Kamila Proc Posted March 30 Share Posted March 30 Dnia 30.03.2023 o 10:34, jola&tina napisał: Dzień dobry ! Wyspana melduję się 🙂 braaawo 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Posted March 30 Share Posted March 30 Dnia 30.03.2023 o 10:34, jola&tina napisał: Wyspana melduję się 🙂 Chyba z lekka zazdroszczę tego wyspania. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamila Proc Posted March 30 Share Posted March 30 Dnia 30.03.2023 o 11:23, Radek napisał: Chyba z lekka zazdroszczę tego wyspania. sen jest wazny 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malagos Posted March 30 Share Posted March 30 Dzień dobry, paczuszka już u mnie 😉 dziękuję za gratisiki! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iv_ Posted March 30 Share Posted March 30 Dnia 30.03.2023 o 11:23, Radek napisał: Chyba z lekka zazdroszczę tego wyspania. Kładź się wcześniej 😉 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rozi Posted March 30 Share Posted March 30 Przyszło Zapakowane tak, jakby tam jajka były :DDD Ale jakoś mi się wreszcie udało otworzyć. Dziękuję za łapki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Posted March 30 Share Posted March 30 Dnia 30.03.2023 o 11:25, Kamila Proc napisał: sen jest wazny I to bardzo. Dnia 30.03.2023 o 13:56, Iv_ napisał: Kładź się wcześniej 😉 Wolałbym później wstawać 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jola&tina Posted March 30 Author Share Posted March 30 Dnia 30.03.2023 o 12:12, malagos napisał: Dzień dobry, paczuszka już u mnie 😉 dziękuję za gratisiki! Dziękuję za wiadomość. Dnia 30.03.2023 o 14:43, rozi napisał: Przyszło Zapakowane tak, jakby tam jajka były :DDD Ale jakoś mi się wreszcie udało otworzyć. Dziękuję za łapki Dziękuję za potwierdzenie 🙂 Nie pamiętam jak ja to zapakowałam, ale widocznie kleiłam taśmą i kleiłam, aż się opamiętałam, że wystarczy 🙂 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jola&tina Posted March 30 Author Share Posted March 30 Dnia 30.03.2023 o 13:56, Iv_ napisał: Kładź się wcześniej 😉 Dnia 30.03.2023 o 16:14, Radek napisał: I to bardzo. Wolałbym później wstawać 🙂 Mnie ta druga wersja też bardziej odpowiada 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iv_ Posted March 30 Share Posted March 30 Dostałam przesyłkę, dziękuję ślicznie! 🥰 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UlaFeta Posted March 30 Share Posted March 30 Dobry wieczór,zimno 😁😁 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Posted March 30 Share Posted March 30 Dnia 30.03.2023 o 17:06, jola&tina napisał: Mnie ta druga wersja też bardziej odpowiada 🙂 A jutro pobudka o 5:30 😕 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jola&tina Posted March 30 Author Share Posted March 30 Dnia 30.03.2023 o 18:56, Iv_ napisał: Dostałam przesyłkę, dziękuję ślicznie! 🥰 Dziękuję za wiadomość 😍 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jola&tina Posted March 30 Author Share Posted March 30 Dnia 30.03.2023 o 22:20, Radek napisał: A jutro pobudka o 5:30 😕 To albo już idź spać, albo nie będzie Ci się opłacało kłaść do łóżeczka 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jola&tina Posted March 30 Author Share Posted March 30 Wysłałam dzisiaj przesyłkę do agat21. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jola&tina Posted March 30 Author Share Posted March 30 Na koncie jest wpłata od ala123 i od agat21. Dziękuję bardzo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jola&tina Posted March 30 Author Share Posted March 30 Dobrej nocy 🙂 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polek Posted March 31 Share Posted March 31 Pozdrowienia znad morza! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Posted March 31 Share Posted March 31 Dnia 30.03.2023 o 22:31, jola&tina napisał: To albo już idź spać, albo nie będzie Ci się opłacało kłaść do łóżeczka 🙂 O 23 się położyłem 🙂 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iv_ Posted March 31 Share Posted March 31 Dnia 31.03.2023 o 06:20, Radek napisał: O 23 się położyłem 🙂 Szybko spałeś 😉 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UlaFeta Posted March 31 Share Posted March 31 Dzień dobry i lecimy 😀 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rozi Posted March 31 Share Posted March 31 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jola&tina Posted March 31 Author Share Posted March 31 Witam piąteczkowo, słonecznie i wiosennie 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jola&tina Posted March 31 Author Share Posted March 31 Dnia 31.03.2023 o 08:07, rozi napisał: Polecam do zastosowania !!!!!! Działa 🙂 Działa również w wersji "Chciałbym być szczęśliwy" "To bądź" 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamila Proc Posted March 31 Share Posted March 31 paczka doszloa, dziekuje. dam znac po rozpakowaniu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts