Claudia_Jazz Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 to jak bd na gg to ci powiem jak :) Quote
Claudia_Jazz Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Klaudicos wbijaj na gg. Ja już ci piszę jak wrzucić fotki ;) Quote
Abiutka_ Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Nikt tutaj się nie odzywa ;) info nie nadchodzi, a w końcu ostatni dzień lutego już. Quote
Moniasek Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Już się odzywam ;) Informacje szczegółowe już zaczynamy umieszczać na naszej stronie. Można już zgłaszać się na obóz lipcowy dla gr.VIII FCI. Tam wszystko jest już dopracowane. Pozostałe jeszcze dziś będą. Złą wiadomość mamy dla osób niepełnoletnich poniżej 16 roku życia. Niestety nie możemy zgodnie z obowiązującymi normami przyjmować na obóz osób poniżej 16 roku życia bez dorosłego opiekuna. Przykro mi :( Quote
Moniasek Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Już się odzywam ;) Informacje szczegółowe już zaczynamy umieszczać na naszej stronie. Można już zgłaszać się na obóz lipcowy dla gr.VIII FCI. Tam wszystko jest już dopracowane. Pozostałe jeszcze dziś będą. Złą wiadomość mamy dla osób niepełnoletnich poniżej 16 roku życia. Niestety nie możemy zgodnie z obowiązującymi normami przyjmować na obóz osób poniżej 16 roku życia bez dorosłego opiekuna. Przykro mi :( Quote
Moniasek Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Przepraszam za te kilka postów powyżej. Coś mi się zawiesiła dogo i poszło. Quote
MakeBelieve Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Naprawde nic sie nie da zrobic? :(((((((((((((((((((( Jeej :( A wybiera sie ktos z tego forum z doroslych? Quote
Guptasek Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Kurcze, no to szkoda. Czemu mi sie wydaje , że zaraz dostane wiadomość od kogoś : ' I Widzisz , nie ma innego obozu ' -.- Quote
Moniasek Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Guptasek, masz taką fajną Mamę :) Namów na obóz, odpocznie sobie trochę nad jeziorem :) Quote
MakeBelieve Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Ja myslalam przez chwile o swojej mamie, ale stwierdzilam, ze nie chce :) Bedzie ciagle gadac, ze to ze tamto.. Wole sama jechac. No cóż... Tak sie nastawilam na ten oboz a tu nici :( Quote
Guptasek Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Próbowałam .! To mi powiedziała , że woli żebyśmy jechały za granice :mad: ale jeszce spróbuje :p Quote
Aneta & Ajwi Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 A jeśli ktoś dorosłyby jechał na obóz mógłby wziąć pod opiekę? Quote
Moniasek Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 [quote name='Aneta & Ajwi']A jeśli ktoś dorosłyby jechał na obóz mógłby wziąć pod opiekę?[/QUOTE] Mógłby :) Oczywiście :) Quote
Aneta & Ajwi Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 [quote name='Moniasek']Mógłby :) Oczywiście :)[/QUOTE] A czy ty byś mogła mnie wziąć? Bo zapewne ty jedziesz 100%, skoro to organizujesz. Mam już 14 lat skończone. A jaki jest mniej wiecej koszt? Quote
Guptasek Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 My w takim razie pojedziemy za rok ; ] Niby 15 skończone , no ale w końcu to nie jest 16 :eviltong: Quote
Claudia_Jazz Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 p. Moniko. A ja mam takie pytanko. Ten opiekun to tak tylko formalnie czy musi wszędzie łazić z tą osobą poniżej 16 lat? Bo jak formalnie to się ktoś znajdzie ;) Quote
Claudia_Jazz Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Aha! W sobotę MUSZĘ jechać na to agility do psioka! Po prostu muszę! Mama mnie wcześniej na to namawiała, teraz to ja namawiam ją :D Quote
Moniasek Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Uwaga! Mój samochód się zepsuł i agility w niedzielę się zaczyna, o 11,00. Przepraszam, że w tym temacie ale tu zgłaszało kilka osób chęć udziału. Marysia, tym razem nie mogę cię zabrać spod Auchan, ale jak się autko naprawi to znów mogę zabierać tak jak w ub roku. Jeżeli chodzi o opiekę osoby pełnoletniej to oczywiście nie musi chodzić z uczestnikiem obozu na zajęcia. Zresztą wcale nie musi chodzić za uczestnikiem ;) Ma po prostu być za tę osobę odpowiedzialna :) Zwróćcie uwagę, że nastąpiła mała zmiana miejsca pobytu. Po prostu w końcu znalazłyśmy miejsce idealne. Teraz wszyscy mają blisko ;) Quote
Guptasek Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 [quote name='Moniasek']Uwaga! Mój samochód się zepsuł i agility w niedzielę się zaczyna, o 11,00. Przepraszam, że w tym temacie ale tu zgłaszało kilka osób chęć udziału. Marysia, tym razem nie mogę cię zabrać spod Auchan, ale jak się autko naprawi to znów mogę zabierać tak jak w ub roku. Jeżeli chodzi o opiekę osoby pełnoletniej to oczywiście nie musi chodzić z uczestnikiem obozu na zajęcia. Zresztą wcale nie musi chodzić za uczestnikiem ;) Ma po prostu być za tę osobę odpowiedzialna :) Zwróćcie uwagę, że nastąpiła mała zmiana miejsca pobytu. Po prostu w końcu znalazłyśmy miejsce idealne. Teraz wszyscy mają blisko ;)[/QUOTE] no to się widzimy w niedziele na torze ; ) A ja już na 99% mam opiekuna .! Quote
Aneta & Ajwi Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Eh. Miejsce się zmieniło, nie mam opiekuna- więc prawdopodobnie nie jadę ;( Nie mam połączenie autobusowego z Koninem, chyba, że ktoś jechałby z pomorza. Tak samo nie mam opiekuna. Tak więc- poszukuje transportu i opiekuna. Quote
MakeBelieve Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Uu, miejsce zmienione.. Może namowie mame, zeby mnie tam zawiozla jak znajde tez opiekuna. Aneta- dalabys rade dojechac do mnie? Quote
Moniasek Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Jeszcze się taki nie urodził, co by każdemu dogodził :D Jedni przesyłają nam maile dziękując za zmianę miejsca a inni żałują ;) Pociągi do Konina też jeżdżą. Z Północy najlepiej jechać do Poznania i z Poznania do Konina (niemal co godzinę jest połączenie). Z Konina odbieramy samochodem. Quote
Aneta & Ajwi Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 [quote name='Moniasek']Jeszcze się taki nie urodził, co by każdemu dogodził :D Jedni przesyłają nam maile dziękując za zmianę miejsca a inni żałują ;) Pociągi do Konina też jeżdżą. Z Północy najlepiej jechać do Poznania i z Poznania do Konina (niemal co godzinę jest połączenie). Z Konina odbieramy samochodem.[/QUOTE] Ja jechałabym sama, więc pewnie bym sie nie połapała. Zresztą mama mnie nie puści pociągiem, jak już to pks. Do konina mam 6 godzin. Do Białego jeszcze więcej xD . Quote
Recommended Posts