Poker Posted May 15 Share Posted May 15 Braaawo, bardzo się cieszę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alaskan malamutte Posted May 15 Share Posted May 15 Dnia 15.05.2023 o 19:59, Ewa Marta napisał: To naprawdę super wiadomość 😀 Niech juz maluch ma swój własny dom😀 Asiu, dziękuję za rozmowy z domkami ♥️ Cała przyjemność po mojej stronie 😊Super uczucie, jak zadzwoni TEN domek. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ewa Marta Posted May 15 Author Share Posted May 15 Dnia 15.05.2023 o 20:00, Poker napisał: Braaawo, bardzo się cieszę. Może jeszcze ktoś sensowny zadzwoni, wtedy Asia może przekazać info o Nugacie 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alaskan malamutte Posted May 15 Share Posted May 15 Foreścik jedzie do domu w piątek. Pani Ania juz zamówiła szeleczki, smycz, posłanie, karmę i miseczki. Mam nadzieję że wszystko będzie w porządku. 😊 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poker Posted May 15 Share Posted May 15 Dnia 15.05.2023 o 21:23, Ewa Marta napisał: Może jeszcze ktoś sensowny zadzwoni, wtedy Asia może przekazać info o Nugacie 🙂 Fajnie by było, bo oni są podobni z charakteru , wiekiem i ciut typem urody. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nadziejka Posted May 16 Share Posted May 16 Dnia 2.05.2023 o 11:14, Nadziejka napisał: Zapraszam na kramcio nowy dla cuuu💓dnego skrzacia Z zakonczonego poslalam 40 zl do Ewy Marty Sciskam ogromnie za wszystko najlepsze skrzacikowi cudnemu 💓 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ewa Marta Posted May 16 Author Share Posted May 16 Dnia 16.05.2023 o 14:41, Nadziejka napisał: Z zakonczonego poslalam 40 zl do Ewy Marty Sciskam ogromnie za wszystko najlepsze skrzacikowi cudnemu 💓 Bardzo kochana dziękujemy! Mamy jeszcze do opłacenia pobyt do 19 maja i transport do Katowic, więc wpłata bardzo się przyda 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ewa Marta Posted May 17 Author Share Posted May 17 Dnia 16.05.2023 o 14:41, Nadziejka napisał: Z zakonczonego poslalam 40 zl do Ewy Marty Sciskam ogromnie za wszystko najlepsze skrzacikowi cudnemu 💓 Pieniądze już na koncie Foresta 😀 Bardzo Ci kochana Nadziejko dziękujemy ❤️ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ewa Marta Posted May 19 Author Share Posted May 19 Forest już w swoim domu. Zwiedza, jest bardzo ciekawy i ani przez chwilę się nie zestresował. My bardzo dziękujemy Anecik za przyjęcie go. Mamy jeszcze do rozliczenia pobyt w maju, transport do Katowic i szczepienie (wścieklizna i wirusówki). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ellig Posted May 19 Share Posted May 19 Forest w domu. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nadziejka Posted May 19 Share Posted May 19 Skrzać Skrzaciu ciaputku cuuudny Szczescia szczescia wszelkiego💓 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ewa Marta Posted May 19 Author Share Posted May 19 Mamy do opłacenia 306 zł pobyt, 66 zl za transport do DS i 78 za szczepienie wścieklizny i drugich wirusówek. Za maj wpłaci jeszcze deklarację 30 zł Kado, więc Forest będzie na minusie ok. 80 zł, ale radość z domu dla niego osładza kwestie finansowe ♥️ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alaskan malamutte Posted May 19 Share Posted May 19 Pierwsze info z domku Foresta❤️ Dzien dobry, wszystko dobrze. Swietnie zachowuje sie na spacerach - chce sie ze wszystkimi przywitac, nie szczeka i jest bardzo kochany. Ciagle glodny i z mnostwem energii. Jutro zostanie kilka minut sam w mieszkaniu, na razie jest ciagle obok mnie. Przesle zdjecia jak zrobie jakies ladne:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kado Posted May 19 Share Posted May 19 Dnia 19.05.2023 o 20:29, Ewa Marta napisał: Mamy do opłacenia 306 zł pobyt, 66 zl za transport do DS i 78 za szczepienie wścieklizny i drugich wirusówek. Za maj wpłaci jeszcze deklarację 30 zł Kado, więc Forest będzie na minusie ok. 80 zł, ale radość z domu dla niego osładza kwestie finansowe ♥️ Już wpłaciłam,w poniedziałek będą na koncie. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ewa Marta Posted May 19 Author Share Posted May 19 Dnia 19.05.2023 o 21:47, kado napisał: Już wpłaciłam,w poniedziałek będą na koncie. Bardzo dziękujemy ♥️ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nadziejka Posted May 20 Share Posted May 20 💓 wyczarowalam maluczki kramik zapraszam gorąco zapraszam 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alaskan malamutte Posted May 20 Share Posted May 20 Foreścik pozdrawia z domku😁 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alaskan malamutte Posted May 20 Share Posted May 20 Imię Forest zostaje, bardzo p. Ani się podoba 🥰 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ewa Marta Posted May 22 Author Share Posted May 22 Bardzo serdecznie dziękujemy Kado za wpłatę 30 zł stałej za maj dla Foresta ❤️ Wychodzi mi z rachunków, że jak opłacimy pobyt majowy, transport i szczepienie, pozostanie na minusie 82,49 zł. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alaskan malamutte Posted May 22 Share Posted May 22 Dnia 22.05.2023 o 10:41, Ewa Marta napisał: Bardzo serdecznie dziękujemy Kado za wpłatę 30 zł stałej za maj dla Foresta ❤️ Wychodzi mi z rachunków, że jak opłacimy pobyt majowy, transport i szczepienie, pozostanie na minusie 82,49 zł. Z tego co wiem, to p. Ania chce opłacić transport. może na Twoje konto od razu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ewa Marta Posted May 22 Author Share Posted May 22 Dnia 22.05.2023 o 11:17, Alaskan malamutte napisał: Z tego co wiem, to p. Ania chce opłacić transport. może na Twoje konto od razu? Oj, tak!!! Byłoby super 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alaskan malamutte Posted May 23 Share Posted May 23 Info z domku Foresta: "Jest grzeczny i kochany. Zawsze towarzyszy w kuchni przy gotowaniu. Uwielbia spacery do lasu. " 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ewa Marta Posted May 24 Author Share Posted May 24 Opłaciłam dzisiaj pobyt Foresta, ostatnie szczepienie i transport do DS. Pani Ania ma nam oddać za transport, ale póki co zapłaciłyśmy ten transport i czekamy na zwrot. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alaskan malamutte Posted May 27 Share Posted May 27 Wieści z domku Foresta: Pozdrowienia od Foresta! Uwielbia siedziec i ogladac co sie na zewnatrz dzieje. Ma tez juz kilku psich kolegow na osiedlu 🙂 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ewa Marta Posted May 28 Author Share Posted May 28 Pani Ania wpłaciła nam 70 zł za transport Foresta do niej 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts