guccio 832 Posted Saturday at 04:14 PM Author Share Posted Saturday at 04:14 PM Kocurek. 4 Quote Link to post Share on other sites
Baltimoore 841 Posted Saturday at 06:15 PM Share Posted Saturday at 06:15 PM Prześliczny :)) Quote Link to post Share on other sites
bakusiowa 1354 Posted Saturday at 07:11 PM Share Posted Saturday at 07:11 PM Ogłoszenia dwóch wykastrowanych kiciusiów już lecą. U Dory i u TyŚki. Quote Link to post Share on other sites
guccio 832 Posted Saturday at 07:26 PM Author Share Posted Saturday at 07:26 PM 15 minut temu, bakusiowa napisał: Ogłoszenia dwóch wykastrowanych kiciusiów już lecą. U Dory i u TyŚki. Dziękuję. Zaczęłam już wstawiać fanty na nowy bazarek.Bedzie na dług u Murki i "moją"kociarnie. 1 Quote Link to post Share on other sites
Tyśka) 5524 Posted Sunday at 08:34 AM Share Posted Sunday at 08:34 AM Miejmy nadzieję, że ktoś wypatrzy kocurki migusiem. Co do koteczki, można by spróbować też z feromonami, ale też nie jestem zwolenniczką oswajania na siłę. Quote Link to post Share on other sites
guccio 832 Posted Sunday at 08:41 AM Author Share Posted Sunday at 08:41 AM 4 minuty temu, Tyśka) napisał: Miejmy nadzieję, że ktoś wypatrzy kocurki migusiem. Co do koteczki, można by spróbować też z feromonami, ale też nie jestem zwolenniczką oswajania na siłę. Bardzo mi szkoda tej kotki.Widac,że jest przerażona. Quote Link to post Share on other sites
bakusiowa 1354 Posted Sunday at 09:41 AM Share Posted Sunday at 09:41 AM Warto chociaż spróbować oswoić. Jak nic nie poskutkuje to wiadomo, że wtedy trzeba będzie dać jej spokój. Quote Link to post Share on other sites
guccio 832 Posted Sunday at 09:46 AM Author Share Posted Sunday at 09:46 AM 2 minuty temu, bakusiowa napisał: Warto chociaż spróbować oswoić. Jak nic nie poskutkuje to wiadomo, że wtedy trzeba będzie dać jej spokój. Dzisiaj nie pluła i nie warczała,udało mi się nawet dotknąć mordki przez kraty.Potem było ssssyyy... 1 Quote Link to post Share on other sites
Baltimoore 841 Posted Sunday at 09:08 PM Share Posted Sunday at 09:08 PM Kciuki mocne :)) Quote Link to post Share on other sites
guccio 832 Posted Monday at 01:00 PM Author Share Posted Monday at 01:00 PM Trzeba kociarnie "paliwa"więc były zakupy. Strasznie nas zasypało i dalej to samo-sypie. Quote Link to post Share on other sites
guccio 832 Posted Monday at 01:07 PM Author Share Posted Monday at 01:07 PM 19 minut temu, guccio napisał: Trzeba kociarni "paliwa"więc były zakupy. Strasznie nas zasypało i dalej to samo-sypie. Mam fajny sklep,facet sam kociarz, sprowadził karmę prod.Holandia 25% zawartości mięsa. Wygoda dla mnie bo kupuję kiedy i ile mogę kupić. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts