Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 27.12.2023 o 12:56, Ewa Marta napisał:

Pospieszyłam się i przelałam Alaskan 100 zł.

Dnia 28.12.2023 o 10:54, Ewa Marta napisał:

Druga stówa już do mnie dotarła i poleciała do Alaskan ❤️

Obie stówki już na koncie psiaczków. Ellig, z całego serca dziękujemy!!!e-gify.pl - gify, animowane gify,gify na bloga, emotikony serca!

• Like 1
Posted
Dnia 3.01.2024 o 13:08, agat21 napisał:

Szkoda, że Albi nie pojedzie jeszcze do domu. Ale widocznie to nie był jej dom.

Widocznie tak. sunia śliczna, pięknie się otworzyła na ludzi i inne pieski. P Viola mówi, że jak bawi się z Benem to już telewizji nie trzeba. Mają uciechą patrząc na te ich figle. 

Posted

Zrobiłam dla Albi ogłoszenia na Gratce na  miasta najblizej Lublina : Chełm, Biała Podlaska, Puławy, Świdnik, Kraśnik, Lublin, ma też ogłoszenia na Katowice i Warszawę

• Like 1
Posted
Dnia 3.01.2024 o 12:25, Alaskan malamutte napisał:

Niestety, pani wycofała się z adopcji Albi. Jako powód podała, że wracając z działki znalazła pieska pod sklepem. Chcę w to wierzyć....

Albi nadal szuka domu, proszę o pomoc w ogłoszeniach 

Tutaj moje na Lublin:

Pusia, mała, śliczna sunia do adopcji. Lublin • OLX.pl

Potrzebne na Warszawę, Łódź i Kraków

Proszę 🙏🙏

Zrobiłam na Łódź na olx:

https://www.olx.pl/d/oferta/albi-przesliczna-sunia-czeka-na-swoj-dom-i-rodzine-CID103-IDY6Hcb.html?bs=olx_pro_listing

Posted
Dnia 3.01.2024 o 12:25, Alaskan malamutte napisał:

Potrzebne na Warszawę, Łódź i Kraków

Zrobię Asiu na Gratce i na Lento na Kraków. Nie będę musiała zmieniać tekstu, ani zdjęć  🙂 

• Upvote 1
Posted

Zdjęcia piękne 🤩 

Tak, słyszałam, że Zamość była najzimniejszym miastem zeszłej nocy. 😔 Od razu pomyślałam o biedakach w schronie i przy budach. Mam nadzieję, że przetrwały. A jeśli nie, że są teraz w lepszym miejscu, z dala od bezdusznych ludzi. 

Posted

Z wszystkich emocji, jakie możemy przeżywać, jedną z najgorszych jest bezsilność. Kiedy wychodziłam dzisiaj rano do pracy, u mnie było jakieś -24. Chciało mi się wyć na myśl o tym, ile zwierząt cierpi w związku z tak ekstremalnymi temperaturami. Zdane  tylko na ludzi i ich empatię. I chyba ogarnia mnie złość, jak słyszę, że takie zimy są super, bo mróz wymrozi bakterie, robactwo, jak fajnie bo można pojeździć na nartach ... Oby zima jak najszybciej się skończyła. 

• Like 1