Tola Posted April 12 Author Share Posted April 12 Dnia 12.04.2023 o 22:20, Jaaga napisał: Dostałam wiadomość, że Balbinka dalej szuka swojego miejsca. Żal mi jej, ale musi się przestawić. Państwo sami wiedzą, że potrzeba czasu. Ona od początku tak szybko przykleiła się do Andrzeja. No i nie ma Artura, a bardzo się zżyli. Mnie tez pani to napisała. Biedna mała:( Jest ogromna radość z nowego domu, ale te pierwsze dni są zawsze dla mnie bardzo trudne, bardzo szkoda mi suni, ze tęskni i boi się. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nadziejka Posted April 12 Share Posted April 12 💓 💓 💓 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elik Posted April 12 Share Posted April 12 Dnia 12.04.2023 o 22:20, Jaaga napisał: Dostałam wiadomość, że Balbinka dalej szuka swojego miejsca. Żal mi jej, ale musi się przestawić. Państwo sami wiedzą, że potrzeba czasu. Ona od początku tak szybko przykleiła się do Andrzeja. No i nie ma Artura, a bardzo się zżyli. Bidulka 😞 Początek będzie dla niej trudny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
b-b Posted April 13 Share Posted April 13 Biedna mała. Jak wytłumaczyć ,że będzie wszystko dobrze. Sami sobie nie umiemy czasami czegoś mimo wiedzy uświadomić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tyśka) Posted April 13 Share Posted April 13 Biedna sunia. Szkoda, że nie mogła do adopcji iść z psim przyjacielem. Ale przestawi się, pokocha swoją nową Rodzinę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaaga Posted April 13 Share Posted April 13 Dostalam dzis wiadomosc: Noc minęła spokojnie, cały czas szuka towarzystwa człowieka i ma niesamowity apetyt. Na dworze trochę nieufna i szybko chce wracać do domu 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tola Posted April 17 Author Share Posted April 17 😭 Balbinka jutro znowu na operację, co za pechowa sunia😓Bardzo proszę o kciuki, martwię się, to kolejna narkoza w tak krótkim czasie😓 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elik Posted April 17 Share Posted April 17 Dnia 17.04.2023 o 21:42, Tola napisał: 😭 Balbinka jutro znowu na operację, co za pechowa sunia😓Bardzo proszę o kciuki, martwię się, to kolejna narkoza w tak krótkim czasie😓 Biedactwo 😪 Oby to była ostatnia zła wiadomość. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
b-b Posted April 18 Share Posted April 18 Dnia 17.04.2023 o 21:42, Tola napisał: 😭 Balbinka jutro znowu na operację, co za pechowa sunia😓Bardzo proszę o kciuki, martwię się, to kolejna narkoza w tak krótkim czasie😓 Czytałam na FB Biedna mała. Oby to była ostatnia! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poker Posted April 18 Share Posted April 18 Jaka to operacja? Znowu brzuch? Biedactwo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaaga Posted April 18 Share Posted April 18 Dnia 18.04.2023 o 16:45, Poker napisał: Jaka to operacja? Znowu brzuch? Biedactwo. Znowu puściły mięśnie. Pani przysłała dziś Toli i mi wiadomość, że na razie lekarze będą podawać leki przez 10 dni, może się obędzie bez zabiegu. Dziś p. Lucyna sporządziła im opis, co zastosowała przy zabiegu i powiedziała mi, że gdyby była operowana znowu, to już koniecznie trzeba dać nierozpuszalne nici. Od wczoraj bardzo się wszyscy stresujemy. Do tego Balbina dalej boi się załatwiać w ogrodzie i ciągnie od razu do domu, więc jest spięta. U nas była radosna, tylko stale za Andrzejem, wypatrywała go i od razu tańczyła wkolo i się przyklejała. Bardzo mi przykro, kiedy czytam, że tak reaguje w nowym domu, kiedy w końcu ma tylu ludzi tylko dla siebie. Taki stres i napięcie na pewno utrudniają gojenie mięśni. Kiedyś podawaliśmy w zastrzykach Solcoseryl przy trudno gojących się ranach i wspomagał rewelacyjnie gojenie. Teraz chyba go już nie ma w żadnej postaci. Coraz trudniej leczyć cokolwiek, bo brakuje wielu dobrych leków. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poker Posted April 18 Share Posted April 18 Solcoserylu w zastrzykach od lat nie ma . Niestety. Uznano, że nie działa ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elik Posted April 18 Share Posted April 18 Biedna maleńka 😭 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nadziejka Posted April 18 Share Posted April 18 Zaglądam z wielką modlitwą za Balbinkę 💓 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nadziejka Posted April 18 Share Posted April 18 Dnia 21.03.2023 o 23:31, Nadziejka napisał: 💓 zapraszam serdecznie Tolu z kramiku na kilka bieduniow jest dla Balbinki 100 zl posylam na fundacje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elik Posted April 18 Share Posted April 18 Jaki jest stan finansów Balbinki? Ma dom, ale czy wszystkie wydatki zostały pokryte? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tola Posted April 18 Author Share Posted April 18 Dnia 18.04.2023 o 19:12, Nadziejka napisał: Tolu z kramiku na kilka bieduniow jest dla Balbinki 100 zl posylam na fundacje Bardzo dziękuję Nadziejko, jeszcze dzisiaj postaram się wpisać Dnia 18.04.2023 o 21:00, elik napisał: Jaki jest stan finansów Balbinki? Ma dom, ale czy wszystkie wydatki zostały pokryte? Opłaciłam koszt hotelowania i koszt pierwszej operacji, jeszcze nie ma chyba faktury za ten drugi zabieg, jak tylko dostanę to podsumuję wydatki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tola Posted April 18 Author Share Posted April 18 Dnia 18.04.2023 o 19:12, Nadziejka napisał: Tolu z kramiku na kilka bieduniow jest dla Balbinki 100 zl posylam na fundacje Nie ma jeszcze tej wpłaty na kocie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaaga Posted April 19 Share Posted April 19 Dnia 18.04.2023 o 21:29, Tola napisał: Bardzo dziękuję Nadziejko, jeszcze dzisiaj postaram się wpisać Opłaciłam koszt hotelowania i koszt pierwszej operacji, jeszcze nie ma chyba faktury za ten drugi zabieg, jak tylko dostanę to podsumuję wydatki. Za korektę przepukliny po sterylce zapłaciłaś fakturę 100 zł. Do zapłaty w Pawłowicach zostało leczenie stanu zapalnego po tym, jak organizm zaczal odrzucac szwy, a przecież kolejnego zabiegu wczoraj nie wykonano. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elik Posted April 19 Share Posted April 19 Dnia 18.04.2023 o 21:29, Tola napisał: Opłaciłam koszt hotelowania i koszt pierwszej operacji, jeszcze nie ma chyba faktury za ten drugi zabieg, jak tylko dostanę to podsumuję wydatki. Martusiu w lutym i marcu zrobiłam 3 przelewy na konto Fundacji: 500, 610 i 365 zł. Miały być na operację i ewentualnie hotel dla Natki. Ponieważ opiekę nad nią przejęła dziewczyna z f.b., to 365,00 zł przekazuję dla Balbinki. Jeśli jeszcze będzie trzeba coś opłacić, to pomyślimy 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tola Posted April 19 Author Share Posted April 19 Dnia 19.04.2023 o 10:39, elik napisał: Martusiu w lutym i marcu zrobiłam 3 przelewy na konto Fundacji: 500, 610 i 365 zł. Miały być na operację i ewentualnie hotel dla Natki. Ponieważ opiekę nad nią przejęła dziewczyna z f.b., to 365,00 zł przekazuję dla Balbinki. Jeśli jeszcze będzie trzeba coś opłacić, to pomyślimy 🙂 Ojej, pięknie dziękuję, a to niespodzianka 🙂. Ja dzisiaj byłam u lekarza w Lublinie, wróciłam dopiero po 20, wiec jutro z laptopa już pouzupełniam wpłaty. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tola Posted April 19 Author Share Posted April 19 Wieczorem dostałam taki SMS z domu Balbinki: Rana super się goi. Sunia nie jest szczęśliwa, bo musi chodzić w ubranku, ale to dla jej dobra. Dziś jak mąż wrócił z pracy to tak się cieszyła, że aż serce rośnie♥️ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tola Posted April 19 Author Share Posted April 19 A tutaj Balbinka smacznie sobie śpi w nowym domu♥️ 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elik Posted April 19 Share Posted April 19 Dnia 19.04.2023 o 22:13, Tola napisał: Wieczorem dostałam taki SMS z domu Balbinki: Rana super się goi. Sunia nie jest szczęśliwa, bo musi chodzić w ubranku, ale to dla jej dobra. Dziś jak mąż wrócił z pracy to tak się cieszyła, że aż serce rośnie♥️ Fantastyczna wiadomość i o brzusiu i o akceptowaniu zmiany miejsca zamieszkania 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nesiowata Posted April 20 Share Posted April 20 Tylko tak dalej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts