Kuna Posted June 7, 2014 Author Posted June 7, 2014 [quote name='psi']zaglądam i odświeżam wątek :)[/QUOTE] Tym razem ja odświeżę... Niespełna miesiąc temu pożegnaliśmy Nurka. Postanowił zakończyć już swoją wędrówkę i położyć sędziwy łeb na gałązkach sosnowych. Foczka bardzo to przeżyła, zaczęła wpadać w depresję, dlatego postanowiliśmy, że zamieszka z nami w domu. Początkowo bardzo się jej to nie podobało. Za każdym razem, gdy otwierałam drzwi, wybiegała z domu i goniła pod furtkę wybiegu. Potrafiła tam siedzieć pół dnia czekając na okazję wsmyknięcia się na wybieg... Do domu przynosiłam ją na rękach. Na szczęście mamy już ten okres za sobą :) Wie, że teraz w domu ma swoje miejsce, śpi przy łóżku, jak najprawdziwszy corgi stróżuje i chyba zaczyna być szczęśliwa :) Kajtek, już od dłuższego czau mieszka z Nelie, kiedyś towarzyszką Dariana. Jest im dobrze razem, trzpiotka Nelka potrafi rozbawić każdego psa, więc udało się jej to z ponurakiem Kajtkiem :) Postaram się w jakimś bliskim czasie wstawić nowe fotki :) Quote
psi Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 Foczka zawsze zostanie mi w sercu :) poznałyśmy się w schronie a potem próbowałam ją od Ciebie Kuna wysępić ale ,że mieszkałam w wieżowcu nie zgodziłaś się teraz to w pełni rozumiem,gdyby miała ciut dłuższe łapki pewnie chodzenie po schodach nie było by problemem ..... mimo to mam do niej sentyment :loveu: Quote
Recommended Posts