Hanna R. Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 O MÓJ BÓŻE ! TU ZNOWU PIJĄ :cry: Ale święty Jurek czuwa ! Uważajcie ! [img]http://kiosk.onet.pl/_i/artykuly/11_05/jurek_d.jpg[/img] Za początek czwartej setki ! :pepsi: Ja już rozpoczęłam proces transformacji ... I już NIGDY nie będę :drinking: Quote
Alicja Posted November 9, 2005 Author Posted November 9, 2005 [quote name='Teklunia']Tak przegladam te nasza galerie i wydaje mi sie ze u Alicji i Ozziego najwieksze pijanstwo ;) [quote name='Alka']Alicja, Ozzy też % kosztował? [img]http://img31.imageshack.us/img31/4179/dscf14958jg.jpg[/img][/quote] [b]Alka[/b], chyba go przejrzalas :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:[/quote]Ozzy pił z Tuffim na spacerze :wink: wodę :lol: Quote
Alicja Posted November 9, 2005 Author Posted November 9, 2005 [quote name='HankaRupczewska']O MÓJ BÓŻE ! TU ZNOWU PIJĄ :cry: Ale święty Jurek czuwa ! Uważajcie ! [img]http://kiosk.onet.pl/_i/artykuly/11_05/jurek_d.jpg[/img] Za początek czwartej setki ! :pepsi: Ja już rozpoczęłam proces transformacji ...[/quote]Hania , co z Tobą :o , mo,ze jakaś terapia albo co inszego , ja się bojam o Ciebie :-? Quote
Alka Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Alicja, nie wym iguj się tylko dawaj foteczki. :evil: U mnie wszystko działa. :wink: :D Quote
asher Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 [quote name='HankaRupczewska']Ja już rozpoczęłam proces transformacji ... I już NIGDY nie będę :drinking:[/quote]Acha 8) Akurat 8) :lol: :drinking: Quote
Alicja Posted November 9, 2005 Author Posted November 9, 2005 [quote name='Gabryjella'][quote name='Alka']Alicja, Ozzy też % kosztował? :wink: :D [img]http://img31.imageshack.us/img31/4179/dscf14958jg.jpg[/img][/quote] Ale fajne szeluchny, wyglądają na całkiem mocne, :question: zastanawiam się czy mojej suczy szelek nie sprawić :hmmmm:[/quote]szeleczki praktyczne 8) jak szczyl nie ma zamiaru się ruszyć to się z niego robi walizkę :wink: :lol: Quote
Teklunia Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 [quote name='HankaRupczewska']Za początek czwartej setki ! :pepsi: Ja już rozpoczęłam proces transformacji ... I już NIGDY nie będę :drinking:[/quote] [b]Haniu[/b], ja widze ze to nie jest sama cola... wlalas tam chyba kilka kropelek czegos jeszcze, przyznaj sie ;) Quote
Alicja Posted November 9, 2005 Author Posted November 9, 2005 [quote name='Alka']Alicja, nie wym iguj się tylko dawaj foteczki. :evil: U mnie wszystko działa. :wink: :D[/quote]ale u mnie nie działało :evilbat: już mi oko lata :wink: [img]http://img490.imageshack.us/img490/6475/juzmiokolata9le.jpg[/img] Quote
Hanna R. Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 [quote name='Teklunia'][quote name='HankaRupczewska']Za początek czwartej setki ! :pepsi: Ja już rozpoczęłam proces transformacji ... I już NIGDY nie będę :drinking:[/quote] [b]Haniu[/b], ja widze ze to nie jest sama cola... wlalas tam chyba kilka kropelek czegos jeszcze, przyznaj sie ;)[/quote] [b][color=red][size=6]NIE [/size][/color][/b] :oops: :oops: :oops: Quote
Hanna R. Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 [b][color=red]Aluś, a może byśmy pojechały do tej Warszawki ???[/color] [/b] Widziałaś , co sie dzieje w galerii Leona ? Quote
Alka Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Alka']Alicja, nie wym iguj się tylko dawaj foteczki. :evil: U mnie wszystko działa. :wink: :D[/quote]ale u mnie nie działało :evilbat: już mi oko lata :wink: [img]http://img490.imageshack.us/img490/6475/juzmiokolata9le.jpg[/img][/quote] haha, wiadomo od czego :wink: :D [img]http://img422.imageshack.us/img422/2538/pijacy3nh.gif[/img] Quote
Maga100 Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 [quote name='HankaRupczewska'][b][color=red]Aluś, a może byśmy pojechały do tej Warszawki ???[/color] [/b] Widziałaś , co sie dzieje w galerii Leona ?[/quote] tak, [b]tak[size=6], tak[/size][size=7], tak[/size][/b] o rany, ale przegadały, to ja pije za 303 :drinking: :drinking: :drinking: Quote
asher Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 [quote name='HankaRupczewska'][b][color=red]Aluś, a może byśmy pojechały do tej Warszawki ???[/color] [/b] Widziałaś , co sie dzieje w galerii Leona ?[/quote]Haniu, no jasne, że przyjeżdżajcie :laola: Quote
Maga100 Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 [quote name='asher'][quote name='HankaRupczewska'][b][color=red]Aluś, a może byśmy pojechały do tej Warszawki ???[/color] [/b] Widziałaś , co sie dzieje w galerii Leona ?[/quote]Haniu, no jasne, że przyjeżdżajcie :laola:[/quote] ja też mo[b]gię[/b] przenocować kogoś, na bardzo wygodnej, dwuosobowej, skórzanej kanapie w reprezentacyjnym salonie 8) :lol: :lol: :lol: Quote
asher Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 To ja mam propozycję, żeby kazda z was na jakiś czas porzuciła swoje stado i możemy sobie u mnie urządzić mini dogomaniacką imprezkę 8) Quote
Maga100 Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 a u mnie można przenocować z piesami 8) więc pochlaj party u Asher, a u mnie hotel dla psów :lol: Quote
Alka Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Dziewczyny ,świetna organizacja. :thumbs: Nieśmiało śledze rozwój sytuacji w Leonowej galeryjce. Quote
asher Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Alu, ty nie bądź taka onieśmielona, tylko bierz Alę pod pachę i przybywajcie :D Quote
Hanna R. Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 [quote name='Alka']Dziewczyny ,świetna organizacja. :thumbs: Nieśmiało śledze rozwój sytuacji w Leonowej galeryjce.[/quote] Alka, to Ty się juz lepiej OŚMIEL ! U Magdaleny nie można być nieśmiałym ! Ona wszystkich nieśmiałych [b][color=red][size=6]ZJADA ! [/size][/color][/b] :lol: Quote
Hanna R. Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 [quote name='asher']Alu, ty nie bądź taka onieśmielona, tylko bierz Alę pod pachę i przybywajcie :D[/quote] [b] [color=red][size=6]JEZU !!! ALE BĘDĄ JAJA jak my się Wam zwalimy na głowę ![/size][/color][/b] [b] A jakbyśmy po drodze jeszcze zabrały Agusię z Krościenka ??? I Małgosię- Camarę ???[/b] [b][color=red] To tak : Waszka Mała, Ala, Alka, Aga , Camara no i ja :lol: :lol: Podoba się Wam ?[/color] [/b]:lol: Quote
Teklunia Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 mmm... bedzie imprezka :ylsuper: czy ja tez sie moge zalapac? :oops: moge Wam mieszac drinki :lol: Quote
asher Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Mnie bardzo :megagrin: Mam cztery dwu, a jak się uprzec to nawet trzyosobowe łózka, więc no problem :D Zapraszam :D Quote
Maga100 Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 [quote name='HankaRupczewska'] [b] [color=red][size=6]JEZU !!! ALE BĘDĄ JAJA jak my się Wam zwalimy na głowę ![/size][/color][/b] [b] A jakbyśmy po drodze jeszcze zabrały Agusię z Krościenka ??? I Małgosię- Camarę ???[/b] [b][color=red] To tak : Waszka Mała, Ala, Alka, Aga , Camara no i ja :lol: :lol: Podoba się Wam ?[/color] [/b]:lol:[/quote] coś czuję, że ty tylko pobudzasz nadzieję :-? ja mam podwójną kanapę i jeszcze mogę rzucić materac na podłogę :lol: dla psów - podłoga 8) [quote name='Teklunia']mmm... bedzie imprezka :ylsuper: czy ja tez sie moge zalapac? :oops: moge Wam mieszac drinki :lol:[/quote] ee, mieszać drinki bedzie TZ 8) znasz plan, godzina Zero, forty Bema 8) Quote
Vectra Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 o prosze jakaś imprezka??? :D u mnie też się znajdzie wyrko do spania.Jak by zabrakło.Niestety bez towarzystwa na czterech łapach :cry: jak coś moge dostarczyć płyny i przekąski. ale się chamsko wpycham :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Quote
Teklunia Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 nic sie nie martw Vectra... ja robie to samo :) wyrko ja tez mam, a TZa gdzies by sie na ten czas uplynnilo ;) Quote
Recommended Posts