Jump to content
Dogomania

Rozliczony 109 zl Dziekuje Stokrosci! Natunia ma juz swój wątek!Na Pomoc 8.03

Recommended Posts

Posted
Dnia 3.03.2023 o 13:27, RUTA93 napisał:

Dobry, mam nadzieję. Poproszę nr 1 KT i nr 5 KT.

Dziekuje Pieknie Witam Serdecznie 

Marina Fedotova | Advocate-Art | Fairy art, Art, Baby painting

Posted
     Dobreuszki spojrzcie prosze dokladam fantuskowo

Polecam  ksiazka ,,Kolekcjoner Kości,,
stan nowa   str 376

Kolekcjoner kości
,,W Nowym Jorku giną ludzie. Dopóki są to bezdomni, policja działa dosyć opieszale, gdy jednak ofiarą szaleńca padają tak zwani praworządni obywatele, wybucha panika. Morderca pozostaje nieuchwytny. W tej sytuacji może pomóc tylko jeden człowiek, Lincoln Rhyme - błyskotliwy kryminalistyk, znany czytelnikom z powieści „Tańczący Trumniarz”.

Sparaliżowany Rhyme wraz z detektyw Amelią Sachs podejmują śledztwo. Zabójca prowadzi z nimi swoistą grę, podrzucając informacje, które mają wskazać miejsce ukrycia następnej ofiary. Rozpoczyna się wyścig z czasem, a jego stawką jest ludzkie życie.

„Kolekcjoner Kości” to pełna napięcia i grozy bestsellerowa powieść Jeffery'ego Deavera, na której oparto scenariusz znakomitego thrillera pod tym samym tytułem.

Jeffery Deaver: autor ponad dwudziestu thrillerów psychologicznych. Z wykształcenia dziennikarz i prawnik. Przez kilka lat współpracował z dziennikami „New York Times” i „Wall Street Journal”. Był także doradcą prawnym jednej z większych firm na Wall Street. Zaliczany jest do grona najbardziej poczytnych i nagradzanych pisarzy amerykańskich, wiele z jego powieści doczekało się ekranizacji, były także tłumaczone na kilkadziesiąt języków. Światową sławę przyniósł mu "Kolekcjoner Kości" - pierwsza powieść, w której pojawiła się para detektywów: Lincoln Rhyme i Amelia Sachs.,,

Polecam 
 poducha jasiek różowa mieciutka
przeszyta w paseczki nicią  elegancka
zapakowana fabrycznie  45 cm na 45 cm

Poszewka bawełniana Semplice różowa 45x45 - Bella Storia

Polecam 
ksiazka,,W blasku Gwiazd,, Lydia Netzer
stan nowa papier kremowy  okladka miekka    str 339

W blasku gwiazd
,,Książka o wielkiej miłości i o pragnieniu wtopienia się w tłum, za które trzeba płacić okłamywaniem samego siebie. Sunny jest piękna i szczęśliwa. Żyje w świecie, w którym wszystko jest uporządkowane. Mieszka na spokojnym przedmieściu, jest mamą czteroletniego chłopca, świetnie radzi sobie z jego chorobą – autyzmem. Mąż Sunny Maxon to wybitny naukowiec, pracuje dla NASA. Leci w kosmos z ważną misją, dzięki której możliwa będzie kolonizacja Księżyca. Dzień po starcie Maxona Sunny, która znów jest w ciąży, ma wypadek samochodowy. Nie odnosi obrażeń, ale w wyniku uderzenia spada jej peruka. Sąsiedzi, którzy zbiegli się, by zobaczyć, co się stało, pierwszy raz widzą ją bez włosów, a więc taką, jaka jest naprawdę. Sunny będzie teraz musiała poradzić sobie ze swoją innością, z ciążą, z autystycznym synem i wszystkimi problemami. Całkiem sama, bo Maxon jest daleko, i jak się wkrótce okaże, być może nigdy nie wróci ze swojej misji...,,

• Nadziejka changed the title to Dokladam num 5a,11,14 podusia jasiek,księgi..Lampion.bransola,dywanik.Na Pomoc Dla Suni ze zlamaną lapką od Elik od Toli. 8.03
  • Nadziejka changed the title to OBNIZECZKI! Dokladam num 5a,11,14 podusia jasiek,księgi..Lampion.bransola,dywanik.Na Pomoc Suni ze zlamaną lapką od Elik od Toli.8.03
  • Nadziejka changed the title to Jadą Juz Jada! Po nowe życie! Jadą psinki z Aska7 Prosimy O Wszelką Modlitwę.OBNIZECZKI! Dokladam num 5a,11,14 podusia jasiek,księgi..Lampion.bransola,dywanik.Na Pomoc Suni ze zlamaną lapką od Elik od Toli.8.03
Posted
Dnia 4.03.2023 o 17:44, elik napisał:

Jedzie już bidulka do hoteliku   😅  

Nareszcie pomoc na horyzoncie. Oby amputacja łapki nie była konieczna.

Tak ciociu tak i ja sie rancikiem uryczalam jak wyczytalam i zaraz w te pedy tutaj pisalam  jada jada i niechaj Moc bedzie z nimi wszytkimi a Twoja sunieczka jest przeprzecudna i jakze oczenka niezwykle 💓

• Like 1
Posted
Dnia 4.03.2023 o 17:47, Nadziejka napisał:

Tak ciociu tak i ja sie rancikiem uryczalam jak wyczytalalm i zaraz w te pedy tutaj pislalam  jada jada i niechaj Moc bedzie z nimi wszytkimi a Twoje suneczka jest przeprzecudna i jakze oczenka niezwykle 💓

Chciałabym, żeby tak było, ale ona nie jest tak do końca moja. Mam za dużo piesków, jak na swoje siły, ale ta sunia ujęła mnie bardzo i prosiłam Martusię o pomoc dla niej. Martusia uderzyła do dziewczyny, która w ubiegłym roku zaopiekowała się zamojskim psiakiem bez jednej łapki. Znalazła mu dom. Dziewczyna zgodziła się zaopiekować sunią pod warunkiem, że sfinansujemy operację łapki. Pomyślałam, że choćbym miała stanąć na głowie, to musimy zebrać fundusze na pomoc weterynaryjną dla tej suni, a przynajmniej znaczną część funduszy. 

Bardzo serdecznie dziękuję Ci Nadziejeczko za pomoc dla tej bieduni

1007111759_koszyk3.jpg.26e887634d0eaaac74072a49c8372b46.jpg

Zebrane pieniądze prześlij bardzo proszę na konto Fundacji ZEA z adnotacja w tytule, że to - na operacje suni ze złamaną łapką.

Posted
Dnia 4.03.2023 o 18:11, elik napisał:

Chciałabym, żeby tak było, ale ona nie jest tak do końca moja. Mam za dużo piesków, jak na swoje siły, ale ta sunia ujęła mnie bardzo i prosiłam Martusię o pomoc dla niej. Martusia uderzyła do dziewczyny, która w ubiegłym roku zaopiekowała się zamojskim psiakiem bez jednej łapki. Znalazła mu dom. Dziewczyna zgodziła się zaopiekować sunią pod warunkiem, że sfinansujemy operację łapki. Pomyślałam, że choćbym miała stanąć na głowie, to musimy zebrać fundusze na pomoc weterynaryjną dla tej suni, a przynajmniej znaczną część funduszy. 

Bardzo serdecznie dziękuję Ci Nadziejeczko za pomoc dla tej bieduni

1007111759_koszyk3.jpg.26e887634d0eaaac74072a49c8372b46.jpg

Zebrane pieniądze prześlij bardzo proszę na konto Fundacji ZEA z adnotacja w tytule, że to - na operacje suni ze złamaną łapką.

Tak serce tak wiem wszystko wiem i tak uczynie jak tylko zakonczymy bazarcio i beda pieniazki  scskam za wszystko sciskam i za Pancie nowa sunieczkowa  💓

• Like 1
  • Nadziejka changed the title to Juz Jada! Po nowe życie!Jadą psinki z Aska7 Prosimy O Wszelką Modlitwę.OBNIZECZKI! Dokladam! Na Pomoc Suni ze zlamaną lapką od Elik od Toli.8.03
  • Nadziejka changed the title to ! Pojechaly psinki Po nowe życie z Aska7 Prosimy O Wszelką Modlitwę.OBNIZECZKI! Dokladam! Na Pomoc Suni ze zlamaną lapką od Elik od Toli.8.03
Posted
 Dobrodzieje zebrane pieniazki przesle na konto fundacji
: z dopiskiem,,Dla suni ze zlamaną lapką,,
  Zamojska Fundacja dla Zwierząt i Środowiska ZEA  22-400 Zamość

Konto: 97 2030 0045 1110 0000 0200 1700 

Suniąteczko nie ma watku ale mozemy czytac na biezaco i modlic
i sciskac mocno za wszytkie bidunie tuz watku
          zamojskiego gdzie byla tez sunieczka
Posted
Dnia 4.03.2023 o 16:44, Kamila Proc napisał:

hopsi

Dnia 5.03.2023 o 06:06, Kamila Proc napisał:

doberek

Dnia 4.03.2023 o 20:08, Nesiowata napisał:

Zapraszamy!

Dnia 4.03.2023 o 18:11, elik napisał:

Dnia 4.03.2023 o 08:02, Ellig napisał:

Zapraszamy 

Zapraszam serduchem na kramik dla uroczego piesniczka💓

Posted
Dnia 5.03.2023 o 22:29, RUTA93 napisał:

To ja jeszcze poproszę poduszeczkę 5A - KT. I pakuj już powoli paczuszkę Nadziejko. Przelałam🙂.

Dziekuje Serdecznie Dziekuje Pozdrawiam

Marina Fedotova | Advocate-Art | Fairy art, Art, Baby painting

Postaram sie jutro wyslac
koszta paczki moga byc 16 zl jesli ponad kg 
 Dziekuje
RUTA93  kup teraz
Num 1 dywanik hodniczek kremowy z fredzlami  ecru 14 zl
Num 5 jasko poduszka biala nowa 5 zl
Num 5 a poducha jasiek różowa mieciutka 9 zl