DORA1020 Posted February 23 Author Share Posted February 23 Dnia 22.02.2024 o 12:00, elik napisał: Wspaniała wiadomość 😄 Jak finanse Koficzka? Wystarczy środków na zapłacenie za pobyt w hotelu? Nie wystarczy,muszę podliczyć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ellig Posted February 23 Share Posted February 23 Dnia 22.02.2024 o 07:58, DORA1020 napisał: Kochani,mam dobre info,Kofik w ds💚 Pojechał juz 4 go lutego,nie chciałam pisać,żeby nie zapeszyć poczatkowo miał być "na próbę" przez tydzień,pózniej przedłużono na kolejny tydzień Koficzek będzie miał do dyzpozycji dom i ogród🌷 dwoje emerytów w domu. Jednak jest jeden warunek,że jak przyjdzie ciężka choroba lub coś gorszego,to psinka wróci do Pani Wioli Zgodziłam się,bo przecież nie trzeba zakładać najgorszego Jednak za hotelikowanie Koficzka trzeba zapłacic od 07.stycznia do 4 lutego. Będą zdjęcia Super wiadomości, w takim razie usuwam ogłoszenia Kofika. Powodzenia psiaczku. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elik Posted February 23 Share Posted February 23 Dnia 23.02.2024 o 08:04, DORA1020 napisał: Nie wystarczy,muszę podliczyć Napisz jak już będziesz wiedziała ile brakuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DORA1020 Posted February 25 Author Share Posted February 25 Napiszę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DORA1020 Posted February 25 Author Share Posted February 25 Na koncie Koficzka są wpłaty: stała od Helli---100zł i stała od Elf i Mango---30zł Bardzo dziekuje❤️ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DORA1020 Posted February 25 Author Share Posted February 25 Dnia 23.02.2024 o 22:40, elik napisał: Napisz jak już będziesz wiedziała ile brakuje. Brakuje 125zł Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poker Posted February 25 Share Posted February 25 Dodam 25 zł. Tylko przypomnijcie mi. edit: wpłaciłam 25 zł na konto DORA 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DORA1020 Posted February 25 Author Share Posted February 25 Dnia 25.02.2024 o 10:09, Poker napisał: Dodam 25 zł. Tylko przypomnijcie mi. edit: wpłaciłam 25 zł na konto DORA Super.Bardzo dziekuję🌹 Dopiszę w rozliczeniu. Juz brakuje tylko 100zł Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elik Posted February 25 Share Posted February 25 Dnia 25.02.2024 o 16:23, DORA1020 napisał: Super.Bardzo dziekuję🌹 Dopiszę w rozliczeniu. Juz brakuje tylko 100zł Też dam 25 zeta tylko proszę przypomnij mi nr konta. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DORA1020 Posted February 26 Author Share Posted February 26 Dziekuję🌷 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DORA1020 Posted February 27 Author Share Posted February 27 Kolejne wpłaty na konto Koficzka: Elik---25zł Poker---25zł MikAga---30zł Serdecznie dziekuję❤️ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DORA1020 Posted March 5 Author Share Posted March 5 Koja wpłaciła 40zł Bardzo dziekuję❤️ W tym tygodniu postaram się uregulować z hotelikiem,i poproszę o fotki z ds Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nadziejka Posted March 5 Share Posted March 5 💚🍀💚 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pucka69 Posted March 11 Share Posted March 11 bardzo się cieszę, powodzenia w DS:) wpłacam 20,00 zł 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elik Posted March 11 Share Posted March 11 Koficzku kochany niech już tylko dobrze będzie. Czekamy na fotki z DS 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DORA1020 Posted March 12 Author Share Posted March 12 Dnia 11.03.2024 o 13:38, pucka69 napisał: bardzo się cieszę, powodzenia w DS:) wpłacam 20,00 zł Dziekuję🌼 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DORA1020 Posted March 12 Author Share Posted March 12 Dnia 11.03.2024 o 15:31, elik napisał: Koficzku kochany niech już tylko dobrze będzie. Czekamy na fotki z DS 🙂 Niech chociaż on będzie szczęśliwy. Pisałam do Pani Wioli,miała w sobotę wysłać info i zdjęcia Koficzka,ale dzisiaj mi napisała,ze się rozchorowała i w najbliższy weekend postara się wysłać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elik Posted March 12 Share Posted March 12 Dnia 12.03.2024 o 20:32, DORA1020 napisał: Niech chociaż on będzie szczęśliwy. Pisałam do Pani Wioli,miała w sobotę wysłać info i zdjęcia Koficzka,ale dzisiaj mi napisała,ze się rozchorowała i w najbliższy weekend postara się wysłać. Poczekamy 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DORA1020 Posted March 20 Author Share Posted March 20 Wczoraj dzwoniłam do ds ,ale nadal czekam na zdjęcia miały być,ale nie ma.....może trzeba jeszcze poczekać....nie wiem Pani powiedziała,że Kofik ma się dobrze,nazywają go Tofik,ale trudno,pewnie Pani Wiola zle mnie zrozumiała i tak już zostało Nie mieli w zwyczaju,zeby pies spał na kanapach,poprzedni psiak spał tylko na swoim posłanku natomiast Kofik obskakuje wszystkie kanapy,śpi gdzie chce,wolno mu:) Na poczatku nie mogli nigdzie wyjśc bez niego,postanowili któregos dnia zaobserwować co robi jak ich nie ma ale zostawili go śpiącego,wyszli na pół godziny,jak wrócili zaglądali przez okna co robi psinka,a on nadal spał:) Powiedzieli,ze Kofik jest bardzo wdzięczny i kochany,że to psi anioł,o czym wiedziałysmy już wcześniej:) W następnym tygodniu wybierają się z Kofikiem do weta, na badanie krwi,być może echo serca /Kofik bierze tabletki na serce/ i tak ogólnie Pani powiedziała,że chcą sprawdzić w jakim stanie zdrowia jest Kofik. Ale zdjęć nadal nie mam....... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poker Posted March 20 Share Posted March 20 Wieści są dobre, ale faktycznie przydałyby się zdjęcia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DORA1020 Posted March 21 Author Share Posted March 21 Jeszcze raz zadzwonię do ds , nie rozumiem dlaczego nie ma tych zdjęć,ani Pani Wiola nie wysłała,chociaż obiecała,ani ds chociaż też obiecał Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DORA1020 Posted March 23 Author Share Posted March 23 Jesteście gotowi? Ruszamy..... Piękny widok❤️ Prawda? Pani z ds powiedziała,że wcześniej miała dwa psiaki,ale Kofik to psiak marzenie. Kochany Koficzku,ten widok to miód na moje serce. 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poker Posted March 23 Share Posted March 23 Piękny widok. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakusiowa Posted March 23 Share Posted March 23 Kochany Koficzek. Ślicznie wygląda siedząc na kanapie. Wygląda jakby odmłodniał. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elik Posted March 23 Share Posted March 23 Dnia 23.03.2024 o 07:45, DORA1020 napisał: Kochany Koficzku,ten widok to miód na moje serce. Na moje też 🙂 Chłopaczek ma się super 🙂 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts