Kamila Proc Posted March 22 Share Posted March 22 braaawo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tola Posted March 22 Share Posted March 22 Dzień dobry; poproszę 67 b - 2 m i 68 b też 2 m. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mila-ada Posted March 22 Share Posted March 22 Poproszę o wymiar pod pachami nr 11. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elik Posted March 22 Author Share Posted March 22 Dnia 22.03.2023 o 18:57, betka napisał: Proszę korektor 22 i nożyczki 24 i 25 za cw i bardzo dziękuję za pomoc psiaczkom Już notuję 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elik Posted March 22 Author Share Posted March 22 Dnia 22.03.2023 o 20:52, Tola napisał: Dzień dobry; poproszę 67 b - 2 m i 68 b też 2 m. Witam Cię serdecznie wieczorową porą i bardzo dziękuję za przybycie i pomoc psiaczkom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elik Posted March 22 Author Share Posted March 22 Dnia 22.03.2023 o 21:38, mila-ada napisał: Poproszę o wymiar pod pachami nr 11. Witam i proszę o cierpliwość. Wymiar podam jutro, bo ten fant jest jeszcze u Onaa i jutro poproszę Ją o zmierzenie i podanie tego wymiaru na wątku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aldrumka Posted March 22 Share Posted March 22 Dobry wieczór, wpadłam w odpowiedzi na zaproszenie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Negra & Anna Posted March 22 Share Posted March 22 Dziękuję za zaproszenie :) Proszę 25A za 10 zł. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elik Posted March 22 Author Share Posted March 22 Dnia 22.03.2023 o 22:52, Aldrumka napisał: Dobry wieczór, wpadłam w odpowiedzi na zaproszenie Witam serdecznie i bardzo dziękuję za przyjęcie zaproszenia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elik Posted March 22 Author Share Posted March 22 Dnia 22.03.2023 o 22:56, Negra & Anna napisał: Dziękuję za zaproszenie 🙂 Proszę 25A za 10 zł. dziękuję za przybycie i pomoc psiaczkom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UlaFeta Posted March 23 Share Posted March 23 Dzień dobry i lecimy 😂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bukowa Posted March 23 Share Posted March 23 poproszę nr 14 i 63 CW Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elik Posted March 23 Author Share Posted March 23 Dnia 23.03.2023 o 05:41, UlaFeta napisał: Dzień dobry i lecimy 😂 witaj towarzyszko moich dalekich podróży. Dzięki za przybycie 🙂 Gdzie tym razem lecimy? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elik Posted March 23 Author Share Posted March 23 Dnia 23.03.2023 o 06:59, bukowa napisał: poproszę nr 14 i 63 CW za przyjęcie zaproszenia i pomoc psiaczkom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elik Posted March 23 Author Share Posted March 23 Dzisiaj prawie cały dzień będę poza domem - wiosenne prace porządkowe na działce. Życzę udanych licytacji, które zanotuję wieczorem po powrocie do domu. Dobre Duszki proszę o doglądanie bazarku 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mari23 Posted March 23 Share Posted March 23 dziękuję za zaproszenie, poproszę nr 12 CW, jeszcze rozejrzę się w wolniejszej chwili... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
themagda Posted March 23 Share Posted March 23 dla mnie 74 domofon proszę bo mój nie działa.tylko czy pasuje nie znam się na domofonach. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamila Proc Posted March 23 Share Posted March 23 doberek 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isiak Posted March 23 Share Posted March 23 Dnia 22.03.2023 o 18:09, elik napisał: Cieszę się, że zaglądnęłaś 🙂 Wystawiając koronki pomyślałam o Tobie, że byłyby przydatne do tworzenia Twoich dzieł artystycznych 🙂 Miło mi 🙂 Ale ja prawie nie używam koronek. jakoś brak mi pomysłów na wykorzystanie 😞 Ostatnio użyłam do zamykania (zawiązywania) dwóch albumów świątecznych, takich: https://donka66.blogspot.com/2023/02/swiateczne-albumy-grudniowe-momenty.html 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grażka123 Posted March 23 Share Posted March 23 Dziękuję za zaproszenie, wieczorkiem zajrzę. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamila Proc Posted March 23 Share Posted March 23 hopsi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ellig Posted March 23 Share Posted March 23 HOP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isabel Posted March 23 Share Posted March 23 Skaczemy! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jo37 Posted March 23 Share Posted March 23 Dziękuję za zaproszenie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamila Proc Posted March 23 Share Posted March 23 hopsi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts