Tola Posted March 20 Author Share Posted March 20 Dnia 20.03.2023 o 21:29, Jaaga napisał: To w takim razie dopiero za 2 tyg jak wrócę. Krew idzie do zewnętrznego laboratorium, więc nie da się przed zabiegiem, tylko trzeba jechac specjalnie dzien wczesniej. Andrzej nie będzie miał czasu ani możliwości czesto jeździć po wetach i zostawiać psów samych. No tak, trzeba odczekać, ona chyba 06.03 była szczepiona... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaaga Posted March 21 Share Posted March 21 Dnia 20.03.2023 o 21:33, Tola napisał: No tak, trzeba odczekać, ona chyba 06.03 była szczepiona... To w sam raz. Dziś jadę, a mam zamówione testy z krwi na dirofilarie dla Lindy i Barytona, więc już z nimi obojgiem Andrzej będzie musiał jechać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tola Posted March 21 Author Share Posted March 21 Dzisiaj spróbuję zrobić Balbince olx na Wrocław, może mi nie usuną... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tola Posted March 21 Author Share Posted March 21 Balbinka dostała 50 zł od kochanej mari23 - bardzo obie dziękujemy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Onaa Posted March 21 Share Posted March 21 Zaglądam do Balbinki 🍀. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nadziejka Posted March 21 Share Posted March 21 Sercem Balbince Natce Pimpusiowi Zajrzyj Dobrodzieju 12.04 💓 zapraszam serdecznie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tola Posted March 23 Author Share Posted March 23 Miałam dzisiaj zapytanie z Warszawy o Balbinkę. Jestem umówiona jeszcze jutro na rozmowę, zobaczymy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elik Posted March 23 Share Posted March 23 Dnia 23.03.2023 o 22:04, Tola napisał: Miałam dzisiaj zapytanie z Warszawy o Balbinkę. Jestem umówiona jeszcze jutro na rozmowę, zobaczymy. Jak oceniasz chętnych na Balbinkę? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tola Posted March 25 Author Share Posted March 25 Dnia 23.03.2023 o 22:16, elik napisał: Jak oceniasz chętnych na Balbinkę? Na razie nie mam zastrzeżeń Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elik Posted March 25 Share Posted March 25 Dnia 25.03.2023 o 21:51, Tola napisał: Na razie nie mam zastrzeżeń I oby tak już zostało 🙂 Balbinka kochana dziewczynka zasługuje na najlepszy w świecie dom. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tola Posted March 26 Author Share Posted March 26 Dnia 25.03.2023 o 22:09, elik napisał: I oby tak już zostało 🙂 Balbinka kochana dziewczynka zasługuje na najlepszy w świecie dom. Pani Kasia odesłała wypełnioną ankietę, a Jo37 umówiła się już na wizytę w czwartek na 10.00. Zobaczymy co z tego wyniknie. Na pewno kciuki potrzebne. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elik Posted March 26 Share Posted March 26 Dnia 26.03.2023 o 20:21, Tola napisał: Pani Kasia odesłała wypełnioną ankietę, a Jo37 umówiła się już na wizytę w czwartek na 10.00. Zobaczymy co z tego wyniknie. Na pewno kciuki potrzebne. Jeśli spotkanie ma się odbyć o godz. 10-tej, to domyślam się, że pani nie pracuje. Byłoby to bardzo dobre, Balbinka miałaby człowieka cały czas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sunnynight Posted March 26 Share Posted March 26 Chyba, że pani pracuje na drugą zmianę 😉 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agat21 Posted March 26 Share Posted March 26 O rany, to wielkie kciuki za wizytę! 😃👍 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elik Posted March 26 Share Posted March 26 Dnia 26.03.2023 o 23:36, sunnynight napisał: Chyba, że pani pracuje na drugą zmianę 😉 Też być może 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaaga Posted March 27 Share Posted March 27 Pani pracuje w domu. Zamykanie przepukliny jest dziś na 12.00. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elik Posted March 27 Share Posted March 27 Dnia 27.03.2023 o 09:38, Jaaga napisał: Pani pracuje w domu. Zamykanie przepukliny jest dziś na 12.00. I wszystko jasne 🙂 Kciuki na pokład 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tola Posted March 27 Author Share Posted March 27 Zabieg o 12.00 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poker Posted March 27 Share Posted March 27 Dnia 27.03.2023 o 10:32, Tola napisał: Zabieg o 12.00 Czyli już. Powodzenia malutka. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nadziejka Posted March 27 Share Posted March 27 💓💓🍀 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elik Posted March 27 Share Posted March 27 Chyba już po operacji? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaaga Posted March 27 Share Posted March 27 Dnia 27.03.2023 o 13:34, elik napisał: Chyba już po operacji? Teraz Andrzej pojechał ją odebrać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaaga Posted March 27 Share Posted March 27 Koszt operacji 100 zł, faktura wysłana do ZEA. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elik Posted March 27 Share Posted March 27 Dnia 27.03.2023 o 15:12, Jaaga napisał: Teraz Andrzej pojechał ją odebrać Czyli operacja odbyła się bez problemów. Super. teraz Balbinka gotowa już na podbój serc potencjalnych opiekunów 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tola Posted March 28 Author Share Posted March 28 Dzisiaj miałam kolejny tel z Warszawy, dom wymarzony dla Balbinki, ale państwo chcieliby najpierw zobaczyć sunię, a do Jagny trochę dla nich za daleko. Szkoda, ale jakaś inna sunia trafi do raju. Wizyta w pierwszym domu prawdopodobnie zostanie przełożona, bo Jo37 ma awarię auta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts