Ellig Posted May 9 Share Posted May 9 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ellig Posted May 9 Share Posted May 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ellig Posted May 9 Share Posted May 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ellig Posted May 9 Share Posted May 9 Kraków https://www.olx.pl/d/oferta/mlody-wesoly-psiak-do-adopcji-CID103-IDUtVO0.html?bs=olx_pro_listing 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tyśka) Posted May 9 Share Posted May 9 Dnia 9.05.2023 o 17:11, Ellig napisał: Kraków https://www.olx.pl/d/oferta/mlody-wesoly-psiak-do-adopcji-CID103-IDUtVO0.html?bs=olx_pro_listing Ja tez mam na Kraków, na prośbę Alaskan przeniosłam. https://www.olx.pl/d/oferta/kto-dogoni-psa-9-miesieczny-berek-sredniej-wielkosci-CID103-IDSqNJo.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ellig Posted May 9 Share Posted May 9 Dnia 9.05.2023 o 17:56, Tyśka) napisał: Ja tez mam na Kraków, na prośbę Alaskan przeniosłam. https://www.olx.pl/d/oferta/kto-dogoni-psa-9-miesieczny-berek-sredniej-wielkosci-CID103-IDSqNJo.html Zmieniłam swoje na Bielsko- Białą. https://www.olx.pl/d/oferta/mlody-wesoly-psiak-do-adopcji-CID103-IDUtVO0.html?bs=olx_pro_listing Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ewa Marta Posted May 9 Author Share Posted May 9 Dnia 9.05.2023 o 17:56, Tyśka) napisał: Ja tez mam na Kraków, na prośbę Alaskan przeniosłam. https://www.olx.pl/d/oferta/kto-dogoni-psa-9-miesieczny-berek-sredniej-wielkosci-CID103-IDSqNJo.html Bardzo dziękujemy! Jutro wyróżnię. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ewa Marta Posted May 10 Author Share Posted May 10 Bardzo serdecznie dziękujemy za wpłatę 30 zł stałej za maj siostrze elficzkowej ❤️ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ellig Posted May 10 Share Posted May 10 Forest i Bajka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alaskan malamutte Posted May 11 Share Posted May 11 Zadzwonila pani z Bielska-Białej o Foresta. Niedawno stracili pekinczyka i szukają malego pieska do adopcji. Niestety..mimo tego że ich psiak zachorowal na raka jądra, pani jest przeciwniczką kastracji i gdyby adoptowala Foresta, to go nie wykastruje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ewa Marta Posted May 11 Author Share Posted May 11 Dnia 11.05.2023 o 21:45, Alaskan malamutte napisał: Zadzwonila pani z Bielska-Białej o Foresta. Niedawno stracili pekinczyka i szukają malego pieska do adopcji. Niestety..mimo tego że ich psiak zachorowal na raka jądra, pani jest przeciwniczką kastracji i gdyby adoptowala Foresta, to go nie wykastruje... No to go nie dostanie.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alaskan malamutte Posted May 14 Share Posted May 14 Foreścik będzie miał jutro o 12 odwiedziny!!! Prosimy o kciuki!!! 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ewa Marta Posted May 14 Author Share Posted May 14 Dnia 14.05.2023 o 11:10, Alaskan malamutte napisał: Foreścik będzie miał jutro o 12 odwiedziny!!! Prosimy o kciuki!!! Trzymam kciuki♥️♥️♥️ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poker Posted May 14 Share Posted May 14 Trzymam kciuki.Coś się ruszyło w adopcjach. A może mój Nugacik? Jest wykastrowany. Czy uważacie, że to nie jest dobry dom ? Poprosiłabym togaa o wizytę PA. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ewa Marta Posted May 14 Author Share Posted May 14 Dnia 14.05.2023 o 13:18, Poker napisał: Trzymam kciuki.Coś się ruszyło w adopcjach. A może mój Nugacik? Jest wykastrowany. Czy uważacie, że to nie jest dobry dom ? Poprosiłabym togaa o wizytę PA. To musi ocenić Alaskan, ktora z Panią rozmawiała. Warto by w razie czego dopytać co zrobiłaby, gdyby trzeba było w przyszłości pomoc psu odejść, bo może też przeciwna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alaskan malamutte Posted May 14 Share Posted May 14 Dnia 14.05.2023 o 13:18, Poker napisał: Trzymam kciuki.Coś się ruszyło w adopcjach. A może mój Nugacik? Jest wykastrowany. Czy uważacie, że to nie jest dobry dom ? Poprosiłabym togaa o wizytę PA. Poker, raczej nie polecam tego domku. Myślę, że szukasz czegoś lepszego dla Nugacika. Jeśli chcesz porozmawiac zadzwon proszę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poker Posted May 14 Share Posted May 14 Dnia 14.05.2023 o 16:18, Alaskan malamutte napisał: Poker, raczej nie polecam tego domku. Myślę, że szukasz czegoś lepszego dla Nugacika. Jeśli chcesz porozmawiac zadzwon proszę. Ufam Ci. Jak mówisz, że nie, to znaczy nie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alaskan malamutte Posted May 15 Share Posted May 15 Czupurek w gotowości czeka na p. Anię😁. Kciuki na pokład!! 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tyśka) Posted May 15 Share Posted May 15 I jak? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ewa Marta Posted May 15 Author Share Posted May 15 Pani była. Forest bardzo się podobał. Ma oddzwonić do Alaskan po 18. Póki co czekamy, jeszcze się nie cieszymy... Anecik mówi, że pasowaliby do siebie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poker Posted May 15 Share Posted May 15 Oby, oby .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ewa Marta Posted May 15 Author Share Posted May 15 Dnia 15.05.2023 o 14:40, Poker napisał: Oby, oby .... Następny w kolejce jest Twój Nugat... Bardzo trzymam kciuki, żeby i on znalazł swój dom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alaskan malamutte Posted May 15 Share Posted May 15 Taaa dam!!! Forest ma dom!!! Zamieszka w Katowicach z p. Anią. Pani Ania jest nauczycielem języka angielskiego, pracuje niewiele stacjonarnie, bardziej online. P. Ania miała kiedyś sznaucerkę miniaturkę, doskonale wie co to energiczny psiak. Dogrywamy szczegóły. Anecik pojedzie z Foreścikiem i od razu zrobi wizytę. Pani Ania już od jutra chce skompletować wyprawkę, dzisiaj zamawia karmę. 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ewa Marta Posted May 15 Author Share Posted May 15 To naprawdę super wiadomość 😀 Niech juz maluch ma swój własny dom😀 Asiu, dziękuję za rozmowy z domkami ♥️ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts