agat21 4896 Posted yesterday at 02:29 PM Author Share Posted yesterday at 02:29 PM ... do hotelu oczywiście :) Quote Link to post Share on other sites
KrystynaS 172 Posted yesterday at 03:02 PM Share Posted yesterday at 03:02 PM Dziękuję Dropiatku za piękną różę 1 Quote Link to post Share on other sites
agat21 4896 Posted yesterday at 03:05 PM Author Share Posted yesterday at 03:05 PM 1 minutę temu, KrystynaS napisał: Dziękuję Dropiatku za piękną różę Należy się bez dwóch zdań :D A ja siedzę w lecznicy z moim zwierzydłem i czekam. Quote Link to post Share on other sites
KrystynaS 172 Posted yesterday at 03:07 PM Share Posted yesterday at 03:07 PM Siedź, czekaj i bądź przy nim, wspieraj go w tak okrutnym doświadczeniu jak wizyta u lekarza Quote Link to post Share on other sites
agat21 4896 Posted yesterday at 08:02 PM Author Share Posted yesterday at 08:02 PM Niniejszym ogłaszam, że dropiata krzywołapna krówka nazywa się PONGO :)) Dziękuję Wam bardzo bardzo za udział w bazarku, za piękne i ciekawe propozycje imion, za głosy! Quote Link to post Share on other sites
agat21 4896 Posted yesterday at 08:09 PM Author Share Posted yesterday at 08:09 PM Rozliczenie roześlę jutro, bo dziś jeszcze siedzę nad robotą i tylko wpadam chwilowo na dogo. Quote Link to post Share on other sites
KrystynaS 172 Posted yesterday at 08:56 PM Share Posted yesterday at 08:56 PM Agat czy konto do wpłaty z bazarku to samo co było dla Amberka? i do deklaracji też takie? Quote Link to post Share on other sites
uxmal 1783 Posted yesterday at 10:14 PM Share Posted yesterday at 10:14 PM Wow, spóźniłam się. Ale był strzał :) Gratulacje dla Matki Chrzestnej :) 1 Quote Link to post Share on other sites
KrystynaS 172 Posted yesterday at 10:36 PM Share Posted yesterday at 10:36 PM uxmal Quote Link to post Share on other sites
agat21 4896 Posted yesterday at 10:49 PM Author Share Posted yesterday at 10:49 PM 1 godzinę temu, KrystynaS napisał: Agat czy konto do wpłaty z bazarku to samo co było dla Amberka? i do deklaracji też takie? Tak, to samo, a na pw poproszę Cię o informację jaką przesyłką chcesz perfumy. Pocztą, paczkomatem? Quote Link to post Share on other sites
KrystynaS 172 Posted yesterday at 10:56 PM Share Posted yesterday at 10:56 PM Masz PW Quote Link to post Share on other sites
beataczl 501 Posted 15 hours ago Share Posted 15 hours ago Pongo :) masz piesku swoje imie :) gratulacje KrystynaS :) Quote Link to post Share on other sites
KrystynaS 172 Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago Tak Pongo nie miał nic, nawet imienia, był nikim, nikogo nie obchodził. Do czasu. Teraz ma imię swoje własne, ma ludzi których obchodzi, nie jest już anonimowym nikim. Quote Link to post Share on other sites
jankamałpa 824 Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago Poproszę nr konta. Quote Link to post Share on other sites
RUTA93 38 Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago Ja również :-) Quote Link to post Share on other sites
konfirm31 1723 Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago I ja :) Quote Link to post Share on other sites
agat21 4896 Posted 1 hour ago Author Share Posted 1 hour ago 7 godzin temu, jankamałpa napisał: Poproszę nr konta. 5 godzin temu, RUTA93 napisał: Ja również :-) 1 godzinę temu, konfirm31 napisał: I ja :) Będzie, będzie. Cały dzień dziś byłam w podróży. Wyślę niedługo, jak wymoczę obolałe kości w wannie.. :D Quote Link to post Share on other sites
KrystynaS 172 Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago Po wymoczeniu w wannie to do łóżka a nie do komputera, agat dbaj o siebie, czasy mamy chore Quote Link to post Share on other sites
agat21 4896 Posted 38 minutes ago Author Share Posted 38 minutes ago Racja, nie dam rady już dziś laptopa otworzyć, padam. Jutro roześlę konto i zrobię podliczenie. Przepraszam, 900 kilometrów za kółkiem zrobiło swoje. Ale z miłych rzeczy Wam powiem, że widziałam dziś lecący klucz żurawii lub bocianów. Nie mogłam się zbyt długo przyglądać, bo prowadziłam, więc nie wiem które dokładnie to były, ale tak jakoś lepiej na sercu mi się zrobiło :) Wiosna. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts