Nesiowata Posted March 25, 2023 Share Posted March 25, 2023 Świetnie! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tola Posted March 25, 2023 Author Share Posted March 25, 2023 Pokażę jeszcze dwie suczki z Palucha p. Bogdana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elik Posted March 25, 2023 Share Posted March 25, 2023 Wspaniały dom szykuje się dla jakiegoś biedaka 🙂 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tola Posted March 25, 2023 Author Share Posted March 25, 2023 Dnia 25.03.2023 o 22:33, elik napisał: Wspaniały dom szykuje się dla jakiegoś biedaka 🙂 O tak, zdecydowanie wspaniały. I to są te cuda, które wciąż się zdarzają. Przyznam, że robiąc olx nie bardzo wierzyłam, że tak szybko znajdzie się rodzina, która zechce adoptować niewidomego staruszka, ten telefon p. Bogdana był dla mnie sporą niespodzianką i radością - że jest dom i to taki. Cieszę się, że jakiś inny staruszek znajdzie tam miłość na ten ostatni czas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aldrumka Posted March 25, 2023 Share Posted March 25, 2023 Może Gucio też przypadłby Państwu do serca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elik Posted March 25, 2023 Share Posted March 25, 2023 Dnia 25.03.2023 o 22:45, Tola napisał: Cieszę się, że jakiś inny staruszek znajdzie tam miłość na ten ostatni czas Myślę, że dobrze byłoby ogłaszać Łatusia od Onaa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poker Posted March 25, 2023 Share Posted March 25, 2023 Dnia 25.03.2023 o 23:15, Aldrumka napisał: Może Gucio też przypadłby Państwu do serca no właśnie albo Krecik u Jaaga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tola Posted March 26, 2023 Author Share Posted March 26, 2023 Dnia 25.03.2023 o 23:15, Aldrumka napisał: Może Gucio też przypadłby Państwu do serca Dnia 25.03.2023 o 23:19, elik napisał: Myślę, że dobrze byłoby ogłaszać Łatusia od Onaa. Dnia 26.03.2023 o 00:09, Poker napisał: no właśnie albo Krecik u Jaaga. Rozmawiałam z panem długo, przekazałam info o tych mniejszych staruszkach tutaj z dogo, mają z żona wszystko przejrzeć, ale będą też na pewno szukać na olx. Pan powiedział, że na pewno przyjmą jakiegoś staruszka z tragiczną historią. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elik Posted March 26, 2023 Share Posted March 26, 2023 Dnia 25.03.2023 o 23:19, elik napisał: Myślę, że dobrze byłoby ogłaszać Łatusia od Onaa. Dnia 26.03.2023 o 20:12, Tola napisał: Rozmawiałam z panem długo, przekazałam info o tych mniejszych staruszkach tutaj z dogo, mają z żona wszystko przejrzeć, ale będą też na pewno szukać na olx. Pan powiedział, że na pewno przyjmą jakiegoś staruszka z tragiczną historią. Miałam na myśli ogłaszanie Łatusia na OLX, czy Gratce.Są dobry ludzie, którzy jak ten pan szukają właśnie skrzywdzonych psiaków, którym chcą zaoferować dom i serce. Może i Łatka ktoś wypatrzy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tola Posted March 27, 2023 Author Share Posted March 27, 2023 Dnia 26.03.2023 o 22:11, elik napisał: Miałam na myśli ogłaszanie Łatusia na OLX, czy Gratce.Są dobry ludzie, którzy jak ten pan szukają właśnie skrzywdzonych psiaków, którym chcą zaoferować dom i serce. Może i Łatka ktoś wypatrzy. Zawsze warto próbować. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elik Posted March 27, 2023 Share Posted March 27, 2023 Dnia 27.03.2023 o 10:34, Tola napisał: Zawsze warto próbować. Jeśli ktoś ułoży tekst, to ogłoszę go na OLX i Gratce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
