Gwiazdeczka xD Posted August 17, 2009 Share Posted August 17, 2009 Chodzi o to, że mam psa. Wprost nadaje się do agility. Nie była jeszcze na żadnych szkoleniach. Gdzieś słyszałam, że niekórzy mieli sponsorów, którzy płacili a szkolenia itp. Czy macie jakieś pomysły gdzie można znaleźć takiego sposora? Albo chociaż jak się z Nimm dogadać, żeby nie wziął mnie za jakieś dziecko, ktore coś sobie wymysliło. W razie czego moge mu zaprezentować kilka tricków, które sama nauczyłam ;). Nie jest psem rasowym, ale ma dużo energii ;). Ostatnio przebiegla 10km i nie miała jeszcze dość. Na podwórku skacze przez krzaki, które nie są małe ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ito Posted August 17, 2009 Share Posted August 17, 2009 może tu [URL="www.nasza-klasa.pl"] sponsorzy - agility[/URL]:evil_lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gwiazdeczka xD Posted August 17, 2009 Author Share Posted August 17, 2009 Coś Ci chyba nie wyszło ;) na naszej-klasie nie znajde ;dd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bzikowa Posted August 18, 2009 Share Posted August 18, 2009 A nie można prościej, po prostu pójść z psem do klubu? ;) Szkolenie agility nie jest drogie... Zawody już troszkę bardziej ale nie przesadzajmy:cool3: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LALUNA Posted August 18, 2009 Share Posted August 18, 2009 Sponsorzy to raczej biją się o zawodników formatu Adama Małysza, jezeli wyłącznie mówimy o sponsoringu czysto sportowym, bez podtekstów. Idź do klubu i popytaj, moze odpracujesz zajęcia, poprzez różne prace klubowe, malowanie przeszkód itp. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts