Poker Posted September 4, 2012 Share Posted September 4, 2012 Jara ma doświadczenie w wizytach PA, bo ja byłam u niej na takiej, więc po tym jak przemaglowałam jej rodzinę z pewnością wie na co zwrócić uwagę.:evil_lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anula Posted September 4, 2012 Share Posted September 4, 2012 [quote name='Poker']Jara ma doświadczenie w wizytach PA, bo ja byłam u niej na takiej, więc po tym jak przemaglowałam jej rodzinę z pewnością wie na co zwrócić uwagę.:evil_lol:[/QUOTE] No zapewne! Jara miała super nauczycielkę! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jara Posted September 4, 2012 Share Posted September 4, 2012 Hahaha, tylko czemu nikt nie zapyta czy przeszłam tą wizytę? :diabloti: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zosia123 Posted September 5, 2012 Share Posted September 5, 2012 Zapraszam po biżu i perfumy :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wieso Posted September 5, 2012 Share Posted September 5, 2012 Numer ewidencyjny: [COLOR=red][B]1365/12[/B][/COLOR] W schronisku od: [COLOR=blue][B]20.08.2012[/B][/COLOR] Numer na szyi: [COLOR=green][B]1986[/B][/COLOR] Boks: 45 Wiek: [B]1,5 roku czy ktos mi moze cos wiecej o nim powiedziec ? [/B] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
terierfanka Posted September 5, 2012 Share Posted September 5, 2012 (edited) mogę zapytać jutro, będę w schronie, postaram się nie zapomnieć Edited September 6, 2012 by terierfanka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
terierfanka Posted September 6, 2012 Share Posted September 6, 2012 [quote name='wieso']Numer ewidencyjny: [COLOR=red][B]1365/12[/B][/COLOR] W schronisku od: [COLOR=blue][B]20.08.2012[/B][/COLOR] Numer na szyi: [COLOR=green][B]1986[/B][/COLOR] Boks: 45 Wiek: [B]1,5 roku czy ktos mi moze cos wiecej o nim powiedziec ? [/B][/QUOTE] czyli ten: [IMG]http://schronisko.in/fotodogs/1365-12/foto1.jpg[/IMG] a więc tak: do schronu trafił jako znaleziony, jest nieco nieokrzesany, potrzebuje dużo ruchu i zajęcia, dla aktywnej osoby, wpisano mu w kartę "dominujący", ale nie widziałam, żeby zadzierał z kolegami z boksu, dał się pomiziać przez kraty Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brzośka Posted September 6, 2012 Share Posted September 6, 2012 terierfanko, chciałam Ci pogratulować niedzielnej adopcji czarnuszka :) :cool2: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xmartix Posted September 6, 2012 Share Posted September 6, 2012 Brzośka :( przykro mi! Czy ktoś ma mail do Malawaszki? Pani z Wrocławia pilnie musi oddać swoją sznupkę 9 letnią średnią. Na razie jedynym wyjściem to schron. Rodzina nie weźmie, my też nie. Może Malawaszka pomoże. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abilab Posted September 13, 2012 Share Posted September 13, 2012 Dzis w Parku Skowronim moim oczom ukazał sie niebywały widok pare stron wczesniej jest wzmianka o tym psiaczku rudzielec z charakterystycznie skrzywiona głowa [IMG]http://i48.tinypic.com/w2c7ra.jpg[/IMG] Wczoraj adoptowany przez miła pania trocha byłam zaskoczona bo psiak puszczony bez smyczki tak odrazu w każdym razie doradziłam aby uważać natychmiast zrobic adresówke nie pamietam ale w schroni nazwali go Elvis lub Preslej nie pamietam w kazdym razie panie wola go Oskar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Figunia Posted September 13, 2012 Share Posted September 13, 2012 Elvis wyszedł ze schronu!!!! Cudowna wiadomość! Ludzie potrafią być...kochani... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bros Posted September 13, 2012 Share Posted September 13, 2012 [quote name='Figunia']Elvis wyszedł ze schronu!!!! Cudowna wiadomość! Ludzie potrafią być...kochani...[/QUOTE] chciałam napisać ze abilab juz go spotkała ale nie popatrzyłam na 2 posty wyżej :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Figunia Posted September 13, 2012 Share Posted September 13, 2012 [quote name='bros']chciałam napisać ze abilab juz go spotkała ale nie popatrzyłam na 2 posty wyżej :)[/QUOTE] Takich wiadomości nigdy nie za wiele ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paniMysza Posted September 16, 2012 Share Posted September 16, 2012 dzień dobry, mam na tymczasie mikropsinke (ok 3,5 kg):) może znacie jakis fajny (tylko takiego szukam) wrocławski domek dla tej pchły? oto krysia: [IMG]http://imageshack.us/a/img35/6611/malad.jpg[/IMG] [SIZE=2][FONT=Arial Black][COLOR=navy]Imię: KRYSIA Płeć:[/COLOR][/FONT] suczka[/SIZE][SIZE=2][FONT=Arial Black][COLOR=#000080] [/COLOR][/FONT][FONT=Arial Black][COLOR=#000080]Wiek: [/COLOR][/FONT][/SIZE][FONT=Arial Black][SIZE=2][COLOR=#000080]ok. 1 rok [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Arial Black][SIZE=2][COLOR=#000080]Waga: ok. 3,5 kg [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Arial Black][SIZE=2][COLOR=#000080]Miejsce: Wrocław [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Arial Black][SIZE=2][COLOR=#000080]Sterylizacja: jeszcze nie, ale przyszły właściciel będzie miał obowiązek wysterylizowania małej Szczepienia: w trakcie (podana juz pierwsza dawka) Odrobaczenie: tak Chip: brak [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Arial Black][SIZE=2][COLOR=#000080]Stosunek do dzieci: nie sprawdzałam, ale ona uwielbia ludzi i zabawe z nimi, więc podejrzewam, że dogada sie z dzieciakami [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Arial Black][SIZE=2][COLOR=#000080]Stosunek do innych psów: zgadza się, może mieszkać z innym psem [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Arial Black][SIZE=2][COLOR=#000080]Stosunek do kotów: nie sprawdzałam [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Arial Black][SIZE=2][COLOR=#000080]Dodatkowe informacje: mała dopiero uczy się załatwiania na dworze, w domu załatwia się do kuwety (w związku z kwarantanna po szczepieniu, spacery musimy ograniczyc do minimum); jest młodym psiakiem i dopiero uczy się, że nie wolno podgryzac domowych sprzętów, na razie jest małym kornikiem;) ZALETY: maleńka, bez cienia agresji, nie jest hałaśliwa, lubi ludzi, jest ciekawa świata, grzecznie siedzi w aucie, nie ma choroby lokomocyjnej, boi sie piesków, ale z moja Frania juz szaleją:) [/COLOR][/SIZE][/FONT]zapraszam na wydarzenie malutkiej na fb:) [URL]http://www.facebook.com/groups/122291840692/#!/events/223329961126162/[/URL] a tutaj fimik: [video=youtube;PGVDkkxCXh0]http://www.youtube.com/watch?v=PGVDkkxCXh0&feature=plcp[/video] kontakt: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] SZUKAM DOMU TYLKO WE WROCŁAWIU! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zosia123 Posted September 16, 2012 Share Posted September 16, 2012 Staniczki i ciuszki dla dwóch dziadziów! Zapraszamy!!! [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/232317[/url] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BUDRYSEK Posted September 16, 2012 Share Posted September 16, 2012 Moja znajoma z Wrocławia ma wolny pdt, koszt 300 zł + karma, dla małego/średniego psiaczka, raczej spokojnego, w domu są koty psiak byłby zawsze pod opieka domowników kontakt na pw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LILUtosi Posted September 16, 2012 Share Posted September 16, 2012 [quote name='BUDRYSEK']Moja znajoma z Wrocławia ma wolny pdt, koszt 300 zł + karma, dla małego/średniego psiaczka, raczej spokojnego, w domu są koty psiak byłby zawsze pod opieka domowników kontakt na pw[/QUOTE] Może Zenusia tam przeniesiecie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iwcia93 Posted September 18, 2012 Share Posted September 18, 2012 Poszukuję wolontariuszy z wrocławskiego schroniska. Szukałam chyba wszędzie, ale nigdzie nie mogłam znaleźć do żadnego kontaktu :( W każdym razie najlepiej jakby był to student/ka (lepsza nić porozumienia :) ), potrzebuję 'przewodnika' w trakcie wizyty we wrocławskim schronie. Proszę o kontakt pw. Pozdrawiam wolontariuszy i wszystkie bezdomniaki ! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kora78 Posted September 18, 2012 Share Posted September 18, 2012 poszukuje kogos zmotoryzowanego, kto moglby pojecha do Figuni na Nadodrze, zabrac ją z psem dtowiczem do jakiegos weta na badania kontrolne, krew, itp. kto poleci weta blisko i podwiezie w 2 str dogomanke z dziadeczkiem wielkosci jamnika? chudym, jak york... zwracamy oczywiscie za paliwo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poker Posted September 18, 2012 Share Posted September 18, 2012 Na kiedy jest potrzeba? Mogę ew. w piątek ok. 12. Najlepiej chyba na weterynarię. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kora78 Posted September 19, 2012 Share Posted September 19, 2012 [quote name='Poker']Na kiedy jest potrzeba? Mogę ew. w piątek ok. 12. Najlepiej chyba na weterynarię.[/QUOTE] konkretnej daty nie mamy, dostosuje sie do tego, kto zechce pomoc, oczywiscie. o ile Figuni termin pasuje, ale sadze, ze tak, bo dziala, jak blyskawica i nie grymasi :) dam znac na watku. a tutaj psiak [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/230661-10lteni-Franek-zatrzymal-sie-we-WROC-gdzie-czeka-na-transport-do-OS/page20[/url] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Figunia Posted September 20, 2012 Share Posted September 20, 2012 Oooo, jak ładnie Kora mnie podsumowała...:cool3: - taka nieco starsza i wolniejsza błyskawica ;) Teraz dopiero tutaj weszłam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kora78 Posted September 20, 2012 Share Posted September 20, 2012 jaka wolniejsza! ja za Tobą rady nie dawalam! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kora78 Posted September 21, 2012 Share Posted September 21, 2012 potrzeba pozyczyc klatke, transporter dla psa wielkosci jamnika. psiak ma jechac do dt, w okolice warszawy z tarzanka. tarzanka od razu klatke odwiezie do wrocka, jak mniemam. kto pozyczy, kto pomoze???? pies z watku, do ktorego linka dawalam ostatnio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sunia2000 Posted September 21, 2012 Share Posted September 21, 2012 Mam na zbyciu dyzy materac sprężynowy, wymiary 200cm x 160 x 10cm, stary już jest, dla człowieka do spania już się średnio nadaje, ale może ktoś ma stadko psów w domu i mu się przyda:) Robię jesienne porządki i szykuje go na śmietnik ale jak ktos chętny to zapraszam:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts