Ajula Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 korespondencja i rozmowy trwały miesiąc specjalnie chciałam, żeby Pani sama pojechała po psa i go zobaczyła na żywo to nie była niczyja wina, nigdy nie uda się wszystkiego sprawdzić do końca i przewidzić - wyglądało naprawdę dobrze :shake: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 [quote name='Ajula']korespondencja i rozmowy trwały miesiąc specjalnie chciałam, żeby Pani sama pojechała po psa i go zobaczyła na żywo to nie była niczyja wina, nigdy nie uda się wszystkiego sprawdzić do końca i przewidzić - wyglądało naprawdę dobrze :shake:[/quote] Wiem , sorry, Dziewczyny , nie o to mi chodziło, nie chciałam nikogo urazić....:oops: Z perspektywy czasu wygląda wszystko inaczej, Pani nie przemyślała do końca adopcji Szafirka. Nie pomyślała o tym, że pies to nie przedmiot, który się odpowiednio w miejscu ustawi... Quote
GoskaGoska Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 tak sobie jeszcze z Kikou rozmawialysmy przez telefon- ze jednak budowa dla niego - nie jest dobrym rozwiązaniem- z wielu powodów, to ze to firma, ktora jest a za parę lat moze jej nie być to jedno po drugie to naprawdę przyjacielski psiak i potrzebuje swojego człowieka, ale jeszcze to ze na budowie jest pełno dziur, drutów, itd itd a on za bardzo nie ma czucia w łapce, więc moze sobie ją pokaleczyć :shake:. Nawet jak Marta obejrzy obecną budowę nie wiadomo jak będzie na następnej. Dlatego zamiast jego to mógłby pojść juz taki biedaczek , którym się nikt nie interesuje, siedzi długo a do tego ma nieciekawy opis w karcie : [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f1155/tylko-dla-doswiadczonego-piekny-pointer-wroclaw-128143/[/URL] Quote
xmartix Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 no może masz rację Gosia, bo słyszy się że tyle firm bankrutuje i słyszy się o psach które pilnowały i znalazły się na ulicy na spotkanie i tak pójdę, postaram się mieć zdjęcia psa tego co mi linka dałaś i pogadam z gościem Quote
Rodzice Maciusia :) Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 taki mały off: dogomanka ma szansę wygrać 50 tys, które pójdą na psy, musimy jej pomóc głosując. Jest kompletnie nierozreklamowana, a to jeszcze tylko kilka dni, dziewczyna jest dopiero na 31 jmiejscu: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f402/pomocy-moge-wygrac-50-tys-na-pomoc-psom-143067/[/URL] Quote
Reksiu21 Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Ale Gosiu, ponter to chyba za krotka ma siersc do budy. Zamarznie. A w schronie np jest taki mix kaukaza, nr. 1941/08, tez siedzi od polowy 2008, lub ten nr. 305/08, ktory jest ciezkim przypadkiem, bo potrzebuje stanowczego opiekuna, wiec chyba do pilnowania super, a tak to widze dla niego marne szanse na wyjscie, a mlody, dopiero 3 lata, a siedzy juz poltorej roku. Quote
GoskaGoska Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 tez o nim myslalam, i zeby mu watek zrobic, bo z ogloszen by poszedl jak nic. Ja wlasnie nie wiadomo gdzie ten pies mialby mieszkac moze razem ze strozem a nie w budzie? A pointer w schronisku to gdzie jest jak nie w budzie:roll: tak samo. Ale wlasnie ich dwoch w pierwszej chwili do glowy przyszli. A tym mix kakukaza to tez trzeba sié , bo piékny i mlody. Quote
xmartix Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 to którego: - kaukaza - i pointera temu gościowi zaproponować? Quote
Reksiu21 Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 [IMG]http://www.tvk-gaj.pl/%7Eschronisko-wroclaw/images/photoalbum/kau1.jpg[/IMG] [B]Album: 1941/08[/B] Pięć lat, pies, mieszaniec owczarka kaukaskiego. Trafił do schroniska bardzo chudy. Obecnie przybrał na masie i czeka na nowy dom. Jest troszkę nieufny. Po przełamaniu pierwszych lodów staje sie bardzo miłym i oddanym psem. [B]Np. tego [/B][IMG]http://www.tvk-gaj.pl/%7Eschronisko-wroclaw/images/photoalbum/cc.jpg[/IMG] [B]Album: 305/08[/B] Trzy lata, pies, duży. Został znaleziony. Ma silny charakter. Powinien trafić do stanowczej osoby, która sobie z nim poradzi. Nie lubi dzieci [B]Lub jeszcze lepiej, tego. Pointer to ma swoj watek, to wklejac niemusze. [/B] Quote
GoskaGoska Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Reksiu ten zostal poddany eutanazji i juz go nie ma :( [IMG]http://www.tvk-gaj.pl/%7Eschronisko-wroclaw/images/photoalbum/cc.jpg[/IMG] [B]Album: 305/08[/B] Quote
Reksiu21 Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Niezartuj!!!:placz::placz: To o tym 3 letnim pisano? :placz: Dlaczego? Agresja? Quote
GoskaGoska Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 no tak rok sobie posiedzial i bum... a Ty Reksio nie zabierasz juz od nas zadnego psiaka??? Quote
Reksiu21 Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 [quote name='GoskaGoska']no tak rok sobie posiedzial i bum... a Ty Reksio nie zabierasz juz od nas zadnego psiaka???[/quote] Niestety niemam narazie mozliwosci pojechania do Kikou, zeby odebrac. Za duzo roboty, za duzo koni i gosci, a za malo rak do pomocy.:shake: Quote
GoskaGoska Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 ale mu ci pod dom psa przywieziemy i my palcimy za transport - Reksiu :help1: Quote
Reksiu21 Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 [quote name='GoskaGoska']ale mu ci pod dom psa przywieziemy i my palcimy za transport - Reksiu :help1:[/quote] Gosiu, a chodzi ci o Szafirka? On to chyba u was dom znajdzie... pozatym to ja transport moge rowniez troche oplacic, ale kto by pojechal? Quote
GoskaGoska Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 nie o Szakira tylko o innego najbiedniejszego zaraz ci privat wysle:cool3: Quote
kikou Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 [quote name='Reksiu21']Gosiu, a chodzi ci o Szafirka? On to chyba u was dom znajdzie... pozatym to ja transport moge rowniez troche oplacic, ale kto by pojechal?[/quote] mamy Reksiu teraz pana ktory jeździ raz na jakis czas w Wasze okolice!!!!!:multi: powiedz tylko słowo... ale Szakira nie dasz rady wziąc bo wyglada na mieszanke "Kampf".... ale starego owczarka moglabyś ocalić..... Quote
Ajula Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 [quote name='kikou'] ale Szakira nie dasz rady wziąc bo wyglada na mieszanke "Kampf"....[/quote] szkoda, bo bym go nawet zawiozła :roll: Quote
Reksiu21 Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 [quote name='Ajula']szkoda, bo bym go nawet zawiozła :roll:[/quote] Ale Ajula, ty niewiesz chyba gdzie ja mieszkam:evil_lol::evil_lol::evil_lol::cool3: Quote
GoskaGoska Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 moze u ktos zasponsoruje wyroznione allegro? Quote
tuska1990 Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 jak to serio może pomóc to mogę za sponsorować, ale nie wiem jak zrobić... :oops: Quote
Recommended Posts