napoleon Posted March 27, 2023 Share Posted March 27, 2023 To cudownie ,że Toto pozostanie z Panią Joasią-rozmawiałem z Nią a raczej pisałem przez mesengera-i superowo ,że poznaliśmy dzięki Toto kolejne wspaniałe Zwierzolubne Małżeństwo-dużo zdrowia Im życzę i dalszych wspaniałych adopcji tych starszych bidulków !!! Jaki ja jestem szczęśliwy oserwując zachowanie mojego 10 latka Lucjuszka,który już niedługo będzie ze mną 2 latka -pozdrawiamy wszystkich !!! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tola Posted March 30, 2023 Author Share Posted March 30, 2023 Tak szaleje Toto u p. Joanny, czyli już u siebie - niestety, nie mogę wstawić całości filmiku 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tola Posted March 30, 2023 Author Share Posted March 30, 2023 Ale tutaj widać lepiej biegającego Toto:). Jaki on teraz jest szczęśliwy:) 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nadziejka Posted March 30, 2023 Share Posted March 30, 2023 🍀😍🍀 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nesiowata Posted April 8, 2023 Share Posted April 8, 2023 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
b-b Posted April 18, 2023 Share Posted April 18, 2023 Tolu można zmienić tytuł wątku? Wciąż mnie straszy jak go czytam 😉 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nadziejka Posted April 18, 2023 Share Posted April 18, 2023 💓 💓 💓 💓 💓 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elik Posted April 18, 2023 Share Posted April 18, 2023 Dnia 18.04.2023 o 14:09, b-b napisał: Tolu można zmienić tytuł wątku? Wciąż mnie straszy jak go czytam 😉 Mnie też, ale inne wątki Martusi z pomyślnym zakończeniem, też nie mają zmienionych tytułów. Też za każdym razem jak coś nowego się na ich pojawi, to wchodzę z sercem na ramieniu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tola Posted April 18, 2023 Author Share Posted April 18, 2023 Dnia 18.04.2023 o 14:09, b-b napisał: Tolu można zmienić tytuł wątku? Wciąż mnie straszy jak go czytam 😉 Pewnie, że tak - zrobione, dzięki za przypomnienie:) Dnia 18.04.2023 o 17:38, elik napisał: Mnie też, ale inne wątki Martusi z pomyślnym zakończeniem, też nie mają zmienionych tytułów. Też za każdym razem jak coś nowego się na ich pojawi, to wchodzę z sercem na ramieniu. A które wątki Elu są bez zmienionych tytułów? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tola Posted April 18, 2023 Author Share Posted April 18, 2023 U Toto wszystko dobrze, ze zdrowiem nie ma problemu, apetyty mu dopisuje, ma też już swoją ukochana panią przy boku, bo p. Joanna wróciła już do domu:). Wybieramy się już niedługo pokazać Toto wetowi, może zrobić kontrolne badanie krwi, żeby niczego nie przeoczyć u staruszka. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nadziejka Posted April 18, 2023 Share Posted April 18, 2023 💛🍀 🍀💛 Stokrosci serdecznosci wielkie Pani Joannie Rodzinie Totusiowi z calego serca 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elik Posted April 19, 2023 Share Posted April 19, 2023 Dnia 18.04.2023 o 21:56, Tola napisał: Pewnie, że tak - zrobione, dzięki za przypomnienie:) A które wątki Elu są bez zmienionych tytułów? Nie pamiętam tytułów, ale wszystkie, na których ostatnio wklejałaś zdjęcia adoptowanych psiaczków, w tytule nie ma informacji, że już są w DT 🙂 Zaglądnij do ostatnio odwiedzanych przez Ciebie wątków 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tola Posted April 19, 2023 Author Share Posted April 19, 2023 Dnia 19.04.2023 o 18:21, elik napisał: Nie pamiętam tytułów, ale wszystkie, na których ostatnio wklejałaś zdjęcia adoptowanych psiaczków, w tytule nie ma informacji, że już są w DT 🙂 Zaglądnij do ostatnio odwiedzanych przez Ciebie wątków 🙂 Zajrzałam do paru i wszędzie tytuł jest zmieniony, jeszcze jutro przejrzę resztę. Jestem zaskoczona, bo staram się zawsze zmienić tytuł; fakt, czasami czekam z tym do 2 tyg.aż psiak zaklimatyzuje, ale żebym nie zmieniła parę miesięcy czy lat🥴 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elik Posted April 19, 2023 Share Posted April 19, 2023 Dnia 19.04.2023 o 22:23, Tola napisał: Zajrzałam do paru i wszędzie tytuł jest zmieniony, jeszcze jutro przejrzę resztę. Jestem zaskoczona, bo staram się zawsze zmienić tytuł; fakt, czasami czekam z tym do 2 tyg.aż psiak zaklimatyzuje, ale żebym nie zmieniła parę miesięcy czy lat🥴 Wiesz co mi przyszło do głowy, że możesz mieć rację, a mój błąd polega na tym, że Ty zmianę dopisujesz na końcu, a ja patrzę na początek, przez co nie widzę zmiany. W takim razie przepraszam za wprowadzenie w błąd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts