themagda 149 Posted February 15 Share Posted February 15 Nie hcę juz korzystać z tego konta , i pisać na forum , chciałam usunać całe konto na stałe nie wiem jak to zrobić Quote Link to post Share on other sites
iza121 20 Posted February 16 Share Posted February 16 Wydaje mi się, że jedynym sposobem jest napisać do administratora Quote Link to post Share on other sites
themagda 149 Posted February 16 Author Share Posted February 16 A kto nim jest i ja to zrobić , ja zupełnie się nie orientuję Quote Link to post Share on other sites
themagda 149 Posted February 16 Author Share Posted February 16 Przecież jest to dział gdzie powinni administratorzy odpisywać i pomagać , ja prosze o uunięcie mojego konta Quote Link to post Share on other sites
ipw74 137 Posted Tuesday at 04:21 PM Share Posted Tuesday at 04:21 PM Przepraszam, pytam dla formalności: dlaczego na innych portalach istnieje możliwość usunięcia konta (na litość Odina, można skasować przecież konto Gmail, a Google ma chyba trochę, bez obrazy, wyższą rangę niż Dogomania w świecie technologicznym, nie w świecie pomagania i ratowania zwierząt)? Oczywiście, można użyć Blocksite (istnieje i dla Firefox, i dla Chrome), ale przecież PT Administratorzy tutaj znają nasze IP -- chyba, żeby zacząć wchodzić przez VPN, a nie o to chodzi -- i czasem niestety "wymskną się" dane osobowe, które jednak są chronione przez RODO, dlaczego taki szlaban??? Nie wiem, dlaczego pani @themagdachce usunąć konto, ale dlaczego tego jej się zabrania? Quote Link to post Share on other sites
themagda 149 Posted Wednesday at 02:08 PM Author Share Posted Wednesday at 02:08 PM Dziwne to forum pod tym względem . Już mi się odechciało likwidować konta bo i tak maja to gdzieś Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts