Jump to content
Dogomania

Lecter(*) Etna-PIGbullka,Morris-CaneCundel,Lucynka-szczurzynka,Kruszynka-burbulinka

Recommended Posts

Posted

Nie pamiętam dokładnie szczegółów ale znajoma z osiedla miała taki sam problem u swojej córeczki, jak miała około 2 tygodni może miesiąca. Lekarka coś źle zrobiła i dziecko w poważnym stanie wylądowało w szpitalu. Ostatecznie wszystko jest w porządku ale bardzo dużo nerwów było.

Posted

[quote name='chita']mam przerwe w przerwie od dogo:evil_lol: to se przyszlam foty oblukać ale nima nic :niewiem::shake:[/QUOTE]

kochana, podobnie jak ty mam jakiś znowu dogowstręt i nie chce mi się nowych fot wrzucać żadnych. chyba też sobie jakąś przerwę zrobię.
psy mam nudne, tylko śpią i śpią więc nawet mi się pstrykać nie chce. na dwór prawie nie wychodzę, bo słońca już dawno u nas nie było a te szaro-burości tylko mnie przygnębiają.

Posted

[quote name='chita']buuu...to ja jutro porządnie dmuchne w niebo moze doleci słonko;) u nas 16-17stopni:)[/QUOTE]:loveu:

to dmuchaj, dmuchaj, tylko mi więcej chmurek nie przydmuchaj:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='agaga21']:loveu:

to dmuchaj, dmuchaj, tylko mi więcej chmurek nie przydmuchaj:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

no coś Ty, jak ja chuchnę tj dmuchnę to zwiędną z wrażenia:diabloti:

Posted

[quote name='chita']no coś Ty, jak ja chuchnę tj dmuchnę to zwiędną z wrażenia:diabloti:[/QUOTE]

hahahaha, mówisz? to bierz się za to dmuchanie bo u nas mokro a ja chcę już wiosnę!

Posted

[quote name='Donvitow']Chita ty czarownico :) Obudziła mnie dzisiaj jasność/ nie wiekuista/ tylko czyste niebo.
Będzie słonecznie dzisiaj. Chmurek nie ma.
Ładuję aparat.[/QUOTE]

u nas tak samo:crazyeye::crazyeye:! aż oczom nie wierzyłam!!!czysty błękit i piękne słońce!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu:
dmuchaj dalej:evil_lol::evil_lol:

pojawił się u nas na wsi nowy pies. rudy, trochę jak golden, taki kudłaty. dziewczynki miejscowe mówią że go nie znają, pies ma obrożę ponoć. ja go z bliska nie widziałam, bo jest strasznie płochliwy i szybko ucieka na widok człowieka, który wykazuje nim jakieś zainteresowanie :(
będę musiała jakoś na niego "zapolować" chyba...

Posted

myślałam myślałam i wymyśliłam!
ten nowy psiak wygląda jak tolling retriver z nowej szkocji:
[IMG]http://www.smalldogsrus.com/images/nova-scotia-duck-tolling-retriever-21243303.jpg[/IMG]

tylko wydaje się trochę niższy.

może uda mi się go trochę oswoić i zrobić mu fotę. wydaje mi się że ktoś go wywalił, bo pojawił się niedawno a wcześniej nigdy go tu nie widywałam. zakumplował się z miejscowymi psiakami więc wiadomo, że do psów jest łagodny. te dziewczynki które o niego pytałam mówiły, że ktoś tam go głaskał, więc może uda mi się do niego podejść. parę dni temu podszedł pod nasze okna, zobaczyłam go z salonu i wyszłam z michą karmy ale zwiał, jak z procy...jakby wiedział, że zaraz dostanie kamieniem :(

Posted

myślałam, że nic mnie już na dogo nie zdziwi....właśnie dostałam pw, które rozwaliło mnie na łopatki i nie wiem czy się śmiać czy płakać.

[B]I UROCZYŚCIE POSTANAWIAM WSZEM I WOBEC, ŻE JUŻ NIGDY, PRZENIGDY NIE KUPIĘ ANI JEDNEJ RZECZY NA ŻADNYM BAZARKU!!![/B]

Posted

Aga 1000 razy obiecywałem sobie że:
co psy winne za idio ...kę która nawet nie orientuje się ile przelew kosztuje/ jeśli robisz go internetowo to niewielka strata ale na poczcie?/.
Bank ,US,ZUS też potrafi przysłać Ci info że masz dopłacić 20 groszy. Żona za 2,20 PLN trafiła na listę dłużników nie wiedząc o tym/ pomyłka banku- nawet przepraszam nie usłyszała a wisiał w " powietrzu" kredyt inwestycyjny na zamówiony i odebrany sprzęt./

Jesteś pogodnym i dobrym człowiekiem. Do jutra Ci przejdzie.:)

Posted

[quote name='agaga21']myślałam, że nic mnie już na dogo nie zdziwi....właśnie dostałam pw, które rozwaliło mnie na łopatki i nie wiem czy się śmiać czy płakać.

[B]I UROCZYŚCIE POSTANAWIAM WSZEM I WOBEC, ŻE JUŻ NIGDY, PRZENIGDY NIE KUPIĘ ANI JEDNEJ RZECZY NA ŻADNYM BAZARKU!!![/B][/QUOTE]

łomatko co się stało?

Posted

[quote name='agaga21']myślałam, że nic mnie już na dogo nie zdziwi....właśnie dostałam pw, które rozwaliło mnie na łopatki i nie wiem czy się śmiać czy płakać.

[B]I UROCZYŚCIE POSTANAWIAM WSZEM I WOBEC, ŻE JUŻ NIGDY, PRZENIGDY NIE KUPIĘ ANI JEDNEJ RZECZY NA ŻADNYM BAZARKU!!![/B][/QUOTE]
nie przejmuj sie wiadomosciami na PW (mniej wiecej chyba wiem o co chodzi ,bo sledzilam Twoj bazarek i dyskusje na nim sie toczace
)pomoglas i nadal pomagasz wielu psiakom,masz do nich i przede wszystkim dla nich serce,wiec miej gleboko w ...... te osoby ,ktore ponad wszystko stawiaja swoje EGO;-)pozdrawiam :-)