pawadek Posted January 18 Share Posted January 18 Hej, poszukuję kursu projektowania ogrodów o tematyce bardziej praktycznej niż te oferowane, który gruntownie przygotowałby mnie do zawodu ogrodnika i projektanta. Posiadam wiedzę z zakresu kompozycji ogrodowych, oraz jestem osobą uzdolnioną plastycznie. Chciałabym doszkolić się z materiałów stosowanych w ogrodzie, doboru roslin, prawa w terenach zieleni i co najważniejsze najnowszych technologi w ogrodnictwie. Czy znacie może szkole prowadzące takie bardziej praktyczne kursy??? Będę wdzięczna za odpowiedz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawadek Posted January 24 Author Share Posted January 24 Dnia 18.01.2022 o 09:52, pawadek napisał: Hej, poszukuję kursu projektowania ogrodów o tematyce bardziej praktycznej niż te oferowane, który gruntownie przygotowałby mnie do zawodu ogrodnika i projektanta. Posiadam wiedzę z zakresu kompozycji ogrodowych, oraz jestem osobą uzdolnioną plastycznie. Chciałabym doszkolić się z materiałów stosowanych w ogrodzie, doboru roślin, prawa w terenach zieleni i co najważniejsze najnowszych technologii w ogrodnictwie. Czy znacie może szkole prowadzące takie bardziej praktyczne kursy??? Będę wdzięczna za odpowiedz Udało mi sie znaleźć fajny kurs od https://www.creator.net.pl/kursy/kursy-projektowania-ogrodow . Sam kurs którego celem jest przygotowanie do zawodu projektanta ogrodów, trwa 75 godzin lekcyjnych i odbywa się w formie zajęć w soboty i niedziele, w godz.9.30-15.30. Dodatkowo spotkanie pełne praktycznych porad, w ogrodzie zaprojektowanym przez firmę Gardenarium i Ogrodowisko. Wszystko od podstaw. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts