Madie Posted April 9 Share Posted April 9 A tutaj Ragnaś i Floki z młodszą siostrą 😉 Miały nawrót lamblii i poważne zapalenie pęcherza, na szczęscie to juz za nimi. Teraz pańciostwo wzieło ode mnie telefon do speca i będą mieli taras osiatkowany do dyspozycji 🙂 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakusiowa Posted April 11 Share Posted April 11 Na moje konto trafiła dla kotów wpłata od helli. Natychmiast przesłałam do Murki. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DORA1020 Posted April 12 Author Share Posted April 12 Helli bardzo Ci dziękuję❤️ To już druga wpłata od Ciebie w tym miesiącu, 100zł przelane dla Kofika ,który już znalazł dom,wpłaciłam do Murki. Bardzo,bardzo dziekuję🌹💛 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poker Posted April 12 Share Posted April 12 Bazarek na długi https://www.dogomania.com/forum/topic/361670-ciuszki-dla-pani-i-chłopaka-do-1804-g-22/ 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DORA1020 Posted April 13 Author Share Posted April 13 Dnia 12.04.2024 o 09:45, Poker napisał: Bazarek na długi https://www.dogomania.com/forum/topic/361670-ciuszki-dla-pani-i-chłopaka-do-1804-g-22/ Serdecznie dziekuję💜🌷 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madie Posted April 14 Share Posted April 14 Hejka, czy są w planach jakieś nowe zdjęcia Stefana? Chciałabym rozpuścić wici wśród znajomych 🙂 Także jesli mogłabym prosić żeby mu ktoś dobre ogłoszenie zrobił, jeśli nie ma, chetnie opłacę wyróżnienie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DORA1020 Posted April 15 Author Share Posted April 15 Ja zrobiłam juz dawnio dwa ogłoszenia,na Kraków i Katowice. Nie są wyróżnione,bo nie mam pieniędzy na wszystkie wyróżnienia,a olx od 1,5 miesiąca nie daje mi promocji,nie wiem dlaczego. Więc ogłoszenie bez promocji jest bardzo drogie,prawie 9zł na miesiąc. Jakiś czas temu ktoś o niego pytał,ale nic z tego nie wyszło:( Adopcje stoją w miejscu:( od roku żaden kot,który jest u Murki nie znalazł domu:( Bianka,Jasiek,Nutka,Szpulka,Węgielek, Mrozik,Piwniczanka i Gryzka czekają,mają po kilka ogłoszeń,na różne miasta. Czy to ja nie mam szczęścia do ogłoszeń? Chyba tak,bo jakoś inne koty znajdują domy. nie ogłaszam na Wrocław,bo to za daleko,ale to miasto adopcyjne,może jakis kotek znalazłby tam dom,ale to tak bardzo daleko. Może jeszcze ktoś mógłby zrobić Stefankowi ogłoszenie,z jakimś ładniejszym tekstem. Ogłoszenia Stefanka: https://www.olx.pl/d/oferta/ogonek-8-miesieczny-kocurek-do-adopcji-CID103-IDZEmWg.html?bs=olx_pro_listing https://www.olx.pl/d/oferta/mily-8-miesieczny-stefanek-do-adopcji-CID103-IDYFFEh.html?bs=olx_pro_listing Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murka Posted April 16 Share Posted April 16 Dnia 14.04.2024 o 20:44, Madie napisał: Hejka, czy są w planach jakieś nowe zdjęcia Stefana? Chciałabym rozpuścić wici wśród znajomych 🙂 Także jesli mogłabym prosić żeby mu ktoś dobre ogłoszenie zrobił, jeśli nie ma, chetnie opłacę wyróżnienie. W tym tygodniu zrobię, jak też Węgielkowi. Szpulka niestety ma nawrót problemów z siusianiem, muszę jej jakoś mocz złapać do badania. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murka Posted April 18 Share Posted April 18 Stefanek to obecnie największy pieszczoch w hotelu :) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murka Posted April 18 Share Posted April 18 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murka Posted April 18 Share Posted April 18 I nowe fotki Węgielka - on też pieszczoch, tylko starszy, grubszy, spokojniejszy :) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madie Posted April 20 Share Posted April 20 Dnia 18.04.2024 o 19:08, Murka napisał: CUDOWNE są te fotki ❤️ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poker Posted April 21 Share Posted April 21 Kolejny bazarek https://www.dogomania.com/forum/topic/361814-niedługo-dzień-dziecka-kup-coś-dla-smyczek-i-smyków-do-2704-g-22/ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DORA1020 Posted April 22 Author Share Posted April 22 Dnia 21.04.2024 o 20:30, Poker napisał: Kolejny bazarek https://www.dogomania.com/forum/topic/361814-niedługo-dzień-dziecka-kup-coś-dla-smyczek-i-smyków-do-2704-g-22/ Serdecznie dziekujemy za kolejny bazarek💚💛🌹 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DORA1020 Posted April 22 Author Share Posted April 22 Jest mi porzebna budka dla jeża,a najlepiej dwie. Może ktoś ma? Dokarmiam 5 jeży,takie straszne głodomorki,jest zimno,przydałyby się budki postawione w bezpiecznym miejscu. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DORA1020 Posted April 23 Author Share Posted April 23 Wpłata od helli 100zł ,przelałam na konto Murki i od bakusiowej 180zł na wyróżnienie ogłoszeń,ogłoszenia wyróznione,ale nie wszystkie,bo od dawna nie mam z olx promocji,a ogłoszeń mam dużo,na jednego kotka kilka ogłoszeń,na różne miasta Serdecznie dziękuję za pomoc❤️ również Poker za kolejny bazarek🌼 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaaga Posted April 23 Share Posted April 23 Dnia 22.04.2024 o 08:18, DORA1020 napisał: Jest mi porzebna budka dla jeża,a najlepiej dwie. Może ktoś ma? Dokarmiam 5 jeży,takie straszne głodomorki,jest zimno,przydałyby się budki postawione w bezpiecznym miejscu. Z drewnianymi budkami nie pomogę, ale jeśli jeże chodzą gdzieś, gdzie jest osłonięty i suchy teren, np do ogrodowej szopki, to najlepsze są nieduże kocie budki. Nasza Monika przez 5 lat mieszkała w takich ze sztucznego futerka, zapchanych koszulkami, z których dziewczyny wyrosły i w niczym innym nie chciała spać. Zakopywała się w tym i przesypiała całe dnie. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DORA1020 Posted April 24 Author Share Posted April 24 Dnia 23.04.2024 o 21:58, Jaaga napisał: Z drewnianymi budkami nie pomogę, ale jeśli jeże chodzą gdzieś, gdzie jest osłonięty i suchy teren, np do ogrodowej szopki, to najlepsze są nieduże kocie budki. Nasza Monika przez 5 lat mieszkała w takich ze sztucznego futerka, zapchanych koszulkami, z których dziewczyny wyrosły i w niczym innym nie chciała spać. Zakopywała się w tym i przesypiała całe dnie. Nie ma tutaj niestety żadnej szopki. To teren przy blokach,z jednej strony bezpieczny,i budkę można schować,przykryć patykami, da radę zrobić. Jeszcze jeże są z drugiej strony. Tam też teren jest bezpieczny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DORA1020 Posted April 24 Author Share Posted April 24 Zapraszam na kolejny bazarek:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poker Posted April 25 Share Posted April 25 I jeszcze jeden https://www.dogomania.com/forum/topic/361844-ii-niedługo-dzień-dziecka-do-2904-g-22/ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DORA1020 Posted April 26 Author Share Posted April 26 Dnia 25.04.2024 o 13:13, Poker napisał: I jeszcze jeden https://www.dogomania.com/forum/topic/361844-ii-niedługo-dzień-dziecka-do-2904-g-22/ Kolejny? Bardzo to cieszy😊 Wielkie podziekowania❤️☀️ No i zapraszamy🌸 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murka Posted April 27 Share Posted April 27 Pisałam o tym do Madie, ale napiszę też tutaj, że wg mnie to nie Stefan był agresorem w jego wcześniejszym miejscu tylko był terroryzowany przez brata, był zestresowany i dlatego sikał. Fakt jest taki, że jest namolny mocno i nie wszystkie koty to lubią :) Ale agresji nie ma w nim żadnej. Obecnie pomaga mi socjalizacji kotki Anielki, która panicznie bała się kotów i nie mogłam jej ulokować w pokoju z kotami. Na początku bała się Stefana, syczała, burczała itd. ale im dłużej mają kontakt (wypuszczam codziennie Stefana z izolatki do Anielki na czas sprzątania i ogarniania wszystkiego) tym widzę, że zaczynają znajdywać wspólny język i fajnie się razem bawią (choć Anielka to charakterna kotka i czasem musi pokazać kto tu rządzi). Reasumując wydaje mi się, że Stefan mógłby spokojnie zamieszkać z innym kotem/kotami tylko oczywiście jest ryzyko, żeby nie powtórzyła sie sytuacja z miejsca, w którym był. Może bezpieczniejsze byłoby towarzystwo kotki a nie kocura. Stefan uwielbia się bawić i ciągnie go do kotów bardzo, fajnie by było jakby miał towarzystwo. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madie Posted April 27 Share Posted April 27 dziękuję Ci Murko, że napisałaś o tym. niestety u kolegi, który go przywiózł też kotka była, nie kocur i tam też wszystko zalał od 2 dnia. natomiast tamta kotka bardzo charakterna była, może sie przestraszył. Bardzo bym chciala dla niego dobrego domku... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murka Posted April 28 Share Posted April 28 Dnia 28.04.2024 o 00:46, Madie napisał: dziękuję Ci Murko, że napisałaś o tym. niestety u kolegi, który go przywiózł też kotka była, nie kocur i tam też wszystko zalał od 2 dnia. natomiast tamta kotka bardzo charakterna była, może sie przestraszył. Bardzo bym chciala dla niego dobrego domku... Być może był jeszcze pod wpływem stresu z poprzedniego miejsca. U mnie na początku był sam i może dzięki temu zdążył się wyciszyć zanim spotkał moje koty. Anielka jest bardzo charakterną kotką, a mimo wszystko problemu nie ma. Ale fakt, że nie są razem cały czas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madie Posted May 1 Share Posted May 1 Słuchajcie, jest szansa dla Stefanka 🙂 Nowi Duzi jego braci uslyszeli że Stefanek jest w hotelu i bardzo by chcieli zaprosić go do swojego domu. Wiedzą o kwarantannie, wytrzymali sikanie dwóch kocurów i niemowlaka przez dwa miesiace, sa gotowi na powalczenie. Pytanie tylko co sądzicie o wprowadzaniu kociaka do swojej starej rodziny, gdzie dwa inne kotki nie były rozdzielone. Wszystko to samce kastronowane wiec tu kłopotu nie ma. Mysle ze to byłby najlepszy dom dla Stefanka ale moge się mylic... Ja ich mam blisko, więc oczywiście chętnie im pomoge i doradze jak tylko bedzie trzeba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts