Nadziejka Posted March 3, 2023 Author Posted March 3, 2023 Dnia 3.03.2023 o 13:27, RUTA93 napisał: Dobry, mam nadzieję. Poproszę nr 1 KT i nr 5 KT. Dziekuje Pieknie Witam Serdecznie Quote
Nadziejka Posted March 3, 2023 Author Posted March 3, 2023 Dobreuszki spojrzcie prosze dokladam fantuskowo Polecam ksiazka ,,Kolekcjoner Kości,, stan nowa str 376 ,,W Nowym Jorku giną ludzie. Dopóki są to bezdomni, policja działa dosyć opieszale, gdy jednak ofiarą szaleńca padają tak zwani praworządni obywatele, wybucha panika. Morderca pozostaje nieuchwytny. W tej sytuacji może pomóc tylko jeden człowiek, Lincoln Rhyme - błyskotliwy kryminalistyk, znany czytelnikom z powieści „Tańczący Trumniarz”. Sparaliżowany Rhyme wraz z detektyw Amelią Sachs podejmują śledztwo. Zabójca prowadzi z nimi swoistą grę, podrzucając informacje, które mają wskazać miejsce ukrycia następnej ofiary. Rozpoczyna się wyścig z czasem, a jego stawką jest ludzkie życie. „Kolekcjoner Kości” to pełna napięcia i grozy bestsellerowa powieść Jeffery'ego Deavera, na której oparto scenariusz znakomitego thrillera pod tym samym tytułem. Jeffery Deaver: autor ponad dwudziestu thrillerów psychologicznych. Z wykształcenia dziennikarz i prawnik. Przez kilka lat współpracował z dziennikami „New York Times” i „Wall Street Journal”. Był także doradcą prawnym jednej z większych firm na Wall Street. Zaliczany jest do grona najbardziej poczytnych i nagradzanych pisarzy amerykańskich, wiele z jego powieści doczekało się ekranizacji, były także tłumaczone na kilkadziesiąt języków. Światową sławę przyniósł mu "Kolekcjoner Kości" - pierwsza powieść, w której pojawiła się para detektywów: Lincoln Rhyme i Amelia Sachs.,, Polecam poducha jasiek różowa mieciutka przeszyta w paseczki nicią elegancka zapakowana fabrycznie 45 cm na 45 cm Polecam ksiazka,,W blasku Gwiazd,, Lydia Netzer stan nowa papier kremowy okladka miekka str 339 ,,Książka o wielkiej miłości i o pragnieniu wtopienia się w tłum, za które trzeba płacić okłamywaniem samego siebie. Sunny jest piękna i szczęśliwa. Żyje w świecie, w którym wszystko jest uporządkowane. Mieszka na spokojnym przedmieściu, jest mamą czteroletniego chłopca, świetnie radzi sobie z jego chorobą – autyzmem. Mąż Sunny Maxon to wybitny naukowiec, pracuje dla NASA. Leci w kosmos z ważną misją, dzięki której możliwa będzie kolonizacja Księżyca. Dzień po starcie Maxona Sunny, która znów jest w ciąży, ma wypadek samochodowy. Nie odnosi obrażeń, ale w wyniku uderzenia spada jej peruka. Sąsiedzi, którzy zbiegli się, by zobaczyć, co się stało, pierwszy raz widzą ją bez włosów, a więc taką, jaka jest naprawdę. Sunny będzie teraz musiała poradzić sobie ze swoją innością, z ciążą, z autystycznym synem i wszystkimi problemami. Całkiem sama, bo Maxon jest daleko, i jak się wkrótce okaże, być może nigdy nie wróci ze swojej misji...,, Quote
Nadziejka Posted March 4, 2023 Author Posted March 4, 2023 Dobrodzieje Sunieczka i kilka innych psinek juz jada z Aska7 jadą po nowe życie prosimy o wielką modlitwę za wszystko Quote
elik Posted March 4, 2023 Posted March 4, 2023 Jedzie już bidulka do hoteliku 😅 Nareszcie pomoc na horyzoncie. Oby amputacja łapki nie była konieczna. Quote
Nadziejka Posted March 4, 2023 Author Posted March 4, 2023 Dnia 4.03.2023 o 17:44, elik napisał: Jedzie już bidulka do hoteliku 😅 Nareszcie pomoc na horyzoncie. Oby amputacja łapki nie była konieczna. Tak ciociu tak i ja sie rancikiem uryczalam jak wyczytalam i zaraz w te pedy tutaj pisalam jada jada i niechaj Moc bedzie z nimi wszytkimi a Twoja sunieczka jest przeprzecudna i jakze oczenka niezwykle 💓 1 Quote
elik Posted March 4, 2023 Posted March 4, 2023 Dnia 4.03.2023 o 17:47, Nadziejka napisał: Tak ciociu tak i ja sie rancikiem uryczalam jak wyczytalalm i zaraz w te pedy tutaj pislalam jada jada i niechaj Moc bedzie z nimi wszytkimi a Twoje suneczka jest przeprzecudna i jakze oczenka niezwykle 💓 Chciałabym, żeby tak było, ale ona nie jest tak do końca moja. Mam za dużo piesków, jak na swoje siły, ale ta sunia ujęła mnie bardzo i prosiłam Martusię o pomoc dla niej. Martusia uderzyła do dziewczyny, która w ubiegłym roku zaopiekowała się zamojskim psiakiem bez jednej łapki. Znalazła mu dom. Dziewczyna zgodziła się zaopiekować sunią pod warunkiem, że sfinansujemy operację łapki. Pomyślałam, że choćbym miała stanąć na głowie, to musimy zebrać fundusze na pomoc weterynaryjną dla tej suni, a przynajmniej znaczną część funduszy. Bardzo serdecznie dziękuję Ci Nadziejeczko za pomoc dla tej bieduni Zebrane pieniądze prześlij bardzo proszę na konto Fundacji ZEA z adnotacja w tytule, że to - na operacje suni ze złamaną łapką. Quote
Nadziejka Posted March 4, 2023 Author Posted March 4, 2023 Dnia 4.03.2023 o 18:11, elik napisał: Chciałabym, żeby tak było, ale ona nie jest tak do końca moja. Mam za dużo piesków, jak na swoje siły, ale ta sunia ujęła mnie bardzo i prosiłam Martusię o pomoc dla niej. Martusia uderzyła do dziewczyny, która w ubiegłym roku zaopiekowała się zamojskim psiakiem bez jednej łapki. Znalazła mu dom. Dziewczyna zgodziła się zaopiekować sunią pod warunkiem, że sfinansujemy operację łapki. Pomyślałam, że choćbym miała stanąć na głowie, to musimy zebrać fundusze na pomoc weterynaryjną dla tej suni, a przynajmniej znaczną część funduszy. Bardzo serdecznie dziękuję Ci Nadziejeczko za pomoc dla tej bieduni Zebrane pieniądze prześlij bardzo proszę na konto Fundacji ZEA z adnotacja w tytule, że to - na operacje suni ze złamaną łapką. Tak serce tak wiem wszystko wiem i tak uczynie jak tylko zakonczymy bazarcio i beda pieniazki scskam za wszystko sciskam i za Pancie nowa sunieczkowa 💓 1 Quote
Nadziejka Posted March 4, 2023 Author Posted March 4, 2023 Dobrodzieje zebrane pieniazki przesle na konto fundacji : z dopiskiem,,Dla suni ze zlamaną lapką,, Zamojska Fundacja dla Zwierząt i Środowiska ZEA 22-400 Zamość Konto: 97 2030 0045 1110 0000 0200 1700 Suniąteczko nie ma watku ale mozemy czytac na biezaco i modlic i sciskac mocno za wszytkie bidunie tuz watku zamojskiego gdzie byla tez sunieczka Quote
Nadziejka Posted March 5, 2023 Author Posted March 5, 2023 Dnia 4.03.2023 o 16:44, Kamila Proc napisał: hopsi Dnia 5.03.2023 o 06:06, Kamila Proc napisał: doberek Dnia 4.03.2023 o 20:08, Nesiowata napisał: Zapraszamy! Dnia 4.03.2023 o 18:11, elik napisał: Dnia 4.03.2023 o 08:02, Ellig napisał: Zapraszamy Zapraszam serduchem na kramik dla uroczego piesniczka💓 Quote
RUTA93 Posted March 5, 2023 Posted March 5, 2023 To ja jeszcze poproszę poduszeczkę 5A - KT. I pakuj już powoli paczuszkę Nadziejko. Przelałam🙂. 1 Quote
Nadziejka Posted March 5, 2023 Author Posted March 5, 2023 Dnia 5.03.2023 o 22:29, RUTA93 napisał: To ja jeszcze poproszę poduszeczkę 5A - KT. I pakuj już powoli paczuszkę Nadziejko. Przelałam🙂. Dziekuje Serdecznie Dziekuje Pozdrawiam Postaram sie jutro wyslac koszta paczki moga byc 16 zl jesli ponad kg Dziekuje RUTA93 kup teraz Num 1 dywanik hodniczek kremowy z fredzlami ecru 14 zl Num 5 jasko poduszka biala nowa 5 zl Num 5 a poducha jasiek różowa mieciutka 9 zl Quote
Recommended Posts