Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jaki smuteczek ...

Sunia ma dokładnie takie smutne spojrzenie jakie miał mój Dżekuś przez pierwsze kilka miesięcy po adopcji ...

I takie same piekne brązowe oczy ...

sunia2.jpg

• Like 1
  • 2 weeks later...
Posted
Dnia 10.03.2024 o 11:03, Alaskan malamutte napisał:

Sunia jest już po zabiegu usunięcia ząbka, czyszczeniu pozostałych. Wyniki krwi dobre. 

Elcia czuje się bardzo dobrze, co widać na załączonych filmikach. Zaczynamy ogłaszać 🙂

Sunia ma chęć do życia, ale i do zabawy, a to świadczy o tym, że jest  nie tylko zdrowa, ale także szczęśliwa  🙂 

Posted

Rozdzwoniły się telefony o Kaja. Zainteresowanym mówię wszystko co sama wiem i odsyłam do rozmów z p. Violą. 

O Albi nie ma telefonów. 😪

Jutro lub pojutrze jadę na wizytę przedadopcyjną dla Elci. Zobaczymy co to za domek😉

• Like 2
Posted
Dnia 13.03.2024 o 12:10, Ewa Marta napisał:

Jeszcze znajdzie swój wymarzony domek.

Na te najlepsze trzeba niestety czekać, ale warto  🙂 

Posted
Dnia 13.03.2024 o 11:46, Alaskan malamutte napisał:

Już po. Domek z sercem do zwierząt. Niestety nie dla Elci. Szukamy dalej

Szkoda, a co nie zagrało?

Posted

Wczoraj Kaj i Albi mieli odwiedziny. Pan zadzwonił o Kaja. Długo rozmawialiśmy. W domu często bywa 6 letnia wnusia. Kaj broni zasobów. Prosiłam o zastanowienie i powiedziałam tez o Albi. 

Państwu sunia bardzo się spodobała. Czekam teraz na decyzję. Państwo mieszkają bardzo blisko hoteliku. 

O Albi dzwoniła też pani z Mysłowic. Mam adres do wizyty. 

Zobaczymy co z tego wszystkiego wyniknie. 

Dzwoniła też pani z Lublina o Kaja. Fajny domek, ale bez doświadczenia. To miałby być ich pierwszy pies. W domu 7 letni chłopczyk. Odradziłam. Pani bardzo dziękowała za szczerą rozmowę. 

• Like 1
Posted

Tutaj tez poproszę o potrójne kciuki!!🙏🙏🙏

1. Albi vel Lala ma jutro sterylizację.

2. Albi vel Lala ma szansę na super domek w dwupaku z Tymusiem. Osobiście robię wizytę przedadopcyjną. 

3. Elcia ma szansę na super dom w Cieszynie. Ustalam wizytę przedadopcyjną. Jeśli będzie ok to państwo przyjadą po nią po świętach. 

• Like 3
  • Upvote 1
Posted
Dnia 19.03.2024 o 17:49, Alaskan malamutte napisał:

Tutaj tez poproszę o potrójne kciuki!!🙏🙏🙏

1. Albi vel Lala ma jutro sterylizację.

2. Albi vel Lala ma szansę na super domek w dwupaku z Tymusiem. Osobiście robię wizytę przedadopcyjną. 

3. Elcia ma szansę na super dom w Cieszynie. Ustalam wizytę przedadopcyjną. Jeśli będzie ok to państwo przyjadą po nią po świętach. 

Ale super wiadomości     hurra.gif.dd5d3f4a80071be6364acd2e23376714.gif

Kciuki zaciśnięta za wszystkie możliwości.

• Like 2