Jump to content
Dogomania

Zakończony: Dodane - Kwiaty z mojego ogródka/edycja jesień 2023 dla psiaków, sprzedaż i wymiana hobbystyczna nadwyżek ogródkowych, otwarte do 31.08 2023 do godz. 20.00

Recommended Posts

Posted
Dnia 4.09.2023 o 09:23, Grażka123 napisał:

Niemocno, jeszcze rośliny są. Pęcherznice zobaczę po południu, napisz proszę ile Cię interesuje. Jeśli nie będę miała może uda się przygotować do wiosny. 

Trzeba zaglądać, zachęcam. Robię bazarki wiosną i jesienią. Z krzewów oprócz pęcherznic i lilaków będą wiosną tawuły na pewno i może jeszcze jaśminowce, kaliny, hortensje, a z bylin liliowce, floksy, pysznogłówki w różnych odmianach. Zapraszam

Ostatnia kupiona kalina niestety nie przyjęła się. 

Pęcherzyc conajmniej po 5 bym chciała . 

Ponieważ mamy oroblem z wodą na działce sadzic możemy tylko jesienią, wiosną nic się nie przyjmuje.

Posadzilismy 150 ligustrow - żaden nie przeżył, z 75 grabów trzymają się dwa lub trzy

Posted
Dnia 2.09.2023 o 01:31, Isiak napisał:

Grażko, jakby co to moją wysyłkę proszę po 17 września, bo szefowa wczasuje w ciepłych krajach 🙂 Przelew mogę oczywiście zrobić wcześniej.

Czy można prosić o wspólna wysyłkę z isiskiem a dokładnie z naszą szefową?

Posted
Dnia 4.09.2023 o 10:06, NikaEla napisał:

Ostatnia kupiona kalina niestety nie przyjęła się. 

Pęcherzyc conajmniej po 5 bym chciała . 

Ponieważ mamy oroblem z wodą na działce sadzic możemy tylko jesienią, wiosną nic się nie przyjmuje.

Posadzilismy 150 ligustrow - żaden nie przeżył, z 75 grabów trzymają się dwa lub trzy

Katastrofa ekologiczna, bez wody wszystko ginie. Lata przyszły suche a na dodatek melioracja u nas nie istnieje. Raz jest powódź a raz susza.

Pęcherznice czerwone mam 3 dwuletnie, około 60-70 cm, jak na zdjęciu na pierwszej stronie i 3 roczne około 30-40 cm.

Pęcherznic zielonych mam 6 rocznych, takie jak na zdjęciu na pierwszej stronie, około 30-40 cm i jedną trzyletnią już rozgałęzioną, świeżo wykopaną. Zdjęcie zrobię jutro, jestem padnięta po podlewaniu.

Napisz proszę które Cię interesują.

Na suszę spróbuj jeszcze juki, są wytrzymałe.

• Like 1
Posted
Dnia 4.09.2023 o 19:16, Grażka123 napisał:

Katastrofa ekologiczna, bez wody wszystko ginie. Lata przyszły suche a na dodatek melioracja u nas nie istnieje. Raz jest powódź a raz susza.

Pęcherznice czerwone mam 3 dwuletnie, około 60-70 cm, jak na zdjęciu na pierwszej stronie i 3 roczne około 30-40 cm.

Pęcherznic zielonych mam 6 rocznych, takie jak na zdjęciu na pierwszej stronie, około 30-40 cm i jedną trzyletnią już rozgałęzioną, świeżo wykopaną. Zdjęcie zrobię jutro, jestem padnięta po podlewaniu.

Napisz proszę które Cię interesują.

Na suszę spróbuj jeszcze juki, są wytrzymałe.

Wszystkie poproszę 🙂

juki mam , ale nie lubię ich

Posted
Dnia 19.09.2023 o 13:28, Isiak napisał:

Melduję, że paczucha z roślinkami dla alex i naszej szefowej dotarła szczęśliwie. Wszystkie roślinki całe i zdrowe. Dziękujemy 🙂

Szczęśliwie! przez upał nie byłam pewna czy przeżyją podróż. Mam już wiadomość, że wszystkie dotarły szczęśliwie🙂

Zapraszam wiosną.

IMG_1132.JPG