchętniej na Vivę (chyba, że ktoś woli słac do mnie to przekazuję)... Szarik jest na lekach na serce, bierze też Koenzym Q10, leki na stawy... Koszt hotelu to 300 zł, leków na m-c to 100, karmy 100, niestety w sumie 500 zł! :( Nikt szarika nie chce, coć dwoje sie i troję i szukam wszedzie domu... Jak mam w opisie na Dogomanii już nie pisuję, bardzo rzadko ... U psiny nic sie nie zmienia, więc co pisac, ech straszne psie żcie :((( Nikt nie chce dac mu kąta na stare lata... Nie wiem jakim cudem nikt nie ma kawałka nawet ogrodu...? Bude kupię mu, karmę bedę załatwiać, ale do cholery gdzie ten dom :(? p.S. Mój Michu Gwiazda Zakopower kibuje u mnie już tez PRAWIE ROK :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P78 Posted December 2, 2011 Author Share Posted December 2, 2011 mam problemy z netem i nie mam jak wklieć zdjęcia, jesli ktoś chce mi pomoc i je tu zamiescic, dajcie znac... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anett Posted December 3, 2011 Share Posted December 3, 2011 Paulina fotki możesz wysłać na [email][email protected][/email] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jola_li Posted December 3, 2011 Share Posted December 3, 2011 [quote name='Paulina78'] nie miałam netu długi czas :(, czy wpłata doszła zajrzę, ale na priv konto czy na Vivę???[/QUOTE] 8/11 wysłałam na Twoje konto 30 zł. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
madame_mi Posted February 25, 2012 Share Posted February 25, 2012 Witam, przepraszam ze wtracam sie tak, ale mam taka sprawe: szukam kogos kto moglby pomoc psu w typie Husky, ktory od 3 miesiecy przesiaduje na stacji paliw Bliska ok. 30 km za Radomiem w Zdziechowie (nr1 chyba) gmina prawdopodobnie Szydłowiec,trasa E77. Prawdopodobnie ktos go wyrzucił, pracownicy stacji podobno go dokarmiaja. Pies wyglada dobrze, jest towarzyski, podchodzi do ludzi, chyba szuka swojego podlego wlasciciela. Niestety nie moglam go zabrac nie mam warunkow. Jesli mozecie prosze przeslijcie te informacje do ludzi mieszkajacych w tych okolicach, moze ktos jest w stanie go przygarnac. Pies wyglada ładnie, jest chyba dosc mlody, nie sprawdzilam czy to pies czy suczka, wylecialo mi z głowy. PROSZĘ POMÓŻCIE! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P78 Posted March 27, 2012 Author Share Posted March 27, 2012 [B]Dziś zmarł Szarik, po cięzkiej i koszmarnej operacji... Pękł mu żołądek... Tego psa monitorowałam i kochałam, kam,i jej siostra okazały się podłymi oszustkami i babami bez serca... zostawiły psa mi bezrobotnej już dawno... to w sumie mało ważne... Psa nie ma - możecie się cieszyć POTWORY - siostrzyczki z Tarczyna Kamilo i Marzenko.., Fiałk...skie ... Oby was sumienie ruszyło....:([/B] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts