Jump to content
Dogomania

16 letni - Łatuś , zaniedbany i po urazie, teraz w hoteliku, już po zabiegu, wraca do sił :).

Onaa

Recommended Posts

Dnia 13.04.2023 o 20:10, Onaa napisał:

Renatko, czy to aby na pewno Twój STARUSZEK Łatek"?  Toż to jakiś młodzian w konkurach 😁
A Nateczka kochana jak już wspaniale sobie radzi na trzech łapkach. Nareszcie ten wstrętny kikut nie przeszkadza jej, nie ogranicza ruchów. Znowu może być szczęśliwym psem. Co za radość     
1892673616_serduszka2.png.1da8dd49eed4165ac0d147d5b74b3ea8.png     

Dnia 13.04.2023 o 22:07, elik napisał:

Renatko, czy o aby na pewno Twój STARUSZEK Łatek"?  Toż to jakiś młodzian w konkurach 😁
A Natechka kochana jak już wspaniale sobie radzi na trzech łapkach. Nareszcie ten wstrętny kikut nie przeszkadza je, nie ogranicza ruchów. Znowu może być szczęśliwym psem. Co za radość     
1892673616_serduszka2.png.1da8dd49eed4165ac0d147d5b74b3ea8.png     

😀 radość patrzyć na nich 

Dnia 13.04.2023 o 20:10, Onaa napisał:

Na filmiku z Łatkiem bawi się zamojska Natka:)

Dzisiaj pokazałam filmik TZowi - nie wierzył, że to Łatuś;); widział staruszka  w schronisku i teraz na filmiku.

Reniu - pięknie go wyprowadziłaś, to nie ten piesek:)

Dzisiaj rozmawiałam z szafirką - ZEA zakupi karmę na pierwszy miesiąc w hoteliku - będzie mniejszy koszt.

• Like 1

Dnia 14.04.2023 o 12:58, limonka80 napisał:

Ten pies z filmiku to chyba młodszy brat Łatka, bo z pewnością to nie jest staruszek 🙂 

To samo stwierdziłam    😁       

Cytat

Renatko, czy to aby na pewno Twój STARUSZEK Łatek"?  Toż to jakiś młodzian w konkurach 😁

Dnia 13.04.2023 o 23:04, Tola napisał:

Na filmiku z Łatkiem bawi się zamojska Natka:)

Dzisiaj pokazałam filmik TZowi - nie wierzył, że to Łatuś;); widział staruszka  w schronisku i teraz na filmiku.

Reniu - pięknie go wyprowadziłaś, to nie ten piesek:)

Dzisiaj rozmawiałam z szafirką - ZEA zakupi karmę na pierwszy miesiąc w hoteliku - będzie mniejszy koszt.

Bardzo dziękuję za pomoc Martusiu 🌷.

Dnia 16.04.2023 o 11:30, Poker napisał:

Jaki on jest przystojny i dostojny,

Macie zamiar go ogłaszać?  Chyba nie ma no co czekać. Dobrze by było w ogłoszeniu podać  jego wagę i wysokość.

Łatek ma jedno ogłoszenie na Nową Sól, może ktoś mógłby zrobić jeszcze na Zieloną Górę i Poznań 🙂 ?

https://www.olx.pl/d/oferta/starszy-energiczny-pan-latek-szuka-dobrego-domku-CID103-IDTO5qo.html?bs=olx_pro_listing

Dnia 18.04.2023 o 19:07, Onaa napisał:

Łatek ma jedno ogłoszenie na Nową Sól, może ktoś mógłby zrobić jeszcze na Zieloną Górę i Poznań 🙂 ?

https://www.olx.pl/d/oferta/starszy-energiczny-pan-latek-szuka-dobrego-domku-CID103-IDTO5qo.html?bs=olx_pro_listing

Zrobię na Poznań :)

Chłopak ma 12 czy 16 lat?

https://www.olx.pl/d/oferta/czy-jestem-juz-starszym-panem-CID103-IDUaFDv.html?bs=olx_pro_listing

Dnia 19.04.2023 o 00:49, b-b napisał:

Bardzo dziękuję 🌷. Łatek ma wpisane w książeczce 16 lat ale nie wydaje mi się , patrząc na jego zachowanie i samopoczucie żeby miał tyle lat ,to już nie jest ledwo żywy staruszek jak wyglądał na samym początku czy tym bardziej demencyjny ,  dlatego uznałam że można mu dać 12 lat .

• Onaa changed the title to 16 letni - Łatuś , zaniedbany i po urazie, teraz w hoteliku, już po zabiegu, wraca do sił :).