agat21 Posted May 18 Author Share Posted May 18 A dzisiaj Guciek dziękuje za stałą GatoNegro 🐾 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agat21 Posted May 20 Author Share Posted May 20 Guciuś dziękuje pięknie Limonce za przesłane leki po Jej Dżekusiu oraz bonus w postaci smaczków 😘🐶 Ogromniaste dzięki! Kilkanaście dni Guciuś pojedzie na leku na serduszko, który może być zamiennikiem jego leku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agat21 Posted May 20 Author Share Posted May 20 A tutaj trochę Gucia "harcującego" 😁😆 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agat21 Posted May 20 Author Share Posted May 20 No co się gapicie? Zazdrościcie nam urody i dystynkcji? 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agat21 Posted May 21 Author Share Posted May 21 Gucio dostał stałą od Livki - ogromne dzięki 🐾 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
feryenne Posted May 21 Share Posted May 21 Dnia 20.05.2023 o 13:40, agat21 napisał: A tutaj trochę Gucia "harcującego" 😁😆 Ło jezusicku, a cóż się stało temu Guciu?!? Wygląda jakby połknął Gucia i zagryzł Guciem 🤣 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
limonka80 Posted May 22 Share Posted May 22 Dnia 20.05.2023 o 13:41, agat21 napisał: No co się gapicie? Zazdrościcie nam urody i dystynkcji? Oczywiście 😃 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
limonka80 Posted May 22 Share Posted May 22 Dnia 21.05.2023 o 20:15, feryenne napisał: Ło jezusicku, a cóż się stało temu Guciu?!? Wygląda jakby połknął Gucia i zagryzł Guciem 🤣 Zaraz tam połknął i zagryzł... No może troszeczkę więcej przekąsił ostatnio 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agat21 Posted May 22 Author Share Posted May 22 Guciuś obrazuje mariaż dwóch swoich pasji: jedzenia i spania 😉 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
limonka80 Posted May 22 Share Posted May 22 Bo najważniejsze w życiu, by robić to co się kocha 🙂 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agat21 Posted May 25 Author Share Posted May 25 Drodzy Darczyńcy Gućka mam do Was pytanie: czy chcecie wpłacać swoje deklaracje na konto fundacji ZEA? Dajcie znać, proszę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nesiowata Posted May 25 Share Posted May 25 Dnia 25.05.2023 o 15:04, agat21 napisał: Drodzy Darczyńcy Gućka mam do Was pytanie: czy chcecie wpłacać swoje deklaracje na konto fundacji ZEA? Dajcie znać, proszę. Jasne, że tak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
feryenne Posted May 25 Share Posted May 25 Dnia 25.05.2023 o 15:04, agat21 napisał: Drodzy Darczyńcy Gućka mam do Was pytanie: czy chcecie wpłacać swoje deklaracje na konto fundacji ZEA? Dajcie znać, proszę. Dla mnie bez różnicy 🙂 A co to daje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agat21 Posted May 25 Author Share Posted May 25 Dnia 25.05.2023 o 18:51, feryenne napisał: Dla mnie bez różnicy 🙂 A co to daje? Będziesz mogła wpłaty na fundację odliczyć od dochodu przy składaniu pitu i dostaniesz zwrot podatku od kwot wpłat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agat21 Posted May 25 Author Share Posted May 25 Dnia 25.05.2023 o 18:45, Nesiowata napisał: Jasne, że tak. Super 🙂 Będę tylko prosić o informowanie na wątku, że wpłata poszła, to będę mogła wpisywać tu na wątku dalej rozliczenia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
feryenne Posted May 25 Share Posted May 25 Dnia 25.05.2023 o 19:30, agat21 napisał: Będziesz mogła wpłaty na fundację odliczyć od dochodu przy składaniu pitu i dostaniesz zwrot podatku od kwot wpłat. Aaa, no tak, ale przy takiej kwocie nie robi to jakiejś różnicy, więc ja się dostosuję jak Tobie wygodniej 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agat21 Posted May 26 Author Share Posted May 26 Dnia 25.05.2023 o 19:42, feryenne napisał: Aaa, no tak, ale przy takiej kwocie nie robi to jakiejś różnicy, więc ja się dostosuję jak Tobie wygodniej 🙂 Dziękuję. To jeśli nie robi Ci różnicy, to niech zostanie jak jest. Będzie mi łatwiej wpisywać stan finansów. 🙂 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poker Posted May 26 Share Posted May 26 Dnia 25.05.2023 o 19:42, feryenne napisał: Aaa, no tak, ale przy takiej kwocie nie robi to jakiejś różnicy, więc ja się dostosuję jak Tobie wygodniej 🙂 Robi różnicę, bo robisz ileś wpłat, a one się sumują. Musisz wpisać w przelewie " darowizna dla Gucia". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bgra Posted May 26 Share Posted May 26 Jeżeli może zostać tak jak dotychczas to tak wolę. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agat21 Posted May 26 Author Share Posted May 26 Dnia 26.05.2023 o 18:13, Bgra napisał: Jeżeli może zostać tak jak dotychczas to tak wolę. Dziękuję Ci bardzo za informację 🙂🌷 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aldrumka Posted May 27 Share Posted May 27 Zapraszam sympatyczki Gucia https://www.dogomania.com/forum/topic/359905-i-dzikuska-i-staruszek-chcą-być-zdrowi-i-mieć-pełny-brzuszek-dla-sabinki-i-gucia-do-30-maja-do-godz-2100/ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mazowszanka13 Posted May 27 Share Posted May 27 Wpłaciłam za maj na Twoje konto, a za czerwiec na ZEA. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
limonka80 Posted May 27 Share Posted May 27 Ja też od czerwca będę wpłacać na konto ZEA. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi79 Posted May 28 Share Posted May 28 Agatko, za drugie półrocze wpłacę na konto ZEA 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ellig Posted May 29 Share Posted May 29 Dnia 20.05.2023 o 13:41, agat21 napisał: No co się gapicie? Zazdrościcie nam urody i dystynkcji? Zaglądam do słodkiego Gucia 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts