cocacola2 Posted January 8, 2020 Share Posted January 8, 2020 Witam, Od jakiegoś czasu wybrałam opcję spalenia miski, problem w tym,że karmię psa głównie gotowanym mięsem. Pierś z kurczaka, podroby. Czytałam o ryzyku przebiałkowania psa , poza tym martwię się ,że jest to źle zbilansowany posiłek. Trenujemy głównie na dworze , 2-3 razy dziennie. W domu mam małe utrudnienia ponieważ mam łącznie 3 psiaki. Na karmę suchą nie do końca jestem przekonana ,aby przejść całkowicie, myślę ,że spadnie psu motywator.. Czy uzupełnić posiłek suplementami i pozostać przy kurczaku ? Czy podawać różne rodzaje mięsa naprzemiennie i to pomoże ? Np. kaczka, wołowina, cielęcina ? Jeśli tak, to jakie i w jakich proporcjach? Czy przejście na karmę suchą bądź mokrą będzie nieuniknione ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.