Jo37 1506 Posted February 5 Author Share Posted February 5 Zapraszamy.... Quote Link to post Share on other sites
Jo37 1506 Posted February 5 Author Share Posted February 5 Na dobranoc. Quote Link to post Share on other sites
Jo37 1506 Posted February 6 Author Share Posted February 6 Zapraszamy weekendowo. Quote Link to post Share on other sites
Jo37 1506 Posted February 6 Author Share Posted February 6 Zapraszamy..... Quote Link to post Share on other sites
Aldrumka 1046 Posted February 7 Share Posted February 7 Niedzielne witanko Quote Link to post Share on other sites
Jo37 1506 Posted February 7 Author Share Posted February 7 52 minuty temu, Aldrumka napisał: Niedzielne witanko Dzień dobry. Quote Link to post Share on other sites
mama_Alfika 167 Posted February 7 Share Posted February 7 Dnia 4.02.2021 o 21:21, Jo37 napisał: Dziękuję. Mam Twoją wpłatę. Wysyłać czy czekasz na książkowy? Czekam na książkowy :) 1 Quote Link to post Share on other sites
Jo37 1506 Posted February 7 Author Share Posted February 7 Zapraszamy. Quote Link to post Share on other sites
mama_Alfika 167 Posted February 8 Share Posted February 8 Dzień dobry w poniedziałek :) Quote Link to post Share on other sites
Jo37 1506 Posted February 8 Author Share Posted February 8 6 godzin temu, mama_Alfika napisał: Dzień dobry w poniedziałek :) Dzień dobry. Quote Link to post Share on other sites
Aldrumka 1046 Posted February 8 Share Posted February 8 Hop bo spadnie z pierwszej Quote Link to post Share on other sites
Jo37 1506 Posted February 9 Author Share Posted February 9 Zapraszamy. Mróz i śnieg a cieplutkie kominy czekają. Dokładam dwa nowe. Quote Link to post Share on other sites
Grażka123 197 Posted February 9 Share Posted February 9 Kominy bardzo na czasie, zima nie odpuszcza... Quote Link to post Share on other sites
Olena84 2916 Posted February 10 Share Posted February 10 Zapisuje sobie, jako że jestem mistrzem w zbijaniu talerzy i kubków albo ich obijaniu pomyślę nad kupnem;) najwyżej sie zapożyczę ;) Quote Link to post Share on other sites
Jo37 1506 Posted February 10 Author Share Posted February 10 1 godzinę temu, Olena84 napisał: Zapisuje sobie, jako że jestem mistrzem w zbijaniu talerzy i kubków albo ich obijaniu pomyślę nad kupnem;) najwyżej sie zapożyczę ;) Musisz nad sobą popracować. Quote Link to post Share on other sites
Nuncek 141 Posted February 10 Share Posted February 10 dzień dobry! poproszę 5 ścierek w opcji KT, tylko póżniej podam które wzory wybrałem. Poprzednie 5 sztuk jest super! także polecam każdemu Quote Link to post Share on other sites
Jo37 1506 Posted February 10 Author Share Posted February 10 2 minuty temu, Nuncek napisał: dzień dobry! poproszę 5 ścierek w opcji KT, tylko póżniej podam które wzory wybrałem. Poprzednie 5 sztuk jest super! także polecam każdemu Bardzo dziękuję. Czekam w takim razie na numery. Quote Link to post Share on other sites
Nuncek 141 Posted February 10 Share Posted February 10 3 godziny temu, Jo37 napisał: Bardzo dziękuję. Czekam w takim razie na numery. poproszę zatem 5 szt. w opcji KT nr 28 b - ludowa, 29 a - kuchnia, 38 - kawa ciemna, 44 a - lawenda, 45 a - holenderska. I poproszę nr konta i wysyłkę PP na Miechów, jak poprzednio. Quote Link to post Share on other sites
Jo37 1506 Posted February 10 Author Share Posted February 10 6 godzin temu, Nuncek napisał: poproszę zatem 5 szt. w opcji KT nr 28 b - ludowa, 29 a - kuchnia, 38 - kawa ciemna, 44 a - lawenda, 45 a - holenderska. I poproszę nr konta i wysyłkę PP na Miechów, jak poprzednio. Już notuję. Quote Link to post Share on other sites
Alaskan malamutte 3638 Posted February 10 Share Posted February 10 Śliczny kubeczek i miseczki oraz przepiękny i cieplutki komin już u mnie! Wszystko super zapakowane, nie miało prawa się nic uszkodzić. Jo37, pięknie dziękuję Quote Link to post Share on other sites
Jo37 1506 Posted February 10 Author Share Posted February 10 4 minuty temu, Alaskan malamutte napisał: Śliczny kubeczek i miseczki oraz przepiękny i cieplutki komin już u mnie! Wszystko super zapakowane, nie miało prawa się nic uszkodzić. Jo37, pięknie dziękuję Bardzo dziękuję za potwierdzenie. Cieszę się, że komin się podoba bo zdjęcie nie oddaje jego koloru. Twoja wpłata też jest już na koncie. Quote Link to post Share on other sites
Jo37 1506 Posted February 11 Author Share Posted February 11 P. Irenka z Katowic kupiła w opcji KT komin nr 1. Bardzo serdecznie dziękuję. Quote Link to post Share on other sites
kropka73 28 Posted February 11 Share Posted February 11 Moje kominy dotarły - dziękuję - bardzo ładne kolory- na obecny mróz jak znalazł Quote Link to post Share on other sites
Jo37 1506 Posted February 11 Author Share Posted February 11 20 minut temu, kropka73 napisał: Moje kominy dotarły - dziękuję - bardzo ładne kolory- na obecny mróz jak znalazł Dziękuję za potwierdzenie Quote Link to post Share on other sites
Jo37 1506 Posted February 12 Author Share Posted February 12 Ostatnie godziny .... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts