Isabel Posted January 19 Share Posted January 19 Szukamy kogoś do wizyty PA w Sosnowcu, dla kotka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DORA1020 Posted January 19 Author Share Posted January 19 Dnia 13.01.2024 o 23:48, plastelina napisał: Poproszę o numer konta z którego wpłacić pieniądze z bazarku. Serdecznie dziekuję za ten bazarek,pomoc szczebrzeszyńskim kotkom.❤️💚 Pieniążki są juz na koncie Murki🌸 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DORA1020 Posted January 20 Author Share Posted January 20 Zapraszam na kolejny bazarek Niestety rzeczy podarowane na bazarek już mi się skończyły zrobiło się pusto,a tylko w taki sposób mogę spłacać długi u Murki Jeśli ktoś mógłby podarować rzeczy na bazarek będę wdzięczna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elmas Posted January 21 Share Posted January 21 Ja też przygotowałam bazarek, na który serdecznie zapraszam - może komuś coś wpadnie w oko. 80% zysku trafi do szczebrzeszyniaków 🙂 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DORA1020 Posted January 21 Author Share Posted January 21 Ja też zapraszam😊 i bardzo Ci dziekuję za ten bazarek❤️ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madie Posted January 21 Share Posted January 21 Dnia 19.01.2024 o 15:21, Isabel napisał: Szukamy kogoś do wizyty PA w Sosnowcu, dla kotka. gdzie konkretnie? ja jestem z Sosnowca, mam tam rodzinę/przyjaciół 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DORA1020 Posted January 22 Author Share Posted January 22 Dnia 22.01.2024 o 00:06, Madie napisał: gdzie konkretnie? ja jestem z Sosnowca, mam tam rodzinę/przyjaciół Wczoraj jeszcze nikogo nie było do wizyty. Isabel zna adres,skontaktuje się z Tobą. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaaga Posted January 22 Share Posted January 22 Jak coś to poproście Nadzieję na Dom o pomoc w wizycie. Na pewno jakiś wolontariusz pomoże. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DORA1020 Posted January 22 Author Share Posted January 22 Wizytę zrobi znajomy Madie. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DORA1020 Posted January 24 Author Share Posted January 24 Mam wpłatę od bakusiowej 150zł na wyróżnienie ogłoszeń. Serdecznie dziękuję za pomoc ❤️ bezdomiaczkom. Czekam na promocję w OLX-ie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DORA1020 Posted January 24 Author Share Posted January 24 Dnia 22.01.2024 o 18:42, DORA1020 napisał: Wizytę zrobi znajomy Madie. Wizyta wypadła dobrze:) Bardzo dziekuję za zrobienie tej wizyty😊 Bursztynek szykuje się do drogi. W związku z tym szukamy transportu do Sosnowca. W sobotę od Murki ,czyli Nisko-Stalowa Wola---Kraków. Przenocowałby u Rafała,który w niedzielę jedzie do Wrocławia,i zabrałby kotka do Sosnowca. Czyli szukamy transportu: Nisko lub Stalowa Wola----Kraków, w sobotę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murka Posted January 24 Share Posted January 24 Albo Rzeszów - Kraków - sobota wieczór lub niedziela. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isabel Posted January 24 Share Posted January 24 Szukamy również kogoś do wizyty PA w okolicy Pabianic, dla kotki. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakusiowa Posted January 24 Share Posted January 24 Dnia 24.01.2024 o 22:09, Isabel napisał: Szukamy również kogoś do wizyty PA w okolicy Pabianic, dla kotki. Gdzie dokładniej? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DORA1020 Posted January 25 Author Share Posted January 25 Dnia 24.01.2024 o 23:46, bakusiowa napisał: Gdzie dokładniej? Chyba gdzieś tak 10 km od Pabianic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DORA1020 Posted January 25 Author Share Posted January 25 Wpłaciłam do Murki 380zł z bazarku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rozi Posted January 25 Share Posted January 25 Fundacja Pabianice http://fundacjakundelbury.pl/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madie Posted January 26 Share Posted January 26 Jeden z kociaków od Pani Mai musi zmienic dom ( sikanie ), przebadany wzdłuż i wszerz. Umowiłyśmy się z Murką że go weźmie, ja na te chwile nie moge mieć tymczasów, mój Radek bardzo niedomaga 😞 Kotka do Murki kolega dowiezie. Kastracja i zaczniemy szukac domu. Drugi kociak spoko, trochę odetchnął bez brata który go lał. I pewnie zostanie. Thor i Ragnaś u mojego znajomego w pracy i jego żony mieli chory pęcherz, ale już wszystko w normie i zycie rodzinnie kreci sie wokół oczekiwania na dzieciaczka 🙂 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DORA1020 Posted January 27 Author Share Posted January 27 Wydawało się,ze we dwóch będzie im razniej,ale okazuje się,ze nie. Zdrówka dla Radka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madie Posted January 27 Share Posted January 27 On w ogóle nie nadaje się chyba do innych kotów. Kolega u którego jest teraz powiedzial, że przegonił jego kocice z kanapy i nalał w to miejsce natychmiast...😕 Wcześniej 3 dni bez kontaktu z nia wszystko lądowało w kuwecie. Jutro kociak ma transfer do Murki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isabel Posted January 27 Share Posted January 27 Bursztynek/Zefirek już w DS w Sosnowcu 🙂 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakusiowa Posted January 27 Share Posted January 27 Oby się zaklimatyzował. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DORA1020 Posted January 28 Author Share Posted January 28 Wpłaciłam do Murki 100zł od animowego Darczyńcy. Bardzo dziekuję❤️ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DORA1020 Posted January 28 Author Share Posted January 28 Bursztynek w ds 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DORA1020 Posted January 28 Author Share Posted January 28 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts