Aldrumka Posted March 12 Share Posted March 12 I ja poproszę nr konta 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sue Posted March 12 Share Posted March 12 Dnia 12.03.2024 o 21:04, Aldrumka napisał: I ja poproszę nr konta Bardzo dziękuję, wysłałam ❤️ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
limonka80 Posted March 12 Share Posted March 12 Całe życie podłe, wreszcie miało być lepiej ... Czasem mam wrażenie, że na niektóre psy los się po prostu uwziął ... 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlfaLS Posted March 12 Share Posted March 12 Matko, ale szkoda.Biedny piesio... Podeślij numer konta... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poker Posted March 12 Share Posted March 12 Serce pęka. Podeślij nr konta. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sue Posted March 12 Share Posted March 12 Dnia 12.03.2024 o 23:13, AlfaLS napisał: Matko, ale szkoda.Biedny piesio... Podeślij numer konta... Dnia 12.03.2024 o 23:27, Poker napisał: Serce pęka. Podeślij nr konta. Dziękuję serdecznie, już wysyłam ❤️ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sue Posted March 14 Share Posted March 14 Marta potwierdziła następujące wpłaty: Aldrumka 30 zł, agat21 40 zł, Jo37 20 zł i Nesiowata 30 zł, bardzo dziękuje i ja również bardzo dziękuję ❤️ za tę ogromną pomoc... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi79 Posted March 14 Share Posted March 14 Co za parszywy los. Biedny Kazik😭😭😭😭 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sue Posted March 17 Share Posted March 17 Dnia 14.03.2024 o 12:40, Gabi79 napisał: Co za parszywy los. Biedny Kazik😭😭😭😭 Wciąż nie mogę uwierzyć że tak szybko zakończyła się jego historia, która dopiero mogła być szczęśliwą 😞 Dziękuję bardzo AlfaLS za wpłatę 20 zł dla Kazia ❤️ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elik Posted March 17 Share Posted March 17 Dnia 17.03.2024 o 21:42, sue napisał: Dziękuję bardzo AlfaLS za wpłatę 20 zł dla Kazia ❤️ Prosiłam o nr konta, ale nie dostałam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elik Posted March 17 Share Posted March 17 Dnia 17.03.2024 o 21:42, sue napisał: Wciąż nie mogę uwierzyć że tak szybko zakończyła się jego historia, która dopiero mogła być szczęśliwą 😞 Bardzo mi żal tego pieseczka i też nie mogę w to uwierzyć 😰 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sue Posted March 17 Share Posted March 17 Dnia 17.03.2024 o 21:44, elik napisał: Prosiłam o nr konta, ale nie dostałam. Ależ wysłałam i nawet odpisałaś "ok dziękuję" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elik Posted March 17 Share Posted March 17 Dnia 17.03.2024 o 21:51, sue napisał: Ależ wysłałam i nawet odpisałaś "ok dziękuję" O kurtka, nie mogę znaleźć. Może robiąc porządek w skrzynce, wykasowałam. Przepraszam. Bardzo proszę o ponowne przysłanie. Od razu wpłacę. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sue Posted March 21 Share Posted March 21 Dnia 17.03.2024 o 22:55, elik napisał: O kurtka, nie mogę znaleźć. Może robiąc porządek w skrzynce, wykasowałam. Przepraszam. Bardzo proszę o ponowne przysłanie. Od razu wpłacę. Marta potwierdziła wpłatę 50 zł. Bardzo dziękujemy ❤️ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poker Posted March 21 Share Posted March 21 Ja też wpłaciłam. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sue Posted March 21 Share Posted March 21 Dnia 21.03.2024 o 21:40, Poker napisał: Ja też wpłaciłam. Dziękujemy ❤️ czekam na potwierdzenie od Marty i wpiszę tutaj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DORA1020 Posted March 24 Author Share Posted March 24 Otrzymałam 100zł na dług od Pani Ani ze Szczekocin. Wpłaciłam na konto Kudłatego Przyjaciela. Serdecznie dziekuję❤️ Nadal mnie boli ta strata😥 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elik Posted March 24 Share Posted March 24 Dnia 24.03.2024 o 07:51, DORA1020 napisał: Otrzymałam 100zł na dług od Pani Ani ze Szczekocin. Wpłaciłam na konto Kudłatego Przyjaciela. Serdecznie dziekuję❤️ Nadal mnie boli ta strata😥 Chyba nas wszystkich, których ujął los tego psiaczka 😰 Czy dług już został spłacony, czy coś jeszcze brakuje? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sue Posted March 24 Share Posted March 24 Dziękuję bardzo p. Ani ze Szczekocin ❤️ Jutro dowiem się jak wygląda sprawa z długiem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sue Posted April 15 Share Posted April 15 Przepraszam że tak późno, dziękuję serdecznie Poker za wpłatę 50 zł dla Kazia ❤️ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sue Posted April 15 Share Posted April 15 Udało się zebrać 410 zł, to spora kwota i bardzo Wam dziękuję raz jeszcze 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts