BeataK Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 co tu wiecej pisac!!! wielka strata nie do odzyskania!!! nie martw sie to boli ale bol minie jak bedziesz patrzala na coreczke twojej suni, zawsze sobie o niej przypomnisz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diana14 Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 Malwa jest mi bardzo przykro :( Wiem co czujesz i wiem też, że trudno jest się z tym pogodzić :( Ale jej przedłużeniem życia są szczeniaczki które urodziła a patrząc na nie na pewno zobaczysz w ich oczkach spojrzenie swojej Landi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malvina Posted February 2, 2005 Author Share Posted February 2, 2005 Mnie to już spotkało po raz drugi. Mój pierwszy haszczak zginął pod kołami samochodu gdy miał zaledwie 11 miesięcy. Wtedy właśnie od razu podjeliśmy decyzję o zakupie Landi. A teraz już drugi raz po niespełna 4 latach zdarzyło się to tak niespodziewanie :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmmazz Posted February 3, 2005 Share Posted February 3, 2005 [i][b]Wyrazy głębokiego ubolewania[/b][/i] [i]Malwina w związku ze stratą Landi...[/i] [i]Tak nieoczekiwanie odchodzą nasi czworonożni przyjaciele, jednak na zawsze pozostają w naszej pamięci...[/i] Trzymaj się Malwina Paweł /pmmazz/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sh_maniak Posted February 3, 2005 Share Posted February 3, 2005 :shake: :cry: :cry: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgaCzips Posted February 3, 2005 Share Posted February 3, 2005 Przykro mi :cry: :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szamanka Posted February 3, 2005 Share Posted February 3, 2005 ...........strasznie, strasznie nam przykro....:(:(:(:(:( Szamanka i Szaman [*] [*] [*] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zakla Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 Wyrazy wspolczucia... :cry: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maja_D Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 Już świeczkę zapaliłam na innym topiku założonym przez Metros na innym forum. Ale jeszcze raz [*] od siebie, [*][*][*] i od tych, którzy już nie mogą tutaj tego osobiście zrobić. Trzymaj się, chociaż to trudne, kiedy nie można przejść obojętnie.... :cry: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malvina Posted February 9, 2005 Author Share Posted February 9, 2005 a gdzie jest ten topic? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savannah Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 ja też kieruje wyrazy współczucia do Ciebie Malwino, miałaś śliczną suczkę która naprawdę była piękna Pzdr. Villarica Siberians Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts