Jump to content
Dogomania

Dzika, zwyczajna kundelka MELCIA po 4 latach tułaczki i bezdomności mogła spokojnie pomieszkiwać u Jaaga, PROSZE O POMOC, NIE MA KOMPLETU DEKLARACJI

Recommended Posts

• 3 weeks later...
Posted

Przepraszam, zaniedbałam wątek. Myślałam, że będę bardziej systematyczna.

Dziękuję serdecznie za wpłaty:
Agata K. - 15zł
Monika K. - 20zł
Monika K. - 50zł na karmę
Aldrumka - 135zł z bazarku ❤️ 
Nesiowata - 20zł ❤️

Wydatki:
- hotelowanie - 215zł

- pół worka karmy - 64,70zł

Aktualnie na koncie Melci mamy minus: -713,70zł.

Posted

Rozliczenie Meli za listopad: 380 zl -316 zl hotelowanie i 63,90 zl karma. 

Ze spadku Borysa zostało jeszcze 29,65 zł, ale wczoraj wieczorem na szybko tej kwoty nie umiałam znaleźć, a musieliśmy wystawić paragony, wiec odliczę ja w przyszłym miesiacu.

Resized_20221201_095234.jpeg

Posted
Dnia 2.12.2022 o 21:37, Tyśka) napisał:

Dziękuję, Jaaga. Rety, to oznacza że Melcia jest około tysiąc złotych na minusie. Poproszę Martę w przyszłym tygodniu o rozliczenie Melci.

Dnia 1.12.2022 o 10:06, Jaaga napisał:

Rozliczenie Meli za listopad: 380 zl -316 zl hotelowanie i 63,90 zl karma. 
Ze spadku Borysa zostało jeszcze 29,65 zł, ale wczoraj wieczorem na szybko tej kwoty nie umiałam znaleźć, a musieliśmy wystawić paragony, wiec odliczę ja w przyszłym miesiacu.

Ja rozumiem to tak, że sunia jest na plusie: 
380 - 379,90 (316+63,90) = 0,10 zł na plusie,
a jest jeszcze 29,65 więc razem na + jest 29,75 zł.  No chyba, że ja to źle rozszyfrowałam 
🙂

Posted
Dnia 2.12.2022 o 22:19, elik napisał:

Ja rozumiem to tak, że sunia jest na plusie: 
380 - 379,90 (316+63,90) = 0,10 zł na plusie,
a jest jeszcze 29,65 więc razem na + jest 29,75 zł.  No chyba, że ja to źle rozszyfrowałam 
🙂

Źle zrozumiałaś Elu. Za Melę wyklada mi teraz Marta Alicja ze swoich prywatnych pieniędzy. Byla na minusie 713, 70 zł  i do tego dochodzi 379, 90 zł za zeszły miesiac. Razem jest minus 1093, 60zł. Końcówkę po Borysie odejmę w przyszłym miesiącu.

Posted
Dnia 3.12.2022 o 09:30, Jaaga napisał:

Źle zrozumiałaś Elu. Za Melę wyklada mi teraz Marta Alicja ze swoich prywatnych pieniędzy. Byla na minusie 713, 70 zł  i do tego dochodzi 379, 90 zł za zeszły miesiac. Razem jest minus 1093, 60zł. Końcówkę po Borysie odejmę w przyszłym miesiącu.

W takim razie niezbyt jasno to zapisałaś Jaguś  🙂  
Żeby zrozumieć prawidłowo trzeba wiedzieć, że ta kwota 380 to nie plus, a minus  🙂  

Soreczki za wcięcie  🙂 

Posted
Dnia 3.12.2022 o 10:51, elik napisał:

W takim razie niezbyt jasno to zapisałaś Jaguś  🙂  
Żeby zrozumieć prawidłowo trzeba wiedzieć, że ta kwota 380 to nie plus, a minus  🙂  

Soreczki za wcięcie  🙂 

Elu, podaję tylko co miesiąc koszt hotelowania i karmy, nie prowadzę rozliczeń  Melki. Robi to Tyśka na początku wątku. Normalnie miesieczne rozliczenie wysylalam Marcie Alicji, ale że czesc wplat jest z dogo, to teraz tez tu wstawiam co miesiąc. 

Posted
Dnia 4.12.2022 o 14:48, Jaaga napisał:

Elu, podaję tylko co miesiąc koszt hotelowania i karmy, nie prowadzę rozliczeń  Melki. Robi to Tyśka na początku wątku. Normalnie miesieczne rozliczenie wysylalam Marcie Alicji, ale że czesc wplat jest z dogo, to teraz tez tu wstawiam co miesiąc. 

Soreczki wcięłam się niekumata  🙂 

Posted
Dnia 4.12.2022 o 20:00, Jaaga napisał:

Elu droga, żaden problem. Zagladaj prosze do Melci. 

Nie piszę, ale zaglądam od czasu do czasu, jak znajdę wolną chwilę:)  Dzięki za zaproszenie  🙂 

Posted
Dnia 4.12.2022 o 14:26, teresaa118 napisał:

poszly alimenty na pierwszy kwartal plus extra

Dziękuję. Doleciały. To spory zastrzyk gotówki! ♡

Dzisiaj postaram się zaktualizować rozliczenie.

Posted
Dnia 4.12.2022 o 20:05, elik napisał:

Nie piszę, ale zaglądam od czasu do czasu, jak znajdę wolną chwilę:)  Dzięki za zaproszenie  🙂 

Zaglądaj, zapraszam. Malutko nas tutaj.

Posted

Na koncie Melci minus: -813,70zł 😞

Sama staram się wspierać tak jak mogę. Kilka razy już wysłałam paczkę na fanty na bazarek. W tym zupełnie nowe serie książek dla dzieci, pięknie wydane i kilka naprawdę cennych rzeczy.  Znowu będę szykować coś na bazarek dla suni, pewnie po świętach. 

• Tyśka) changed the title to Mela na minusie prawie tysiąc złotych! BRAKUJE 265zł MIESIĘCZNIE, aby Dzika, zwyczajna kundelka MELCIA po 4 latach tułaczki i bezdomności mogła spokojnie pomieszkiwać u Jaaga, PROSZE O POMOC
Posted

Czy Marta ma pierwszą literę nazwiska na P.? Keśli tak, to chyba mam jej numer konta. Po opłaceniu wszystkich moich deklaracji zobaczę ile mi zostanie i przeleję dla Melci. 

• Like 2
Posted

Moja znajoma Agnieszka wpłacała co miesiąc 20,00 zł na Micha, który w ubiegłą sobotę pojechał do DS.  Od grudnia przekażę deklaracje dla Melci. Myślę, że Michowi nie będą już potrzebne.
Proszę o nr konta.

• Like 3
Posted
Dnia 13.12.2022 o 15:21, agat21 napisał:

Czy Marta ma pierwszą literę nazwiska na P.? Keśli tak, to chyba mam jej numer konta. Po opłaceniu wszystkich moich deklaracji zobaczę ile mi zostanie i przeleję dla Melci. 

Tak. To samo konto co Benia, kotków Monte i Rudaska. Dziękuję!