SYLWIA:) Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 [quote name='Gosia & c.o.']Dziękujemy wszystkim za gratulacje i miłe słowa:p A teraz taka mała "zapchaj dziura" międzywystawowa :lol::lol: [IMG]http://www.agria.se/blog/sofie.nsf/%28Images%29/4CC83C4E0D8B4B3AC12573E70053287F/$File/cartoon5.jpg[/IMG][/quote] [B]OPOLE 2008?[/B]:lol::lol::lol:;)
Cyraneczka Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 [quote name='SYLWIA:)'][B]OPOLE 2008?[/B]:lol::lol::lol:;)[/quote] Taaaa, tylko ciekawe kto będzie tym szczęściarzem :evil_lol::eviltong::razz:
Gosia & c.o. Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 [quote name='SYLWIA:)'][B]OPOLE 2008?[/B]:lol::lol::lol:;)[/quote] NO ja mam nadzieje że NIE!!!!!!!! [SIZE=1](przypatrz się dokładniej obrazkowi:razz:)[/SIZE]
Florka_xyz Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Kochani... Wiem ze jeszcze duzo czasu ale czy ktoś z Was wybiera się moze do Grudziądza na wystawe? Jesli tak to czy by mi "pożyczył"psa na JH ? Pozdrawiam
Ewad Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 w sytuacji awaryjnej mogę słuzyć moją mopsiczką, dosc niesforną- buziaczki podczas oceny gwarantowane, mogę zapytać znajomych czy jadą ze swoimi shih, a one są fajne na MP
Florka_xyz Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Powodzenia Wszystkim jutro w Katowicach:) TRZYMAM KCUKI :lol:
Cyraneczka Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Na stronie oddziału jest już katalog na Legionowo. Coś mało tam husky tym razem - po 2-3 w klasie :-o
Nitor-Nivalis Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 Pierwsze wiesci z Katowic :) dwojka moich ulubiencow sprawila sie swietnie :multi::multi::multi: [B]Ebonyshadow N Shapli Dragon I CWC, CACIB Best Male[/B] [B]Winterfrost´s EXCLUSIVE - I, Zw. Ml.[/B] [B][COLOR=red]Ukonczony Mlodziezowy Championat Polski[/COLOR][/B] ( przed swoimi pierwszymi urodzinkami :loveu: ) Ogromne GRATULACJE dla wlascicieli, wspolwlascicieli i handlerow :evil_lol::evil_lol::evil_lol: tej dwojki :) Trzymam kciuki za dalsze zmagania teraz na ringu sa suczki
Florka_xyz Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [SIZE=3][COLOR=red][B]OGROMNE GRATULACJE[/B][/COLOR][/SIZE] :multi::multi::multi: czekamy na dalesze wieści !!
efra-husky Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 doszły mnie wieści, że w szczeniętach MISS SPOTTY Explorer - 3 lokata Nordic Blue BRILLIANT SHOOTING STAR (Viva) - 1 lokata - CWC :multi:
Nitor-Nivalis Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 BOB, CWC, CACIB - Arktogea QUEEN OF NIGHT :loveu: CWC, CACIB Ebonyshadow N Shapali DRAGON :loveu: NJwR, ZW.Ml, Winterfrost´s EXCLUSIVE :loveu: CWC, Oumikas BAY OF PASSION - ukonczony Championat Polski :loveu: Ogromne Gratulacje :multi::multi::multi::multi:
LOCZEK Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=5]KATOWICE[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][COLOR=red]Rozpiera mnie duma z mojego męża.......[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][COLOR=red]Ta wystawa była poswięcona DONIE.....i jest wygrana [SIZE=6]BOB!!!![/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT]
Cyraneczka Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='Nitor-Nivalis']BOB, CWC, CACIB - Arktogea QUEEN OF NIGHT :loveu: CWC, CACIB Ebonyshadow N Shapali DRAGON :loveu: NJwR, ZW.Ml, Winterfrost´s EXCLUSIVE :loveu: CWC, Oumikas BAY OF PASSION - ukonczony Championat Polski :loveu: Ogromne Gratulacje :multi::multi::multi::multi:[/quote] [COLOR=red][B]Ogromne gratulacje dla zwycięzców!!!!!!![/B][/COLOR] [COLOR=red][B]Queenie idzie jak burza w tym roku :loveu::multi:. Tak się cieszę :loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR]
Florka_xyz Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [B][SIZE=3][COLOR=red]Queeni[/COLOR][/SIZE] idze jak burza:loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi:[/B] [B][SIZE=3][COLOR=red]Dragon[/COLOR][/SIZE] tez nie zwalnia:loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi:[/B] [B]Trzymam kcuki za BOG :)[/B] [B]p.s.DONKA napewno sie cieszy z wygraniej Queeni!!!Jest dumna.[/B]
Nitor-Nivalis Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 pozostale wiesci psy mlodziez I. Zw. Ml. El Mejor Eskimoski Domek 2. Tina´s Black King Eskimoski Domek 3. Nordic Blue Kron posrednia 1. CWC Oumikas Bay of Passion 2. Adventure Eskimoski Domek psy otwarta 1. CWC Tarot Eskimoski Domek psy championy 1. CWC, CACIB Ebonyshadow N Shapli Dragon 2. First Express Dwie Korony suczki szczeniaczki 1. Non Stop ... Eskimoski Domek 2. Ebonyshadow Isis Husqvarna 3. Explorere Miss Spoty 4. Kailua de Ciukci suczki mlodziez 1. Zw. Ml. NJwR. Winterfrost´s Exclusive 2. Tina´s Black ... Eskimoski Domek 3. Secret Star of Wolf Point posrednia 1. Nordic Blue BRILLIANT SHOOTING STAR 2. 3. Hesperos Sadeckie Pieszczochy championy 1. CWC. CACIB. BOB Arktogea Quenn of Night
Videl Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 BRILIANT SHOOTING STAR Nordic Blue- res.Cacib OGROMNE GRATULACJE DLA QUEENIE I DARKA! JESTESCIE NAJLEPSI:multi::multi::multi::multi: Beatko i Kasiu Was Kochane to sie też tyczy;);):loveu::loveu::loveu: flashka-g i videl:cool3:
Cyraneczka Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 suczki mlodziez 1. Zw. Ml. NJwR. Winterfrost´s Exclusive 2. Tina´s Black ... Eskimoski Domek 3. Secret Star of Wolf Point [COLOR=green]4. Arktogea EMMANUELLE [/COLOR]
Videl Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [IMG]http://img85.imageshack.us/img85/2185/pict0394ks0.jpg[/IMG] WIWAT WIWAT PIEKNA QUEENIE:loveu:
kapka22 Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 suczki posrednia 1. Nordic Blue BRILLIANT SHOOTING STAR [COLOR="SeaGreen"]2. SHERRY SASHKA RAY OF LIGHT Eskimoski Domek[/COLOR] 3. Hesperos Sadeckie Pieszczochy Gratulacje dla zwyciezcow;)
Bajon Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [SIZE=3][COLOR=red]Brawo dla Dragona !!!:loveu::loveu:[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=red]i jeszcze większe brawa dla mojej ulubienicy :loveu:Queenie !!! teraz nic innego tylko robić INTERA!!![/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=#ff0000]pzdr[/COLOR][/SIZE]
LOCZEK Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='LOCZEK'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5]KATOWICE[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][COLOR=red]Rozpiera mnie duma z mojego męża.......[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][COLOR=red]Ta wystawa była poswięcona DONIE.....i jest wygrana [SIZE=6]BOB!!!![/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=6][COLOR=red].....doszedł [B]BOG!!!!![/B]:multi::multi::multi:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=6][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=6][/SIZE][/FONT]
Florka_xyz Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='LOCZEK'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=6][COLOR=red].....doszedł [B]BOG!!!!![/B]:multi::multi::multi:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [/quote] [B]Moi drodzy co tu duzo mowic: BARDZO sie CIESZE i GRATULACJE[/B] :loveu::multi::multi::multi: Czekamy do niedzeli na BIS'a:D
Matakia Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [SIZE=3][COLOR=Blue]Brawo! ogromne gratulacje :) :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: No to reprezentacja czarnuli jedzie na CRUFTA [/COLOR][/SIZE][CENTER][SIZE=3][/SIZE][SIZE=3][COLOR=Blue]:terazpol:[/COLOR][/SIZE][SIZE=3][COLOR=Blue]:laola::terazpol:[/COLOR][/SIZE] [/CENTER]
Recommended Posts