Alaskan malamutte 3381 Posted 1 hour ago Author Share Posted 1 hour ago A ja ma neewsa!! Rozmawiałam z Anecik, Księciunio zna komendę siad, podaj łapę Quote Link to post Share on other sites
Ellig 1066 Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago 1 minutę temu, Alaskan malamutte napisał: A ja ma neewsa!! Rozmawiałam z Anecik, Księciunio zna komendę siad, podaj łapę Cudownie! Quote Link to post Share on other sites
agat21 4896 Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago No proszę - pies na medal. Więc tylko dla najlepszych ;) A tak serio, to widać, że on nie z tych, co pozwolą sobie w kaszę dmuchać. To, że pozwala sobie dotykać uszu i łapek, to tak dla uśpienia czujności. ;))) Że niby taki misio.. Quote Link to post Share on other sites
agat21 4896 Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago Ktoś, kto go zgubił, oddał do schronu, porzucił, był głupkiem do kwadratu. Quote Link to post Share on other sites
Alaskan malamutte 3381 Posted 1 hour ago Author Share Posted 1 hour ago 1 minutę temu, agat21 napisał: Ktoś, kto go zgubił, oddał do schronu, porzucił, był głupkiem do kwadratu. Oj tak!! Szaman ma wpisane w książeczkę data urodzenia IX 2014r . Kastracja w schronisku IX 2015r... To oznacza, że trafił do schroniska jako ok roczny psiak Quote Link to post Share on other sites
Alaskan malamutte 3381 Posted 1 hour ago Author Share Posted 1 hour ago 18 minut temu, agat21 napisał: No proszę - pies na medal. Więc tylko dla najlepszych ;) A tak serio, to widać, że on nie z tych, co pozwolą sobie w kaszę dmuchać. To, że pozwala sobie dotykać uszu i łapek, to tak dla uśpienia czujności. ;))) Że niby taki misio.. Zobaczymy jutro jak się zachowa u weta Martwi mnie to, że Księciunio nie chce jeść suchej karmy...Jutro Anecik wprowadzi puszkę..... Quote Link to post Share on other sites
Isiak 634 Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago Może haszczakowe geny dały o sobie znać i młody narwaniec poleciał w świat na zwiedzanie i już nie dał rady wrócić, a właściciele nie szukali albo słabo szukali. I tak trafił do schronu. Quote Link to post Share on other sites
mari23 1332 Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago 1 minutę temu, Isiak napisał: Może haszczakowe geny dały o sobie znać i młody narwaniec poleciał w świat na zwiedzanie i już nie dał rady wrócić, a właściciele nie szukali albo słabo szukali. I tak trafił do schronu. bardzo możliwe, ale to nie zmienia zdania o "głupku do kwadratu" ;) Agat21 ma rację! Quote Link to post Share on other sites
Nadziejka 7750 Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts