Jump to content
Dogomania

UWAGA! Edzio nie jedzie do hotelu - zajrzyjcie proszę - jedzie ŚLEPACZEK!!!!. GUCIO już Anecik. PROSZĘ o pomoc, zdrowie Gucia coraz gorzej..na koniec każdego miesiąca kilkaset złotych na minusie! :((

agat21

Recommended Posts

Guciuś dziękuje pięknie Limonce za przesłane leki po Jej Dżekusiu oraz bonus w postaci smaczków 😘🐶 Ogromniaste dzięki! Kilkanaście dni Guciuś pojedzie na leku na serduszko, który może być zamiennikiem jego leku. 

IMG_20230519_210013.jpg

Dnia 20.05.2023 o 13:40, agat21 napisał:

A tutaj trochę Gucia "harcującego" 😁😆

IMG_20230519_210024.jpg

Ło jezusicku, a cóż się stało temu Guciu?!? Wygląda jakby połknął Gucia i zagryzł Guciem 🤣

• Upvote 1

Dnia 21.05.2023 o 20:15, feryenne napisał:

Ło jezusicku, a cóż się stało temu Guciu?!? Wygląda jakby połknął Gucia i zagryzł Guciem 🤣

Zaraz tam połknął i zagryzł...

No może troszeczkę więcej przekąsił ostatnio 🙂  

Dnia 25.05.2023 o 15:04, agat21 napisał:

Drodzy Darczyńcy Gućka mam do Was pytanie: czy chcecie wpłacać swoje deklaracje na konto fundacji ZEA? Dajcie znać, proszę.

Jasne, że tak.

Dnia 25.05.2023 o 15:04, agat21 napisał:

Drodzy Darczyńcy Gućka mam do Was pytanie: czy chcecie wpłacać swoje deklaracje na konto fundacji ZEA? Dajcie znać, proszę.

Dla mnie bez różnicy 🙂

A co to daje?

Dnia 25.05.2023 o 18:51, feryenne napisał:

Dla mnie bez różnicy 🙂

A co to daje?

Będziesz mogła wpłaty na fundację odliczyć od dochodu przy składaniu pitu i dostaniesz zwrot podatku od kwot wpłat. 

Dnia 25.05.2023 o 18:45, Nesiowata napisał:

Jasne, że tak.

Super 🙂 Będę tylko prosić o informowanie na wątku, że wpłata poszła, to będę mogła wpisywać tu na wątku dalej rozliczenia

Dnia 25.05.2023 o 19:30, agat21 napisał:

Będziesz mogła wpłaty na fundację odliczyć od dochodu przy składaniu pitu i dostaniesz zwrot podatku od kwot wpłat. 

Aaa, no tak, ale przy takiej kwocie nie robi to jakiejś różnicy, więc ja się dostosuję jak Tobie wygodniej 🙂

Dnia 25.05.2023 o 19:42, feryenne napisał:

Aaa, no tak, ale przy takiej kwocie nie robi to jakiejś różnicy, więc ja się dostosuję jak Tobie wygodniej 🙂

Dziękuję. To jeśli nie robi Ci różnicy, to niech zostanie jak jest. Będzie mi łatwiej wpisywać stan finansów. 🙂

• Like 1

Dnia 25.05.2023 o 19:42, feryenne napisał:

Robi różnicę, bo robisz ileś wpłat, a one się sumują. Musisz wpisać w przelewie " darowizna dla Gucia".

• agat21 changed the title to UWAGA! Edzio nie jedzie do hotelu - zajrzyjcie proszę - jedzie ŚLEPACZEK!!!!. GUCIO już Anecik. PROSZĘ o pomoc, zdrowie Gucia coraz gorzej..na koniec każdego miesiąca kilkaset złotych na minusie! :((