Marek z Gromem Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 W zwiazku z ciaglym pisaniem w tematach wystaw odnosnie Junior Handlingu tworze Wam Juniorom temat w ktorym mozecie wymieniac pomiedzy soba doswiadczenia i uwagi dotyczace powyższej konkurencji :cool1:
Asta Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 flashka a o której beda eliminacje w Opolu? Tak jak w zeszłym roku?
flashka-g Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 nie mam pojecia o ktorej, bo w tym roku sie tym nie zajmuje. Ale mysle ze tak jak w zeszłym roku.
Asta Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Najwyżej pójdę i powiem, ze p[ies jest jeszcze na ringu
Asta Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Wiem już kto będzie sędziował w Inowrocławiu... p.Leszek Siejkowski
Atena Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 oo [B]Pan[/B] Siejkowski :P W zyciu drugi raz bym do neigo nie poszła;P fidekangela- z tym autorytetem masz rację
Asta Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Atena, raczen PAN Siejkowski ;) A ja chcem drugi raz sprobowac u niego ;)
Gidget Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 szkoda... :P bede u tego pana 4 razy w tym roku... jak nie wiecej :P
Alyshia Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 tak Atena, my mamy fajne wspomnienia z panem Siejkowskim :p a ja hmm.. w zeszłym roku startowałam raz w JH, w tym roku mam nadzieję na więcej startów ;) ale wątpię, że kiedyś zawalczę w Poznaniu ;) tzn. ja zupełnie początkująca jestem :lol:
sheltia12 Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Hej, wiecie moze kto wybiera sie na JH do Grudziądza? W Bydgoszczy sedziował P. Siejkowski i dostałam 4 miejsce w starszje w niedziele, zobaczymy jak teraz bedzie w kwietniu. Pozdrawiam, Sheltia i Lilla
Gazuś Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Ja moooże bym się wybrała, jak bym nie miała nogi złamanej... A tak to nie wiem :lol: Sędziowanie jest przed, czy po ocenie ringowej?
Asta Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Ja zawsze jak wiem, ze sie nie wyrobie, to ide do organizatora, i wszystko zalatwione
sheltia12 Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Hej, a kto jedzie z Was do Grudziądza do gr starszej? :) bo ja napewno juz :P Pozdrawiam, Sheltia
Asta Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Ja wolę jechać do Inowrocławia, bo tam będzie w naszej klasie o wiele mniejsza konkurencja ;) (otwarta)
zakla Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 [FONT=Arial Narrow]A ja tak sie wybieralam juz od kilku miesiecy na jh, i w koncu sie nie wybralam i juz nie zamierzam raczej. Jakos mnie nie ciagnie, wole normlany ring...:p [/FONT][FONT=Arial Narrow][SIZE=1] PS. Jojo, jesli moge cos doradzic, to sprobuj robic stronke we frontPage, znacznie latwiejsze i lepsze, no i akcweptowane przez chyba wszytskie serwery, bo chcialam zajrzec na Twoja stronke i na wystawy, a wyswietlily mi sie kody, podejzewam ze notatnikowe[/SIZE][/FONT][FONT=Arial Narrow] ;)[/FONT]
jo-jo Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 [quote name='zakla'][FONT=Arial Narrow]A ja tak sie wybieralam juz od kilku miesiecy na jh, i w koncu sie nie wybralam i juz nie zamierzam raczej. Jakos mnie nie ciagnie, wole normlany ring...:p [/FONT][FONT=Arial Narrow][SIZE=1] PS. Jojo, jesli moge cos doradzic, to sprobuj robic stronke we frontPage, znacznie latwiejsze i lepsze, no i akcweptowane przez chyba wszytskie serwery, bo chcialam zajrzec na Twoja stronke i na wystawy, a wyswietlily mi sie kody, podejzewam ze notatnikowe[/SIZE][/FONT][FONT=Arial Narrow] ;)[/FONT][/quote] nie Fronta nie mam i nie bede dłuugo mieć :lol: a tak to czysto pisze i tyle 8)
Asta Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Dziewczyny błagam pomóżcie mi!! Więc jak wiecie bede beagla wystawiać.. Sedzia (p.Siejkowski) będzie mnie obchodził i jezeli sie nie myle pies powinien miec ciagle ogon w gorze (jak sie ustawia)... Problem w tym, ze mi to troszke nie wychodzi... czy ktos moglby to dokladniej wytlumaczyc jak to sie robi? (w ktorym momencie sie reke przeklada i podtrzymuje itd)
zakla Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 A to zwracam honor ;) I podziwiam, bo mi robienie w ten sposob napsulo duzo nerwow i zrezygnowalam po czym przyszedl mi brat z pomoca :lol: Asta, no beagle ma miec ogon non stop w gorze, wiec jak psa ustawiasz, to poprawiasz lapki i podtrzymujesz ogonek, druga reka ustawiajac glowe. Takie moje zdanie :eviltong:
Asta Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Ale nie o to mi chodzilo... Chodzi mi o to w jaki sposob mam trzymac ten ogon jak mnie sedzia obchodzi
Recommended Posts