Jump to content
Dogomania

PRZYBORÓWEK ZABIŁ PSA BEZ PYTANIA OPIEKUNA! SZAFIR ZA TM [*] !!!!!! Zabrano mu szansę

Recommended Posts

Posted

korespondencja i rozmowy trwały miesiąc
specjalnie chciałam, żeby Pani sama pojechała po psa i go zobaczyła na żywo
to nie była niczyja wina, nigdy nie uda się wszystkiego sprawdzić do końca i przewidzić - wyglądało naprawdę dobrze :shake:

• Replies 884
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ajula']korespondencja i rozmowy trwały miesiąc
specjalnie chciałam, żeby Pani sama pojechała po psa i go zobaczyła na żywo
to nie była niczyja wina, nigdy nie uda się wszystkiego sprawdzić do końca i przewidzić - wyglądało naprawdę dobrze :shake:[/quote]

Wiem , sorry, Dziewczyny , nie o to mi chodziło, nie chciałam nikogo urazić....:oops:
Z perspektywy czasu wygląda wszystko inaczej, Pani nie przemyślała do końca adopcji Szafirka. Nie pomyślała o tym, że pies to nie przedmiot, który się odpowiednio w miejscu ustawi...

Posted

tak sobie jeszcze z Kikou rozmawialysmy przez telefon- ze jednak budowa dla niego - nie jest dobrym rozwiązaniem- z wielu powodów, to ze to firma, ktora jest a za parę lat moze jej nie być to jedno po drugie to naprawdę przyjacielski psiak i potrzebuje swojego człowieka, ale jeszcze to ze na budowie jest pełno dziur, drutów, itd itd a on za bardzo nie ma czucia w łapce, więc moze sobie ją pokaleczyć :shake:. Nawet jak Marta obejrzy obecną budowę nie wiadomo jak będzie na następnej. Dlatego zamiast jego to mógłby pojść juz taki biedaczek , którym się nikt nie interesuje, siedzi długo a do tego ma nieciekawy opis w karcie :
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f1155/tylko-dla-doswiadczonego-piekny-pointer-wroclaw-128143/[/URL]

Posted

no może masz rację Gosia, bo słyszy się że tyle firm bankrutuje i słyszy się o psach które pilnowały i znalazły się na ulicy
na spotkanie i tak pójdę, postaram się mieć zdjęcia psa tego co mi linka dałaś i pogadam z gościem

Posted

taki mały off:

dogomanka ma szansę wygrać 50 tys, które pójdą na psy, musimy jej pomóc głosując. Jest kompletnie nierozreklamowana, a to jeszcze tylko kilka dni, dziewczyna jest dopiero na 31 jmiejscu:

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f402/pomocy-moge-wygrac-50-tys-na-pomoc-psom-143067/[/URL]

Posted

Ale Gosiu, ponter to chyba za krotka ma siersc do budy. Zamarznie.
A w schronie np jest taki mix kaukaza, nr. 1941/08, tez siedzi od polowy 2008, lub ten nr. 305/08, ktory jest ciezkim przypadkiem, bo potrzebuje stanowczego opiekuna, wiec chyba do pilnowania super, a tak to widze dla niego marne szanse na wyjscie, a mlody, dopiero 3 lata, a siedzy juz poltorej roku.

Posted

tez o nim myslalam, i zeby mu watek zrobic, bo z ogloszen by poszedl jak nic.
Ja wlasnie nie wiadomo gdzie ten pies mialby mieszkac moze razem ze strozem a nie w budzie? A pointer w schronisku to gdzie jest jak nie w budzie:roll: tak samo. Ale wlasnie ich dwoch w pierwszej chwili do glowy przyszli. A tym mix kakukaza to tez trzeba sié , bo piékny i mlody.

Posted

[IMG]http://www.tvk-gaj.pl/%7Eschronisko-wroclaw/images/photoalbum/kau1.jpg[/IMG] [B]Album: 1941/08[/B]
Pięć lat, pies, mieszaniec owczarka kaukaskiego. Trafił do schroniska bardzo chudy. Obecnie przybrał na masie i czeka na nowy dom. Jest troszkę nieufny. Po przełamaniu pierwszych lodów staje sie bardzo miłym i oddanym psem.

[B]Np. tego

[/B][IMG]http://www.tvk-gaj.pl/%7Eschronisko-wroclaw/images/photoalbum/cc.jpg[/IMG] [B]Album: 305/08[/B]
Trzy lata, pies, duży. Został znaleziony. Ma silny charakter. Powinien trafić do stanowczej osoby, która sobie z nim poradzi. Nie lubi dzieci

[B]Lub jeszcze lepiej, tego.

Pointer to ma swoj watek, to wklejac niemusze.
[/B]

Posted

[quote name='GoskaGoska']no tak rok sobie posiedzial i bum...
a Ty Reksio nie zabierasz juz od nas zadnego psiaka???[/quote]

Niestety niemam narazie mozliwosci pojechania do Kikou, zeby odebrac. Za duzo roboty, za duzo koni i gosci, a za malo rak do pomocy.:shake:

Posted

[quote name='GoskaGoska']ale mu ci pod dom psa przywieziemy i my palcimy za transport - Reksiu :help1:[/quote]

Gosiu, a chodzi ci o Szafirka? On to chyba u was dom znajdzie...

pozatym to ja transport moge rowniez troche oplacic, ale kto by pojechal?

Posted

[quote name='Reksiu21']Gosiu, a chodzi ci o Szafirka? On to chyba u was dom znajdzie...

pozatym to ja transport moge rowniez troche oplacic, ale kto by pojechal?[/quote]

mamy Reksiu teraz pana ktory jeździ raz na jakis czas w Wasze okolice!!!!!:multi: powiedz tylko słowo... ale Szakira nie dasz rady wziąc bo wyglada na mieszanke "Kampf".... ale starego owczarka moglabyś ocalić.....