Itosia 0 Report post Posted February 4, 2018 Witam Przygarnełam ostatnio pieska z ulicy( to było tydzień temu). Jest to piesek,jakieś 7-8 tygodni,okropnie zarobaczony,chudy jak kijek,ze tak naprawde ledwo mu sie chciało chodzić. Byliśmy u weta,został odrobaczony i zważony. Jego waga to 4 kg a w kębie ma ok 30 cm. Moje pytanie jest takie: Czy będzie to średni,czy duży piesek? Pytałam się weta,ale powiedział,że nie wie na 100%,ponieważ on jest tak chudy,że sie dziwi,że sie jeszcze tak dobrze trzyma. Jego futerko to taki sam puszek,czy to ma znaczenie? Dziękuję :) Share this post Link to post Share on other sites
bou 573 Report post Posted February 4, 2018 Ale dzieciuch...:)Maleństwo jeszcze to jest,futerko też o tym świadczy. Trudno powiedzieć na co toto wyrośnie,ale ratlerkiem nie będzie na pewno.Na razie go 'odrestauruj',wyczesz,karm dobrym jedzonkiem,zaszczep,wychowuj,ucz etc.Potem sie bedziesz zastanawiać ile kg psa bedziesz mieć do kochania:). 1 Itosia reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Itosia 0 Report post Posted February 4, 2018 Już odrobaczony,wet dał kropelki na pchełki,wyczesany juz,wymyty,papu dostaje tyle,ze nie wie w którą kieszeń schowac ;) (nie no,nie przekarmiam go żeby nie było).Jest taką przylepą,że głowa mała. Po prostu ciekawość mnie zżera,bo nie wiem co sie po nim spodziewać :) Share this post Link to post Share on other sites
IlonaS 207 Report post Posted February 5, 2018 Śliczny maluch, słodki - wydaje mi się, że maleńki nie będzie. Czas jednak pokaże jaki będzie naprawdę. Wspaniale, że zaopiekowałaś się nim. 1 Itosia reacted to this Share this post Link to post Share on other sites