jola&tina Posted July 31, 2017 Share Posted July 31, 2017 Śliczny i wcale nie wygląda na staruszka :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azalia Posted August 6, 2017 Share Posted August 6, 2017 Bardzo się cieszę,że Bambuś odżył i jest zadowolony,no i ma choć namiastkę domu. A może jeszcze i dom znajdzie,są ludzie którzy adoptują staruszki,choćby ja,ale już limit wyczerpałam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azalia Posted August 27, 2017 Share Posted August 27, 2017 Co słychać u Bambusia? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MagdaF Posted August 28, 2017 Author Share Posted August 28, 2017 Bambo jest pod dobra opieka, ale niestety choruje. Ma sporego guza na wątrobie. Nie cierpi, ale to raczej kwestia czasu:(Brakuje też troche środków. Leki sa drogie. Muszę chyba jakis bazarek zrobic czy zbiorke. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azalia Posted September 6, 2017 Share Posted September 6, 2017 Jak zdrowie Bambusia? Napisz,proszę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MagdaF Posted September 7, 2017 Author Share Posted September 7, 2017 Bambo ma sie w miarę dobrze. Chudziutki jest niestety, bierze leki i nie jest zbyt kontaktowy, ale nie ma co sie dziwić- ma prawie 15 lat. Jego leczenie pochlania spore srodki i mam z tym nijaki klopot. Organizuje 17.09 piknik na rzecz schroniska i mam nadzieje, ze mala czesc pojdzie na Bambo. Dzieki za zainteresowanie☺ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azalia Posted September 7, 2017 Share Posted September 7, 2017 Bambuś nie ma apetytu przez tego guza na wątrobie? Piszesz,że nie jest kontaktowy,a wcześniej był? Jakie są rokowania ? Czy Bambo odczuwa jakiś dyskomfort z powodu choroby?Jak to się objawia? Magdo,odpisz proszę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MagdaF Posted September 8, 2017 Author Share Posted September 8, 2017 Bambo jest w fundacji. Z tego, co wiem nie czuje bolu, je, ale mimo to traci na wadze. Guz jest duzy, wielkosci pilki tenisowej:(. Bambo niedoslyszy i chyba wzrok juz tez nie ten. Wczesniej tez byl wycofany, ale sadzilam, ze przez pobyt w schronisku. Ale chyba wiek robi swoje. Wazne, ze dbaja o niego, podaja leki, chodzi luzem, na powietrze, zyje z innymi psami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azalia Posted September 14, 2017 Share Posted September 14, 2017 Oby Bambuś żył jak najdłużej i nie cierpiał. Martwi mnie,że traci biedak na wadze,to chyba przez tego paskudnego guza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MagdaF Posted September 15, 2017 Author Share Posted September 15, 2017 Z pewnością. Ale mam wieści, że nieco utyl:). Może idzie ku lepszemu albo przynajmniej się nie pogarsza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azalia Posted September 16, 2017 Share Posted September 16, 2017 Magdo,dziękuję Ci za dobre wiadomości,oby się stan Bambusia poprawiał. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts