elik Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 Przed chwilą, Tola napisał: Ale chodzi chyba o innego psa.... Chodzi o dwa psy :) Tego chudego i shar peia. Quote
Alaskan malamutte Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 1 minutę temu, Tola napisał: Rozumiem, mnie wcięło posty, mam tylko Twoja odpowiedz:( Na stronie 666 wątku Tyśka napisała o przywiązanym do bramy schroniska psie.... Quote
Alaskan malamutte Posted October 8, 2017 Posted October 8, 2017 Zapraszam na wątek malutkich suczek z zamojskiego schroniska Quote
Havanka Posted October 8, 2017 Posted October 8, 2017 A ja zapraszam do kandydowania na Matkę Chrzestną: Quote
Jo37 Posted October 8, 2017 Posted October 8, 2017 Tola nic nie napisała ale dzisiaj była wizyta PA dla Lucka. Wypadła bardzo dobrze. Mam nadzieję, że Lucek niedługo zasili szeregi warszawskich kotów. Imię chyba zostanie. Quote
Tola Posted October 10, 2017 Author Posted October 10, 2017 Dnia 8.10.2017 o 21:55, Jo37 napisał: Tola nic nie napisała ale dzisiaj była wizyta PA dla Lucka. Wypadła bardzo dobrze. Mam nadzieję, że Lucek niedługo zasili szeregi warszawskich kotów. Imię chyba zostanie. Dzięki Jo za przekazanie tej radosnej informacji na wątku, a przede wszystkim wielkie podziękowanie za przeprowadzoną wizytę:) Luckowi szykuje się wspaniały dom i kochająca rodzina, do nowego domu w Warszawie kocurek wyruszy w niedzielę:) Havanka - dziękuję bardzo za pomoc w ogłaszaniu malucha:) Quote
Tola Posted October 10, 2017 Author Posted October 10, 2017 Mam też dobre wiadomości w sprawie Pucka - kocurek na razie nie wraca; rodzina spróbuje powalczyć z problemem, ponowi badania córci, poobserwuje, jest tez umówiona wizyta u kolejnego lekarza. Prosimy o kciuki, bo szkoda, a by maluch po raz kolejny szuka domu... Jestem z rodzina w stałym kontakcie. Quote
Tola Posted October 10, 2017 Author Posted October 10, 2017 I jeszcze jedna dobra wiadomość - Jaśminek jest po tygodniowej kuracji, pani przysłała zdjęcie i napisała, ze oczko wygląda lepiej, a pozostały jeszcze 2 tyg leczenia... Ja na zdjęciu nie bardzo widzę poprawę, ale być może ta błona na gałce ocznej na zdjęciu wychodzi inaczej. Najważniejsze, ze Jaśmnek vel Jaś ma szansę odzyskać wzrok:) 1 Quote
Tola Posted October 10, 2017 Author Posted October 10, 2017 Dnia 5.10.2017 o 20:59, Tola napisał: Nie wiem, jaka jest prawda, ale rodzina wydawała się odpowiedzialna, bardzo czekali na Pucka:( No i kolejna psia tragedia Szczeniak suczka znaleziona dzisiaj w lesie - sama, głodna, z mnóstwem kleszczy, opuszki łapek poranione Teraz jest po wizycie u weta, wykąpana, najedzona. Bardzo boi się wychodzenia na zewnątrz, w domu cichutka Malutka ma zapewniona opiekę tylko na parę dni, bo w domu są już 2 suczki Malutka z lasu już we własnym domku w Zwierzyńcu 2 Quote
Gabi79 Posted October 10, 2017 Posted October 10, 2017 Tyle dobrych wieści!!! Bardzo się cieszę!!! 1 Quote
Bogusik Posted October 10, 2017 Posted October 10, 2017 Tak dobre wiadomości o uratowanych zwierzaczkach :) Zaopiekowanych i szczęśliwych w swoich domkach, dodają nam sił i wiarę w to,że warto pomagać! Nawet jedna uratowana bida znaczy dużo więcej niż tylko liczebnik .To kolejne uratowane życie....:) 6 Quote
elik Posted October 11, 2017 Posted October 11, 2017 6 godzin temu, Bogusik napisał: Tak dobre wiadomości o uratowanych zwierzaczkach :) Zaopiekowanych i szczęśliwych w swoich domkach, dodają nam sił i wiarę w to,że warto pomagać! Nawet jedna uratowana bida znaczy dużo więcej niż tylko liczebnik .To kolejne uratowane życie....:) Pięknie powiedziane Bogusiu i zgadzam się z tym w stu procentach. Quote
Alaskan malamutte Posted October 11, 2017 Posted October 11, 2017 Sunia "cudownie" odnaleziona!!! I nawet zarezerwowana, ale o tym napisze Jo37 2 Quote
Alaskan malamutte Posted October 11, 2017 Posted October 11, 2017 I ta malizna niedługo rozpocznie nowe życie!!! 3 Quote
Tola Posted October 11, 2017 Author Posted October 11, 2017 Kolejne schroniskowe bidy mają szansę rozpocząć nowe życie, trzymam mocno kciuki. Proszę tez o kciuki za maleństwo, które dzisiaj przez wiele godz. próbuje wyłapać mój TZ Piesek od ponad tyg. błąka się przy lesie 30 km od Zamościa. Zdjęcia bardzo marne, ale nie było czasu zrobić lepszych Quote
elik Posted October 11, 2017 Posted October 11, 2017 1 godzinę temu, Tola napisał: Kolejne schroniskowe bidy mają szansę rozpocząć nowe życie, trzymam mocno kciuki. Proszę tez o kciuki za maleństwo, które dzisiaj przez wiele godz. próbuje wyłapać mój TZ Piesek od ponad tyg. błąka się przy lesie 30 km od Zamościa. Zdjęcia bardzo marne, ale nie było czasu zrobić lepszych Biedactwo głodne, zmarznięte :( Daj się złapać biedaczku :( Quote
Bogusik Posted October 11, 2017 Posted October 11, 2017 Ja również trzymam kciuki za złapanie pieska!Jak widać ze zdjęć to koczuje gdzieś w okolicach szosy i mam nadzieję,że nie zbyt ruchliwej.... Quote
Tola Posted October 12, 2017 Author Posted October 12, 2017 12 godzin temu, elik napisał: Biedactwo głodne, zmarznięte :( Daj się złapać biedaczku :( 10 godzin temu, Bogusik napisał: Ja również trzymam kciuki za złapanie pieska!Jak widać ze zdjęć to koczuje gdzieś w okolicach szosy i mam nadzieję,że nie zbyt ruchliwej.... 31 minut temu, Havanka napisał: Oby się udało... Dziękuję Wam kochane za kciuki i ciepłe myśli, dzisiaj znowu akcja wyłapywania. Wczoraj wrócili póżnym wieczorem - bez psiaka:( Quote
Tola Posted October 12, 2017 Author Posted October 12, 2017 A Pucek w niedzielę wraca jednak do Zamościa:(:( Miałam zabierać koteczkę od tego dziada, od którego zabraliśmy już parę psów i kotów i któremu od lat wozimy karmę (Kuba z łańcucha); kotki są tam w strasznym stanie, ale jak raca Pucek to nic z tego:( Quote
elik Posted October 12, 2017 Posted October 12, 2017 7 godzin temu, Tola napisał: A Pucek w niedzielę wraca jednak do Zamościa:(:( Miałam zabierać koteczkę od tego dziada, od którego zabraliśmy już parę psów i kotów i któremu od lat wozimy karmę (Kuba z łańcucha); kotki są tam w strasznym stanie, ale jak raca Pucek to nic z tego:( Szkoda kociaka, bo pewnie już się przyzwyczaił, ale cóż, tak to bywa z niezdecydowanymi ludźmi :( Quote
Anula Posted October 13, 2017 Posted October 13, 2017 Zapraszam wraz z Bogusik do Isi,zamojskiej suni. Quote
Recommended Posts